beauty lounge haarlem permanente make up schoonheid huid

PERMANENTE MAKE-UP

Geef me je vertrouwen, de kans is groot dat je zegt; Had ik 't maar eerder gedaan!"

Opnieuw genieten en trots zijn op jouw uiterlijk, het kan! Manon helpt je met behulp van permanente make-up en medische pigmentatie. Als expert in PMU kun je mij rekenen op een prachtig natuurlijk resultaat wat niet van echt te onderscheiden is.

Opnieuw genieten en trots zijn op jouw uiterlijk, het kan! Manon helpt je met behulp van permanente make-up en medische pigmentatie. Als expert in PMU kun je mij rekenen op een prachtig natuurlijk resultaat wat niet van echt te onderscheiden is.

Stap voor stap begeleiding door Manon Wolbink

Met de permanente make-up behandelingen helpt Manon je om weer vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te gaan! Bekijk hier de resultaten of boek meteen je behandeling voor permanente make-up!

Permanente make-up by Manon

Gun jezelf het allerbeste!

Permanente make-up zorgt ervoor dat je zelfs tijdens het sporten, in de sauna en in het zwembad er geweldig uitziet. Handig voor als je allergisch bent voor make-up, weinig tijd hebt om je op te maken of als je (tijdelijk) geen of weinig haargroei hebt. Als specialist in permanente make-up kun je bij haar rekenen op een prachtig natuurlijk resultaat welke niet van echte make-up te onderscheiden is. Ook heeft permanente make-up een camouflerende functie. Ook voor een correctie of reconstructie ben je bij Manon Wolbink aan het juiste adres! Zo treed jij vol vertrouwen de toekomst tegemoet!

permanente make-up manon wolbink haarlem

Bekijk hier de video’s van
Cynthia en Maureen du Toit:

Een video zegt meer dan 1000 woorden

Voor- en na

permanente make up haarlem
permanente make-up mannen manon wolbink haarlem
permanente make up haarlem manon wolbink cynthia
permanente make-up lippen manon wolbink haarlem
lippen manon wolbink pmu haarlem make up
wenkbrauw manon wolbink haarlem beauty lounge
ogen eyeliner manon wolbink permanente make-up
permanente make-up eyeliner haarlem manon wolbink pmu
ogen permanente make-up manon wolbink eyeliner

Mag ik me even aan je voorstellen? Manon, dé permanente make-up specialist

Hallo! Ik ben Manon Wolbink, dé specialist in permanente makeup.
Bij mij kun je rekenen op een prachtig natuurlijk resultaat, in tegenstelling tot veel andere ‘specialisten’ die vaak te harde en donkere lijnen in het gezicht aanbrengen. Hoe doe ik dat? Ik luister goed naar de wensen van de klant, geef veel persoonlijke
aandacht, oprechte interesse en heb 22 jaar ervaring in het zetten van natuurlijke PMU! Ik geef je gevraagd of ongevraagd advies om tot het allermooiste resultaat te komen en werk ik alleen met de beste kwaliteitsproducten en apparatuur.

Het is mijn missie om jou blij te maken en te laten stralen met de mogelijkheden van permanente make-up. Het geeft mij veel voldoening als jij weer tevreden over jezelf bent en vol zelfvertrouwen mijn BeautyLounge in Haarlem verlaat. Mijn streven is een zo natuurlijk mogelijk resultaat bij het aanbrengen van permanente make-up, zodat jij opvalt en complimenten krijgt en niet je make-up! Permanente make-up is voor iedereen geschikt. Ook voor dames op leeftijd die waarde hechten aan hun
uiterlijk.

permanente make-up haarlem manon wolbink

Je bent bij mij aan het goede adres voor permanente make-up:

 • Ik heb meer dan 22 jaar ervaring;
 • Ik heb continue bijscholing van vakkennis in binnen- en buitenland;
 • je krijgt bij mij altijd 100% tevredenheidsgarantie;
 • ik werk alleen met zuivere en kwalitatief hoogwaardige pigmenten;
 • ik werk met de meest moderne apparatuur en hygiënische omstandigheden;
 • ik hanteer alle regels van de GGD;
 • ik voldoe aan de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid.

Kortom, een heel veilig adres waar jij je thuis voelt.
Bij mij krijg je altijd een natuurlijk resultaat passend bij jouw gezicht!

VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR LEUKE ACTIES, TIPS EN NIEUWTJES

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR LEUKE ACTIES, TIPS EN NIEUWTJES

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up, ook wel PMU genoemd, brengt Manon Wolbink huidvriendelijke pigmenten aan tussen de opperhuid en de lederhuid. Dit gebeurt met een soort pen waarin een steriele naaldmodule zit. Met deze pen brengt Manon met kleine bewegingen pigment aan in je huid. Zo ontstaan er allemaal kleine lijntjes, waardoor de PMU een natuurlijke uitstraling krijgt. Hierdoor is permanente make-up niet van echt te onderscheiden.

De techniek van PMU lijkt veel op tatoeage, alleen wordt een tatoeage wel 10x zo diep in je huid gebracht waardoor het echt permanent is! Permanente make-up vervaagt na loop van tijd op een natuurlijk manier. Deze make-up kan heel eenvoudig bijgewerkt worden met een touch-up behandeling.

Veilige behandeling met duurzame kleurpigmenten

Het aanbrengen van permanente make-up is precisiewerk en dient onder veilige omstandigheden te worden toegepast. Alle PMU-behandelingen bij Beauty Lounge voert Manon uit volgens de hygiënische richtlijnen van de GGD en de strenge eisen van het ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast werkt Manon alleen met zuivere, huidvriendelijk en hoogwaardige pigmenten en gebruikt ze de meest moderne en veilige apparatuur. Bij Manon ben je in goede handen.

Manon gebruikt pigmenten die heel erg veilig, huidvriendelijk, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam zijn. De voordelen van deze pigmenten zijn:

 • de kleuren vervagen naar een lichtere, natuurlijke versie en niet naar rood (ook niet onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht);
 • door de zeer hoge concentratie pigment heb je jarenlang plezier van je permanente wenkbrauwen;
 • ze zijn dierproefvrij en veganistisch;
 • de kleuren blijven stabiel in tegenstelling tot vele andere pigmenten;
 • er zitten geen allergische stoffen in die een allergische reactie kunnen veroorzaken;
 • ze zijn vrij van geurstoffen.

Pijnloze behandeling door verdovende creme

Alle permanente make-up behandelingen bij Beauty Lounge bestaan uit twee sessies. Manon gebruikt een verdovende crème waardoor de behandelingen vrijwel pijnloos zijn. Doordat Manon de PMU in twee sessies aanbrengen, voorkomt ze korstvorming en creëren ze het mooiste resultaat: een natuurlijke verzorgde look!

Mogelijkheden van permanente make-up

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van permanente make-up, zowel vanuit cosmetisch als medisch oogpunt. Met cosmetische PMU zorgt Manon ervoor dat je er de hele dag (en nacht) mooi en verzorgd uitziet, zonder dat je steeds je make-up hoeft bij te werken. De meest populaire cosmetische permanente make-up zijn eyeliner, opvulling van de wenkbrauwen en een lipliner.

Bij medische PMU hebben de aangebrachte pigmenten een camouflerende functie. Bij Manon ben je in goede handen voor medische PMU. Als expert in onder andere hazenlipcorrectie, alopecia areata en tepelhofreconstructie, kan Manon dit met de permanente make-up techniek camoufleren. Daarmee helpt ze je om weer vol  zelfvertrouwen de toekomst tegemoetzien.

Wenkbrauwen

ogen

lippen

medische
tatoeage

Natuurlijke uitstraling gegarandeerd

Het is de missie van Manon om mensen weer blij te maken en te laten stralen met de mogelijkheden van permanente make-up. Voor de behandelingen tekent Manon eerst de gewenste aanpassingen op je gezicht, zodat jij al voor de behandeling het resultaat ziet en kan aanpassen waar nodig. Natuurlijk houdt Manon rekening met jouw gezichtsvorm en je wensen. Ben je helemaal tevreden? Dan begint zij met het aanbrengen van de PMU. Hiervoor gebruikt zij een haarfijne naaldmodule en huidvriendelijke pigment in een kleur die bij jou past.

Tarieven en waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Het verschil in prijs hangt af van de behandeling en service die je bij de desbetreffende studio krijgt. Een goede specialist zal aanzienlijke investeringen moeten doen wat betreft apparatuur, de pigmenten die gebruikt worden en
de bijscholingen. Manon bezoekt met regelmaat cursussen in binnen- en buitenland en volgt ontwikkelingen op de voet. Ook gebruikt Manon voor iedere behandeling conform de hygiënerichtlijnen een nieuwe steriele naaldmodule. Dit verrekenen wij in de prijs bij de behandeling. Bij Manon krijg je de beste en meest veilige behandeling. Daarnaast geven wij garantie op een gratis nabehandeling totdat jij echt tevreden bent met het resultaat.

Reviews

Daisy

3-01-2023
Na 1,5 jaar plezier mocht ik weer bij Manon in de stoel liggen om mijn PMU wenkbrauwen bij te laten werken. Afgelopen tijd zo ontzettend veel plezier gehad van de natuurlijke verzorgde uitstraling!(…)

Paula

Na een lange tijd van twijfel toch de afspraak gemaakt. Zelf gebruik ik weinig make-up en heb ook niet zoveel interesse om lang voor de spiegel te staan. Toch wilde ik er wat sprekender uitzien. De keuze voor(…)

TARIEVEN

Tarieven

PMU Wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen€ 575,00
touch up na 1 jaar€ 205,00
touch up na 1.5 jaar€ 225,00
Touch up behandeling na 2 jaar€ 255,00
Touch up toeslag iedere maand langer€ 7,50 per maand extra

PMU Lippen

Full Lips€ 645,00
Touch up 1 jaar€ 265,00
Touch up 1,5 jaar€ 280,00
Touch up 2 jaar€ 325,00

PMU Medische tatoeage

Tepel uni € 395,00
Tepel bi € 595,00
Permanente make-up wenkbrauwen Alopecia € 465,00

PMU Ogen

Eyeliner infralash boven€ 315,00
Eyeliner infralash onder€ 275,00
Eyeliner infralash boven en onder€ 415,00
Eyeline medium boven€ 350,00
Eyeliner medium onder€ 300,00
Eyeliner medium onder en boven€ 450,00
Eyeliner large boven en onder€ 495,00
Eyeliner extra large boven€ 425,00
Eyeliner touch up vanaf€ 190,00

Hoe moet ik mijn permanente make-up thuis verzorgen?

Na een permanente make-up behandeling wil je natuurlijk weten hoe je het beste je huid thuis kan verzorgen. Met onze tips en adviezen voor de nazorg, weet je zeker dat je optimaal kunt gaan genieten van je PMU behandeling. Persoonlijke hygiëne is tijdens het genezen van de huid absoluut noodzakelijk. Wij adviseren je daarom rekening te houden met de volgende punten:

 • Was altijd je handen voordat je de behandelde huid gaat verzorgen
 • Smeer het huidoppervlak twee maal daags in met Bepathen tattoozalf
 • Probeer bij jeuk niet te krabben en verwijder absoluut geen korstjes
 • De eerste 10 dagen na de permanente make-up behandeling is het beslist verboden om te zonnen, zwemmen, heet te douchen, naar de sauna te gaan en intensief te sporten.
 • Het is zeer belangrijk dat de eerste 5 dagen het behandelde gebied droog blijft

Na ongeveer acht dagen is de opperhuid genezen. Alle benodigde instructies krijg je ook van mij mee na de behandeling, zodat je deze thuis rustig nog eens door kan nemen. Heb je na de behandeling nog vragen, kun je altijd contact met mij opnemen.

Permanente make-up behandeling (pmu behandeling) uitgelegd

Hoe verloopt de permanente make-up behandeling? ( PMU behandeling ) Als geïnteresseerde in permanente make-up wil je natuurlijk graag weten wat je kunt verwachten en hoe de pmu behandeling verloopt. Omdat ik de hoogste kwaliteit nastreef in al mijn behandelingen, neem ik de nodige voorzorgsmaatregelen. Zo kan ik je de garantie geven dat je op een veilige en verantwoorde manier een permanente make-up behandeling ondergaat.

Voorbereiding als je nog thuis bent:

 • Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol en aspirine. Laat het me van tevoren weten als je bloedverdunners gebruikt
 • Ik raad je aan om een uur voor de behandeling twee paracetamol te slikken
 • Vanwege dat de pmu een paar dagen niet nat nat mag worden, raad ik je aan om met gewassen haar te komen.
 • Kom met getekende wenkbrauwen of laat een duidelijke foto hoe donker/licht je de wenkbrauwen wenst te krijgen.

Werkwijze PMU behandeling
Hieronder leg ik mijn werkwijze stap voor stap uit, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en hoe een behandeling verloopt. Dit geeft je gelijk de zekerheid en het vertrouwen dat dit op de meest zorgvuldige wijze gebeurt.

 • We nemen samen het vragenformulier over jouw gezondheid door.
 • Vervolgens bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.
 • Daarna teken ik de wenkbrauwen of lippen met het kleurpigment.
 • Als je tevreden bent, breng ik het pigment met een steriele naald in de huid.
 • Tijdens het inbrengen van het pigment kun je regelmatig het resultaat bekijken

Nazorg permanente make-up
Na de permanente make-up behandeling bespreken wij samen de nazorg.

Hoe lang duurt een behandeling?
Een permanente make-up behandeling duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten. Je huid zal na ongeveer een week geheel hersteld zijn. Mocht je na de behandeling nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen adviseren en jij je nergens zorgen over hoeft te maken!

VRAAG & ANTWOORD

Hoe verloopt de permanente make-up behandeling?

 • Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol en aspirine. Graag even melden als je bloedverdunners gebruikt.
 • Het is aan te raden om een uur voor de behandeling twee paracetamol te slikken.
 • Na aankomst nemen we samen het vragenformulier over jouw gezondheid door.
 • Vervolgens bespreken we wensen en mogelijkheden.
 • Daarna brengen we verdovende crème aan.
 • Na 15 minuten verwijderen we de crème en tekenen we de wenkbrauw of liplijn met de kleur pigment.
 • Daarna brengen we het pigment met een steriele naald in de huid.
 • Tijdens het inbrengen van het pigment kun je regelmatig het resultaat bekijken.
 • Na de behandeling bespreken we de nazorg en maken we een vervolgafspraak.
 • De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De huid zal na ongeveer acht dagen hersteld zijn.

Uit hoeveel sessies bestaat een behandeling?

Het zetten van wenkbrauwen, lipliner en eyeliner bestaat altijd uit 2 tot 3 behandelingen. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid wordt gebracht, verliest na een maand ongeveer 30-40% van zijn kleur. Daarom is het belangrijk dat u een tweede keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt en is een derde behandeling nodig. De nabehandeling is altijd noodzakelijk en is bij de prijs inbegrepen, u hoeft dus niet opnieuw te betalen.

Is permanente make-up blijvend?

De pigmenten die bij permanente make-up in de huid worden gebracht blijven gemiddeld een paar jaar zitten, afhankelijk van hoe de huid reageert. Na verloop van tijd zul je merken dat de kleurintensiteit vermindert. Wil je blijvend resultaat? Laat jouw make-up dan na één jaar weer even opfrissen.

Wat is het verschil tussen permanente make-up en een tatoeage?

Bij permanente make-up wordt het pigment met de naald in het bovenste deel van de tweede huidlaag gezet. Bij een tatoeage wordt het pigment onderin de tweede huidlaag gezet. Daarom houdt een tatoeage levenslang en permanente make-up niet.

Hoe kies ik de juiste kleur?

Eerst bekijken we welk kleurtype je bent, warm of juist koel. Daarna kijken we naar de kleur van haar, ogen en huid. Natuurlijk houden we rekening met persoonlijke wensen. Ons motto: wat licht is kan wel donkerder. Andersom is een stuk lastiger.

Hoe lang duurt het voordat de huid genezen is na een behandeling?

Direct na de behandeling voelt de behandelde plek wat branderig, na enige uren trekt dit weg. Het duurt gemiddeld een week tot de huid volledig genezen is. Je dient de huid te behandelen als zijnde een schaafwond. We vertellen je natuurlijk precies hoe.

Zijn er dingen die ik moet laten de eerste tijd na de behandeling?

 • Mijd de sauna (i.v.m. bacteriegroei door de warmte en het vocht).
 • Geen zonnebank, ga niet zonnebaden.
 • Gebruik geen make-up op de behandelde delen.
 • Krab of wrijf niet aan de korstjes.

Hoeveel tijd zit er tussen de eerste en tweede behandeling?

Tussen de eerste en tweede behandeling zit minimaal vier weken, de huid heeft die tijd nodig om volledig te herstellen.

Wanneer kan ik het uiteindelijke resultaat van de behandeling zien?

Na ongeveer 2,5 tot 3 weken zie je het eindresultaat. Vlak na behandeling lijkt de kleur echter vaak veel donkerder dan hij uiteindelijk zal worden. Soms lijkt het of de gezette make-up niet gelijk staat. Dit komt doordat de huid aan de ene kant wat meer gezwollen is dan aan de andere kant, dit trekt nog bij. Soms komt het voor dat het pigment na een of twee dagen half verdwenen lijkt. Dat komt omdat het soms even duurt voordat de huid het pigment heeft ingekapseld. Het zichtbare pigment komt na twee tot tien dagen weer terug (zogenaamd toverbaleffect).

Kan ik een liplijn laten zetten terwijl ik last heb van een koortslip?

Een koortslip wordt veroorzaakt door het virus Herpes Simplex lahiales en komt bij ongeveer een kwart van de bevolking voor. Als ons afweermechanisme verzwakt kan het virus via de zenuwbanen naar de lippen en het gebied rond de mond gaan. Oorzaken van een verminderde afweer kunnen zijn: stress, koorts, vitaminegebrek, zonverbranding maar ook huidbeschadiging die optreedt door het zetten van permanente make-up. Heb je erg makkelijk en dus vaak een koortslip, dan raden wij je het volgende aan:

 • Een week voor de eerste behandeling starten met het innemen van voedingssupplement L-Lysine en vitamine C. L-Lysine is een essentieel aminozuur dat de groei van het Herpes simplex virus remt. Het is tevens nodig vitamine C-esther in dezelfde hoeveelheid in te nemen. Neem de tabletten in op een nuchtere maag, het liefst voor het ontbijt. Voorkeur: Het merk Solgar. L-Lysine 1000 mg tabletten en Esther-C PLUS 1000 mg. Je start een week van te voren met één tablet van ieder voedingssupplement.
 • De dag voor de behandeling tot en met vijf dagen na de behandeling: drie tabletten van ieder. Daarna één tablet van ieder tot en met de volgende behandeling. Dan herhaal je het hiervoor beschrevene.

Waarom Beauty Lounge?

Het is van belang dat een specialist in permanente make-up gedegen is opgeleid en over de juiste kennis beschikt. Goed aangebrachte permanente make-up laat jouw gezicht immers stralen. Bij de specialist van Beauty Lounge ben je in vertrouwde handen omdat:

 • Zij de tijd voor je neemt, zowel bij telefonisch consult als voor, tijdens en na de behandeling
 • Zij eerlijk advies geeft over de behandeling, de resultaten en de kosten
 • Zij écht naar jouw wensen luistert.
 • Zij je serieus neemt.
 • Zij nu 20 jaar werkt met permanente make-up.
 • Zij je op uw gemak stelt.
 • Zij haar trainingen heeft gevolgd bij gerenommeerde instituten (je kunt de certificaten hiervan inzien), daarnaast is zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van permanente make-up.
 • Zij een portfolio heeft van het geleverde werk dat je kunt inzien.
 • Zij altijd goede nazorginstructies meegeeft.
 • Zij je eerlijk vertelt dat de behandeling altijd uit minimaal twee en soms drie behandelingen bestaat (deze zijn bij de prijs inbegrepen die je de eerste keer betaalt).

Wanneer moet ik mijn permanente make-up laten bijwerken?

Permanente make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats in het gezicht en jouw leeftijd. Je kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat je wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan één nabehandeling.

Hoe kunnen de prijzen van permanente make-up zo verschillen per studio?

Dit hangt af van de behandeling en service die je bij de desbetreffende studio krijgt. Een goede specialist zal aanzienlijke investeringen moeten doen wat betreft de apparatuur, de gebruikte pigmenten en de bijscholingen. Bij Beauty Lounge gebruiken we voor iedere behandeling conform de hygiëne richtlijnen een nieuwe steriele naaldmodule. Dit verrekenen wij in de prijs van de behandeling. Bij Beauty Lounge krijg je niet de goedkoopste behandeling, maar wel de beste en meest veilige! Daarnaast geven wij garantie op een gratis nabehandeling totdat jij echt tevreden bent met het resultaat.

Hoe moet ik mijn permanente make-up thuis verzorgen?

 • Was (altijd) jouw handen voor je jouw wond gaat verzorgen.
 • Smeer het wondje drie á vier maal per dag in met Bephanten babyzalf.
 • Krab bij jeuk niet aan de huid en verwijder absoluut geen korstjes.
 • De opperhuid is gemiddeld na acht dagen genezen.
 • Ga de eerste 10 dagen na het zetten van permanente make-up niet: zwemmen, in bad, naar de sauna en zonnebaden (dus ook geen zonnebank). Het is belangrijk dat het droog blijft.
 • Persoonlijke hygiëne is tijdens het genezen van de huid absoluut noodzakelijk.

Wil je meer weten of foto’s zien? Kijk op onze speciale permanente make-up site.

ZET DE STAP!

Zet de stap naar permanente make-up

Droom jij ook van fantastische make-up en ben jij klaar om deze stap te zetten? Boek dan via onderstaande button direct een behandeling bij Manon!

Heb je nog steeds vragen of twijfel je of permanente make-up echt bij je past? Of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens op onze website die alleen over permanente make-up gaat: www.permanente-makeup-haarlem.nl. Of plan een gratis online adviesgesprek van 15 minuten in met Manon. Neem hiervoor contact op via:

De mogelijkheden van permanente-make-up

Bekijk ons aanbod:

Wenkbrauwen

ogen

lippen

medische
tatoeage