bindweefselmassage collageen behandeling gezicht haarlem aerdenhout bloemendaal overveen

cosmetisch artsen Tara en Lotte

samenwerken aan het mooiste resultaat

Samenwerken met cosmetisch artsen Tara en Lotte: samenwerken aan het mooiste resultaat

Als gerenommeerd huidkliniek willen wij alleen het allerbeste voor jou! Ook op het gebied van fillers en botox. Daarom werken wij samen met de cosmetisch artsen van Beauté Clinique, toonaangevend op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Dankzij deze samenwerking kun jij profiteren van exclusieve behandelingen met injectables. Uitgevoerd door een ervaring cosmetisch arts in de vertrouwde omgeving van onze huidkliniek.

Tara en Lotte staan voor een natuurlijk resultaat. Het mooiste compliment dat je kunt krijgen is dat je er zo goed en uitgerust uitziet, zonder dat je omgeving direct ziet dat je met injectables behandeld bent. Die ervaring willen wij jouw gunnen! Daarom werken wij samen met Tara, Lotte en jou aan een mooi, fris en uitgerust uiterlijk.

Even voorstellen: Tara en Lotte

Dokter Drs. Lotte Terpstra (rechts) oefent haar vak met compassie en toewijding uit. Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, en is in 2011 afgestudeerd.

Naast het deelgebied Longziekten hebben de medisch cosmetische behandelingen en huidverbetering altijd haar speciale aandacht getrokken en zij heeft zich jaren geleden, samen met jeugdvriendin Tara Reuvers op toegelegd.  

Tara Reuvers (links)  is een toegewijd tandarts die met veel compassie haar vak uitoefent. In 2011 is zij in tandheelkunde afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.  

Naast hun werk hebben ze jaren geleden ook de stap gemaakt naar de cosmetische geneeskunde. Beide artsen blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door regelmatig cursussen te volgen en congressen bij te wonen.

Om cosmetisch het beste resultaat te krijgen zit hun in de vingers. Welke wens jij ook hebt, zij kunnen je helpen deze uit te laten komen.

 

Cosmetisch arts haarlem tara en lotte fillers botox

Voor- en na

cosmetisch arts haarlem amsterdam by beauty lounge
cosmetisch arts lippen botox filler haarlem amsterdam
cosmetisch arts cristel woltman filler botox

Facelift met fillers en botox (zonder operatie)

Fillers brengen volume terug in jouw gezicht. Een behandeling met fillers is vaak de beste oplossing voor ingevallen wangen, hamsterwangen en wallen onder de ogen. Het resultaat is een natuurlijke lift van jouw gezicht (facelift) zonder snijden en zonder littekens.

Overactieve spieren in jouw gezicht komen tot rust door injecties met botox. Hierdoor worden rimpels zoals kraaienpootjes en fronsrimpels direct minder zichtbaar. Botox kan ook de stand van jouw neus verbeteren en rust geven voor de huid op jouw kin.

bindweefselmassage collageen behandeling gezicht haarlem heemstede bloemendaal

Veilige cosmetische behandeling

Bij Kristel Woltman ben je in veilige handen: als ervaren cosmetisch arts maakt ze alleen maar gebruik van veilige en biologisch afbreekbare producten.

 

Kortom, een heel veilig adres waar jij je thuis voelt.
Bij ons krijg je altijd een natuurlijk resultaat passend bij jou!

VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR LEUKE ACTIES, TIPS EN NIEUWTJES

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR LEUKE ACTIES, TIPS EN NIEUWTJES

Cosmetisch advies op maat

Tijdens een consult bespreken Tara en Lotte wat jouw belangrijkste wensen zijn of wat je storend vindt. Ook kijken ze naar de contouren en verhoudingen in je gezicht en naar de conditie van je huid. Alleen op die manier krijg jij een advies dat bij je past. Hierdoor kun jij een weloverwogen besluit nemen of je een behandeling wenst en welke behandeling het beste bij je past.

Wil je meer weten of een advies op maat?

Reviews

Betty

Valt weinig te vertellen,het is altijd goed bij de Beauty Lounge.?

Ellen

Geweldig kundigen vakmensen en altijd gezellig

Hanane

geeft goed uitleg en is niet van plan om iets aan te smeren. Is ook bereid om dingen uit te zoeken. een prettig gevoel erbij gehad met goede advies. Mooie producten voor de huid..

Jessy

Meerdere behandelingen gehad. Huid ziet er nu veel rustiger uit waardoor ik minder make up kan gebruiken. Vriendelijk en deskundige mensen. ( Bobby, Manon )
Denken met je mee om tot een goed resultaat te komen.

Esther

Bobby het was weer top!

Monique K.

Elvia is altijd heel zorgvuldig. Mijn wenkbrauwen zien er weer top uit en ik ben ook weer blij met mijn gel lac teennagels. En verder is Elvia een hele sympathieke en rustige dame.

BOTOX EN FILLERS EEN STAP TE VER? BEKIJK HIER ONS AANBOD HOE WE JOUW HUID AANZIENLIJK KUNNEN VERBETEREN

Samen op weg naar jouw droomhuid!

Bekijk ons aanbod:

Medische peeling

medische peeling pigmentvlekken haarlem littekens

Een medische peeling dringt diep in de huid door. Hierdoor wordt je huid gladder en strakker. Ook pigmentvlekken, acne, littekens en grove poriën worden aangepakt.

Probiotica

probiotica craith acne rosacea haarlem

De Craith behandeling brengt je huid weer in balans door gebruik te maken van Probiotica.

Gevoelige huid | Acne | Rosacea | Eczeem | 

Bindweefselmassage

bindweefselmassage gezicht haarlem

Het bindweefsel en de onderliggende spieren worden met deze behandeling flink aangepakt,
waardoor je gezicht haar stevigheid weer terugkrijgt. Het resultaat?
een stralende, volle huid met een natuurlijke uitstraling.

Collageen therapie

collageen behandeling lichttherapie haarlem heemstede

De Beauty Angel lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluron. Resultaat? Een zichtbaar strakkere huid met minder rimpels, kraaienpootjes
en huidverslapping.

Natural facelifting

natural facelift natuurlijke lift haarlem

De natural facelifting is meer dan een bindweefselmassage behandeling. Het stimuleert niet alleen de aanmaak van collageen en elastine, maar pakt ook de onderliggende spieren flink aan. Een totale workout voor je huid!

Laser behandeling

laser behandeling haarlem amsterdam bloemendaal santpoort

Laat je pigmentvlekken, rosacea, couperose, ongewenste haargroei veilig en effectief verwijderen met een laserbehandeling uitgevoerd door een HBO opgeleide huidtherapeut.

Dermapen

dermapen microneedling resultaathaarlem amsterdam

Een behandeling met de Dermapen is een vorm van microneedling. Minuscule naaldjes verbeteren jouw huidstructuur en vermindert, fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes.

HF behandeling

hoog frequent behandeling haarlem

Deze hoogfrequent gezichtsbehandeling is een complete ervaring voor je gezicht: van reiniging en verzorging tot extreme huidverjonging!

Maak kennis met ons!

huidscan meet and treat haarlem

Wil je weten hoe wij je huid samen weer in topconditie kunnen krijgen? Zodat jij weer een gezonde  jonge stralende huid krijgt..? Boek dan je Meet and Treat behandeling!

De juiste behandeling voor jouw huid
De huidspecialisten van Beauty Lounge zijn experts op het gebied van huidverjonging, anti-aging en huidverbetering. Welk huidtype je ook hebt, wij hebben de juiste lijn met behandelingen en producten voor jou. We passen de behandeling helemaal op jouw huidtype en wensen aan, hierdoor werken we samen aan jouw droomhuid!

Wil je graag met ons kennismaken? Boek dan een Meet & Treat behandeling of juist een gratis huidanalyse om te kijken welke behandelingen het beste bij jouw huid en wensen passen? Maak meteen een afspraak. Wij verwelkomen je graag in onze Huidkliniek in Haarlem!

TARIEVEN

Tarieven

COMETISCHE ARTS, BOTOX & FILLERS

Botox Azzalure

1/2 zone€ 80,00
1 zone€ 119,00
2 zones€ 238,00
3 zones€ 350,00
Tandknarsen / kaakklemmen€ 250,00
Anti-transpirantie / hyperhidrosis (beide oksels)€ 500,00

Fillers Restylane (prijs per ml)

Filler 0,5 ml € 195.00
Filler 1 ml€ 350,00
Profhilo€ 295,00
Skinbooster (Restylane)€ 295,00

Waar kunnen we jou nog meer mee helpen?

beauty lounge haarlem huidverjonging huidspecialist

HUIDVERJONGING

huidverbetering beauty lounge haarlem huidverbetering schoonheidsspecialist

HUIDVERBETERING

beauty lounge haarlem huidtherapeut laser

HUIDTHERAPIE / LASER

permanente make up manon wolbink haarlem

PERMANENTE MAKE-UP

medische tatoeage beauty lounge haarlem

MEDISCHE TATOEAGE

botox fillers beauty lounge haarlem

BOTOX & FILLERS