REVIEWS PERMANENTE MAKE-UP

Onze klanten zeggen...

5/5

WE WORDEN BEOORDEELD MET 5 STERREN

en dit zeggen onze klanten:

Sandra

Altijd fijn om naar deze salon te gaan. Vriendelijk, gezellig, vernieuwend, professioneel en vooral zeer deskundig. Absolute aanrader!

Monique

Super tevreden. Mijn eyeliner was niet helemaal uitgepakt zoals verwacht ( ik vond hem iets te licht) . Na een appje met foto’s te hebben gestuurd, is er een nieuwe afspraak gemaakt. Manon heeft de eyeliner nog een keer overgedaan naar volle tevredenheid. Zeer netjes en helemaal blij.

Annemieke

Superblij! Manon is echt een topper! Vakvrouw! Ik krijg veel mooie complimenten over mijn permanente eyeliner boven en onder!

Pauline

Mijn eerste bindweefselmassage. Heerlijk! En Lotte is een vakvrouw

Robina

Ik ben erg blij met het resultaat na de wenkbrauw behandeling met strokes. Het oogt heel natuurlijk. Ik krijg veel positieve reacties van mijn omgeving. Ook de eyeliner boven en gedeeltelijk onder de ogen is erg subtiel aangebracht.

Joseline

Ik ben bij de cosmetisch arts geweest bij Beauty Lounge. Ik kwam voor wat lijntjes te verminderen. Deze meneer stelde me erg op mijn gemak en nam veel tijd voor mij. Resultaat is erg mooi. Ben erg blij. Bedankt!

Beatrix

Prettige arts die veel uitleg gaf over de behandeling en de nazorg. Prima!

Ursula

Professionele Botox behandeling. Hartelijk bedankt!

Ineke

Lotte is heel punctueel en vakkundig. Altijd aardig en geïnteresseerd. Met welke behandeling ook, ben altijd na afloop ontspannen!

Evy

Lotte is zoals altijd kundig, gezellig en ik kom altijd weer als herboren bij haar uit de stoel. Absolute aanrader, you may thank me later! 😉

Lisa

Ontzettend fijne behandeling. Veel aandacht voor mij als klant en Lotte heeft me heel goed advies gegeven over bestaande huidklachten. Neemt de tijd en is ontzettend vriendelijk

Philomena

Zoals altijd weer goed geholpen door Lotte. Met perfecte wenkbrauwen met vakantie

Maartje

(PMU wenkbrauwen) Ik ben zo tevreden. Ik vond het heel eng, omdat ik absoluut geen zware wenkbrauwen wilde, maar Manon wist me totaal op mijn gemak te stellen en heeft me meerdere keren bevestigd dat het echt mooi en natuurlijk eruit zou zien. En dat ziet het! Ik ben zo ontzettend blij!! Manon is professioneel, werkt schoon en netjes en het ziet er echt heel natuurlijk uit, helemaal passend bij mijn gezicht. Zoals altijd bij dit soort dingen: ik had het eerder moeten doen 🙂

Karin

Weer een infralash eyeliner onder & boven laten zetten door Manon. Met veel zorg en aandacht aangebracht na goed advies mbt de kleur. Prima.

Jaqueline

Hartelijk ontvangen, en weer zeer tevreden naar huis. Heb in Manon alle vertrouwen, wat een fijne sfeer en prachtig resultaat. Twijfelen is niet meer nodig, boek gelijk een afspraak.

Corrie

Het was zeker heerlijk en ben erg tevreden over mijn behandeling. Attente medewerkers.

Chantal

Ben heel erg tevreden met het vakkundige werk wat jullie verricht hebben. Echt heel knap hoe superstrak de eyeliner er op zit. Over paar jaar klop ik weer aan om bij te werken! Fijne zomer! groet Chantal

Hanneke

Ik ben echt super geholpen bij beauty-lounge. Ik kwam er 5 jaar geleden voor de eerste keer, en nu af en toe voor een touch-up. De mooie wenkbrauwen die Manon bij mij heeft gemaakt hebben mijn hele gezicht knapper gemaakt. Zij is echt een expert en gaat zeer secuur te werk. Ik krijg er heel vaak complimenten over. Een echte aanrader dus!

Anja

Ik ben goed geholpen door Lotte. Zij heeft veel kennis en lichtte goed toe wat ze ging doen, wat je kon verwachten en wat voor effect het op je heeft. Erg fijn om na een paar maanden weer een goede behandeling te hebben gehad.

Yvonne

Goede website met alle benodigde informatie. Prettige ontvangst door Manon, prima behandeling en een resultaat waar ik héél erg blij mee ben.

Marianne

Benen laten harsen, na een goede ervaring met tussenstuk wenkbrauwen en bovenlip. Gaat vlot en snel en resultaat mag er absoluut zijn! Lotte is een vriendelijk en kundig iemand. Kletst gezellig en is snel i ln haar handelen. Vakvrouw !

Miep

Inkreeg weer een heerlijke behandeling van Lotte. De massage was heel goed. Lotte heeft de juiste massagehanden. En wederom als kers op detaart de beauty angel. Tot de volgende keer.

Marie Louise

Vandaag voor een intake geweest om mijn wenkbrauwen te laten doen en Manon nam mij echt ontzettend serieus. Ik kon alles vragen en ze legt alles heel goed en rustig uit. Ik heb mijn keuze inmiddels gemaakt en ga absoluut mijn wenkbrauwen door Manon mooi laten maken.

Pauline

Mijn eerste behandeling in de salon. Ik kwam omdat er o.a. met Baumann gewerkt wordt, Lotte bleek heel ervaren en kundig, en ik heb genoten van de heerlijke massage!! De volgende afspraak is al weer gemaakt.

Anneke

k ben geweest voor de nabehandeling van mijn wenkbrauwen. Ze zijn nu klaar. Prachtig is het geworden. Ben er heel blij mee. Had het jaren eerder moeten doen. Het was een fijne behandeling.!!!!!

Kim

Heel vriendelijk geholpen in de salon. Mooi resultaat op mijn wenkbrauwen. Goed advies en vrolijke/aardige personeelsleden. Ik raad deze salon zeker aan.

Marjolijn

Manon heeft gezorgd voor geweldige wenkbrauwen, eindelijk de stap gezet om deze te laten tatoeëren en oooh zo blij mee. Bij Lotte heb ik een huidanalyse laten doen, dit deed zij heel kundig en serieus. Dus…mocht je mooie wenkbrauwen willen hebben, maak dan een afspraak bij BeautyLounge!

Jannie

k kom al 10 jaar bij beautyLounge Mannon heeft net me wenkbrauwen bij gewerkt prachtig weer gedaan zij is de beste Bedankt weer Mannon

Miep

Vandaag weer een heerlijke behandeling gehad van Lotte en wederom als kers op de taart de beauty angel.

Amber

Ik kom al vier jaar bij Manon en ben altijd erg tevreden met het resultaat van mijn PMU. Ze kijkt goed mee naar je eigen wensen & denkt ook zelf mee met haar enorme hoeveelheid aan expertise! Ik kan het zeker aanraden