Huidverjonging: op natuurlijke wijze een stralende look in 6 weken!

Natuurlijke huidverjonging om rimpelvorming, huidverslapping en collageen afbraak tegen te gaan. Wij hebben de juiste behandeling!

Huidverjonging om je huid in topconditie te houden

Het kan! Je huid verjongen zonder cosmetische ingrepen. Onze therapeutische behandelingen zijn er op gericht om je huid weer aan het werk te zetten, nieuwe collageen aan te maken en haar elasticiteit en stevigheid weer terug te krijgen. En dat alles zonder pijnlijke ingrepen en op een compleet veilige wijze.

Huidverjonging zonder kunstmatige ingrepen of operatie

Na je 35ste zal of je het nu wil of niet toch huidveroudering inzetten. Soms zie je dat nog niet gelijk, maar je huid begint elasticiteit te verliezen, de collageen aanmaak vermindert, de poriën worden slapper en bepaalde huidproblemen kunnen verergeren. Afhankelijk van je levensstijl, voedingspatroon en eventuele zonneschade, zal je huid langer of korter zijn jonge frisse uitstraling behouden. Met de therapeutische en weldadige behandelingen voor huidverjonging, kunnen wij de tekenen van huidveroudering tegengaan en je huid écht verjongen.

Therapeutische peeling

Met onze therapeutische peeling  krijg je een huid verjongende peeling met natuurlijke ingrediënten en volkomen veilig voor je huid. Deze is zeer effectief om huidverjonging toe te passen. Dode huidcellen worden van je huid verwijderd, zodat nieuwe jonge huidcellen aan de huidoppervlakte komen. Een chemische peeling wordt ook vaak ingezet bij huidproblemen, zoals acné, rosacea, pigmentvlekken of grove poriën.

Bindweefselmassage

Met een bindweefselmassage halen we zeer goede resultaten om je huid te verjongen en te verstevigen. Een bindweefselmassage vermindert onderhuidse verklevingen, stimuleert de doorbloeding, werkt celvernieuwend en versnelt de afvoer van afvalstoffen. Rimpels, kraaienpootjes en littekens verminderen en de huidstructuur worden zichtbaar gladder en zachter.

Dermapen

De Dermapen is de allernieuwste techniek op het gebied van micro-needling therapie. De Dermapen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van kleine vibrerende naaldjes. Hiermee komt een natuurlijk (herstel) proces op gang, waarbij de collageen aanmaak en elastine worden gestimuleerd, waarmee je huid dus weer steviger en elastischer wordt. Na één week zie je lijntjes en rimpeltjes vervagen. Daarnaast kan je huid de werkstoffen uit onze verzorgingsproducten veel beter opnemen, zodat je huid hier optimaal van profiteert en dat zie je aan het resultaat.

Laserbehandeling

huidverjonging laser peeling dermapen pigment haarlem rosacea

Indien nodig kan een laserbehandeling bijdragen aan huidverbetering. De laser stimuleert de collageen aanmaak, zodat de huid zich kan herstellen en weer in volume en elasticiteit toeneemt. Een laserbehandeling vernieuwd de opperhuid en het bindweefsel van de diepere huidlagen. Dit werkt celvernieuwend en stimulerend en is dus een natuurlijke vervanger voor bijvoorbeeld botox of fillers.

Eerst een adviesgesprek aanvragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over één van onze therapeutische behandelingen om natuurlijke huidverjonging te stimuleren? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan, zodat wij volledig GRATIS een huidanalyse bij jou kunnen doen. Daarna gaan we een, volledig naar jouw wens, huid verjongend behandelprogramma opzetten.

Meer tips voor huidverjonging?  

Wil je meer waardevolle tips en adviezen om je huid zo lang mogelijk gezond, strak en glad te houden?

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of maak gebruik van onze anti-aging kennismakingsbehandeling.

Dit krijg je van ons:

  • Inzicht > wat is de huidige staat van je huid?
  • Kennis > wat moet je doen en laten om huidveroudering tegen te gaan?
  • Direct resultaat > anti-aging behandeling op maat
  • Gratis advies > Hoe kan je huidverjonging zelf bevorderen en je huid optimaal voeden en hydrateren?

Vraag nu een maatwerk kennismakingsbehandeling aan voor slechts € 59,50 euro.

Direct een advies gesprek aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om direct een adviesgesprek aan te vragen of bel 023-5254756!

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden