Image Skincare bij Beauty Lounge

Image Skincare

Het merk om je huid zichtbaar te verbeteren!

IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem de juiste oplossing. De cosmetische producten van het merk worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze specialisten werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging en diverse huidproblemen

IMAGE Skincare producten werken op celniveau

 

De Skincare producten geven de meest optimale voeding, herstel en bescherming van de huid en werken diep op celniveau in.  IMAGE Skincare heeft veel verschillende productlijnen die voor elk huidprobleem de beste huidverbetering kunnen realiseren.  Voor het meeste optimaal resultaat en een perfect verzorgende huid, wordt een speciaal dieet samengesteld. Voor de juiste balans wordt er een uitgebalanceerde samenstelling van de producten gemaakt.

IMAGE Skincare voor thuis gebruikImage Skincare online waar te koop Haarlem

Om de huid niet alleen in de schoonheidssalon maar ook thuis in balans te houden, adviseren wij om de Skincare producten bij Beauty Lounge te bestellen.
In samenhang met bijvoorbeeld een chemische peeling die op bepaalde huidproblemen en huidtypes wordt afgestemd, kunnen hiermee ok fijne lijntjes, rimpels of acné littekens worden aangepakt. IMAGE Skincare is hét merk om je huid zichtbaar te verbeteren!

image haarlem online acne shop

 

 

 

IMAGE Skincare online bestellen

Ben je geïnteresseerd om Skincare producten online te bestellen? Of wil je graag een professioneel huidadvies?

  • Ben je bekend met de producten, ga dan naar onze webshop, dan zorgen wij er voor dat deze zo snel mogelijk, gratis naar je wordt toegestuurd.
  • Wil je graag eerst een gratis en vrijblijvend een adviesgesprek, maak dan een afspraak online voor in onze schoonheidssalon in Haarlem, of bel:023-5254756.

Je kunt gratis bij ons voor de deur parkeren en ook de bus ( lijn 2 ) stopt voor de deur.

 

schoonheidssalon kliniek huid haarlem acne amsterdam