REVIEWS PERMANENTE MAKE-UP

Onze klanten zeggen...

5/5

WE WORDEN BEOORDEELD MET 5 STERREN

en dit zeggen onze klanten:

Rowena

Ik wil je alleen maar zeggen dat ik zo blij ben dat ik naar jullie ben gekomen Beauty Lounge. Acné is zo goed als weg! Hoera en dank jullie voor de goede behadelingen.

Marieke

Ik doe behandelingen voor mijn acne littekens! Ben ontzettend blij met de verbeteringen en de manier waarop ik geholpen word.

Anna

Ik laat mijn oksels en bikinilijn laseren bij Cosmetique totale door Tamara. Prettige behandeling, waarbij goed uitleg wordt gegeven en waar ook goed rekening wordt gehouden met eventuele achtergrond informatie. In de praktijk hangt een goede sfeer en ik ga er altijd met plezier naar toe.

Karin

Al bijna 10 keer ben ik door Cosmetique Totale bij Beautylounge binnen geweest. Ik word iedere keer enthousiast ontvangen en voel me snel op mijn gemak. Bij iedere laserbehandeling heb ik een duidelijke uitleg gekregen wat er zou gebeuren en dit stelde mij gerust. De dames die mij hebben geholpen konden ook uit ervaring vertellen hoe het resultaat zou worden en als ze vonden dat ik wat meer tijd tussen behandelingen kon laten, zeiden ze dat eerlijk. Heel netjes! Ik ben erg tevreden en raad iedereen Cosmetique Totale aan.

Chantal

Als vanouds weer een heerlijke behandeling gehad van Lotte, ik ging fris en met een relaxt gevoel weer naar buiten! De bindweefselmassage was weer intens, maar goed verdeeld over mijn gezicht waardoor ik hem goed kon volhouden.. Blijft pittig, maar het geeft je huid zo’n ontzettend goede boost! Ik kan het iedereen aanraden! na een dag of twee zie ik al zoveel verschil in stevigheid terug in mijn huid. Thanx!!

Anique

After thinking about microblading and permanent eyeliner for some time I found Manon as a highly recommended professional online. When I showed up for my first appointment Manon really took the time to listen to what I wanted and advised me on what would and what would not work for me. She spent a long time tweaking every little detail until we agreed they were perfect. The actual microblading and eyeliner process was a breeze.

I cannot recommend Manon enough! She’s a master of her art, professional and doesn’t deliver anything less that her best!

Natasha

Dit is echt een goede investering in jezelf. .Er zijn veel die het goedkoper doen waar je ontevreden achter blijft.. Het is je gezicht en voor iedereen zichtbaar dus wilde ik kwaliteit hebben. Dit is een topper.. Ze luister goed naar wat je wilt en neem ook de tijd ervoor… Ik ben met veel zorg behandeld en raad haar bij iedereen aan..

Esther

Samen met mijn moeder bij Manon geweest voor permanente make-up voor onze wenkbrauwen. We zijn echt superblij met het resultaat, zo mooi en natuurlijk hadden we niet verwacht! Manon is ontzettend nauwkeurig en neemt ruim de tijd voor je. Ze stopt pas als zij en jij tevreden bent, dus 100% tevredenheidsgarantie is echt waar. Als je nog twijfelt: niet doen, gewoon meteen een afspraak maken, je krijgt er geen spijt van!! En Manon: namens mijzelf en mijn moeder: SUPER BEDANKT! Je bent een lief mens en een echte PRO!

Evy

Beautylounge is echt een topzaak. Super persoonlijk, zowel Manon als Lotte zijn echte vakvrouwen die weten waar ze het over hebben.
Elke keer als ik er kom is een feestje, heerlijke sfeer, goeie producten en het is voor mij even echt ontspannen.
Lotte: je bent een topper en ik kom steeds met veel plezier en vertrouwen in je stoel liggen. Altijd goed en mooie resultaten! Aanrader, mensen

Daphne

Afgelopen weekend voor de 1e keer op consult geweest bij dr. Kristel Woltman voor informatie over botox en injectables. Kristel beschikt over dezelfde combinatie van een persoonlijke, eerlijke, relaxte benadering + een bom kennis, professionaliteit en subtiliteit als Manon. Voor herhaling vatbaar!

Daphne

Manon is een ware PMU artist. Ik voel me vertrouwd onder haar handen. Ze neemt uitgebreid de tijd om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken en ze heeft goed zicht op wat persoonlijk bij je past. Dat is heel erg fijn! Niet meer worstelen met je lastige wenkbrauwen, geen tijd kwijt aan eyeliner en gelijk met een fris gezicht opstaan is héérlijk!

Matty
Matty

Met doorverwijzing van Plastisch Chirurg/Dermatoloog ben ik voor Medische Tatoeage boven -en onderlip bij Manon, eigenaresse BeautyLounge Haarlem, terechtgekomen.
Er was iets teveel gesneden en gehecht in mijn lipslijmvlies mond. Dit had geresulteerd in een lichte a-symmetrie en vele littekenweefsel verkleuringen. Ondanks mijn complex ben ik met Manon het proces Medische Tatoeage aangegaan.
Het zetten van de Tatoeage voelde in mijn geval iets onprettig, maar vrij snel verlicht en verdwijnt grotendeels de irritatie door de verdovingscrème.
Nu ik klaar ben kan ik alleen maar zeggen; wat een cosmetisch verschil met toen en wat een vakvrouw met artistiek talent. Manon weet precies de symmetrie, vormgeving en kleur (o.a dmv schaduweffect) aanzienlijk te verbeteren en optimaliseren. Noem het soort “optisch bedrog”. Mijn aangezicht ziet er nu normaal uit en mijn boven -en onderlip vooral natuurlijker en mooier (voller!). Ik ben Manon zeer dankbaar voor haar positieve, vriendelijke en empatische persoonlijkheid. Eventuele toekomstige (schoonheids) behandelingen sluit ik bij Beautylounge niet uit. Mijn vertrouwen is volledig gewonnen met zulk oog voor precisie en kunde. Zeer tevreden!

Myriam

Net bij Manon geweest voor PMU. Wat een leuke en professionele vrouw. Zo blij met het eindresultaat. De wachttijd is het zeker waard.

Suzanne

Ik kom regelmatig voor een gezichtsbehandeling vanwege mijn acne. Het zijn fijne producten en het is echt een uurtje genieten. Lotte geeft goede tips voor mijn huid en is erg professioneel in haar werk. Ook is ze open en gezellig, wat zorgt voor een fijne sfeer!

Marleen

Erg tevreden over mijn afspraak met Lotte. Professioneel, duidelijke uitleg en een heerlijk relax moment. Bedankt!

Patricia

Zo juist heel leuk contact gehad via FaceTime. Manon heeft met veel interesse geluisterd en advies gegeven. Hartstikke fijn!

Anneke

Nabehandeling PMU wenkbrauwen? Ziet er weer prachtig uit. Uitleg en aanbrengen camouflagetherapie. Was wel even zoeken naar de juiste kleur.

Claudia

Manon is zeer professioneel, aardig en een fijne meid. De PMU behandeling voor mijn wenkbrauwen is prachtig geworden, ze doet dat zo goed en mooi. Erg tevreden! Daarnaast fijne gesprekken gehad. Bedankt!

Alie

Nabehandeling permanente make up ogen en wenkbrauwen. Manon is heel precies en deskundig. Doet wat je vraagt, is vriendelijk en er wordt hygiënisch gewerkt. Ik zou Beauty Lounge Haarlemm bij iedereen aanbevelen! Alie Anna Bolhuis

Daphne

De bereikbaarheid per e-mail, telefoon en WhatsApp is altijd gemakkelijk, vriendelijk en vlot. Manon is een PMU top artist 🙂

Adela

Ik ben altijd tevreden bij Beautylounge. Ze geeft goed advies wat bij je huid past. Daarom kom ik altijd terug bij Beautylounge. Bedankt Lotte die mij altijd goed helpt.

Mara

Prettige ontvangst, er wordt hygienisch gewerkt en omgeving ziet er netjes en verzorgd uit. De behandeling werd in alle rust uitgevoerd, met aandacht voor mij en mijn wensen. Top!

Karin

Vriendelijke zeer vakkundig en deskundige specialiste die vraagt wat de bedoeling is van de permanente make-up. Die erg goed luistert en kijkt naar wat passend is bij mijn gezicht en leeftijd. Echt een aanrader!

Liza

Zojuist een intake gehad bij Manon. Heel prettig geholpen en antwoord op mijn vragen. Kijk dan ook erg uit naar mijn vervolgafspraak!

Betty

Ik kom hier al 3 jaar voor mijn wenkbrauwen. Deze zijn heel mooi gezet en blijven lang zitten. Als het tijd is voor een touch up, na 1,5 jaar, zijn ze nog steeds mooi!

Saskia

2 Uur rijden om de perfecte wenkbrauwen te laten zetten. Meer dan de moeite waard, het is weer prachtig geworden. Dank!

Joyce

Na zo’n lange tijd mocht het eindelijk weer, wat was het weer heerlijk! Dank Lotte!

Kitty

Prima geholpen door Manon, wenkbrauw strokes, een kei in haar vak!

Eveline

Persoonlijke aandacht, goed advies, heerlijke behandeling. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Meteen weer een nieuwe afspraak geboekt bij Lotte.

Babette

Vond de behandeling fantastisch!