Chemische peeling voor diverse huidproblemen

Een gezichtspeeling laat je huid er gladder, strakker en mooier uitzien.

Voor elke huid met huidproblemen waarbij een diepere werking in de huidlagen noodzakelijk is om de huid te verbeteren en te verjongen.

De huidspecialisten van Beauty Lounge zijn zeer bedreven in het behandelen van mensen met huidproblemen, om diepere en langdurige huidverbetering door te voeren. Met de chemische peeling van Skincare ( gezichtspeeling ) hebben wij voor elke huidtype de juiste peeling, zodat je huid altijd de beste persoonlijke behandeling krijgt.

Wat gebeurt er bij een chemische peeling?

Bij een chemische peeling ( gezichtspeeling ) wordt de bovenste huidlaag met oude huidcellen aan de oppervlakte verwijderd. Deze gezichtspeeling werkt tot diep in de levende huidlaag, waardoor oneffenheden, oppervlakkige rimpels, zonbeschadiging, ontstekingen en acné littekens aanzienlijk verminderen. De nieuwe huidcellen die met deze behandeling aangemaakt worden, leiden tot huidverjonging. Al na één behandeling zie je verbetering.
De huid herstelt zich na een behandeling snel en ziet er zichtbaar gladder, mooier en frisser uit.

De gezichtspeeling met natuurlijke ingrediënten van Beauty Lounge

In onze schoonheidssalon in Haarlem werken wij met de peeling producten van het gerenommeerde merk Image Skincare. Zo hebben wij voor elke type huid de juiste peelingproducten die bewezen veilig en van hoge kwaliteit zijn. Iedere peelinglijn levert weer een ander resultaat op, dat is aangepast op het huidtype en het huidprobleem van je huid.

Is een chemische peeling wel veilig en hoegezichtspeeling chemische peeling natuurlijk Beauty-lounge haarlem lang is de hersteltijd?

Een chemische (diepte) peeling klinkt misschien onnatuurlijk, maar de
peelings waar wij mee werken bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en zijn volkomen veilig voor je huid. Daarbij kunnen we de downtime bij een sterke peeling verminderen, door gebruik te maken van de lichttherapie lamp in onze salon. Bij ons ben je dus in goede handen en weet je zeker dat wij met de uiterste zorg jouw huidaandoening behandelen.

Image Skincare Signature Facelift

gezichtspeeling chemische peeling gezichtpeeling rosacea haarlemChemische peeling geschikt voor:
Alle huidtypes | droge huid |grauwe huid | vermoeide huid | vochtarme huid
rokershuid | vette huid | acné littekens | rosacea | zwangerschapsmasker

De Signature Facelift is een revolutionaire peelingbehandeling met 30 procent vitamine C. De actieve enzymen stimuleren de celvernieuwing. De cocktail met farmaceutische ingrediënten dringt direct je huid binnen en zal je huid verstevigen, opbleken en  hydrateren. Al na één behandeling zie je het verschil!

Image Skincare Ormedic lift

Deze peeling is geschikt voor:
Alle huidtypes | huid uit balans | gevoelige huid | jongere huid

Deze natuurlijke en milde peeling geeft je huid haar natuurlijke uitstraling weer terug. De Ormedic Lift bestaat uit organische ingrediënten met medische resultaten. Op basis van natuurlijke fruitenzymen en pulp uit passievruchten, worden de dode huidcellen verwijderd. De schade aan de huid wordt hersteld, zonder dat er chemische zuren aan te pas moeten komen. Het resultaat is een enorme verbetering van de hydratatie, huidteint, zuiverheid en huidtextuur.

Image Skincare wrinkle lift level 1 en 2

Deze peeling is geschikt voor:
Alle fases van huidveroudering | pigmentstoornissen

De Wrinkle Lift is een intensieve behandeling, die 40 procent glycolzuur en retinol bevat. Dankzij de kleine moleculaire structuur, kan dit product erg snel in je huid doordringen, waardoor de doorbloeding en bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Je huid voelt direct strakker en frisser aan. Het kan zijn dat je huid na 24 tot 48 uur iets gaat vervellen, maar dit is heel normaal. Het is een teken dat celvernieuwing plaatsvindt en dat de collageenproductie een boost heeft gekregen. Hierdoor krijg je minder rimpels en wordt je huid strakker en gladder.

Image Skincare Acne lift level 1 en 2

Deze peeling is geschikt voor:
Vette huid | acné | ernstige acné littekens

De Acne Lift bevat een combinatie van 20 procent salicylzuur en glycolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren.  Het vermindert ontstekingen en zorgt ervoor dat een teveel aan talg de poriën niet kan afsluiten. Het glycolzuur zorgt voor een afstoting van de dode huidcellen en stimuleert een snelle celvernieuwing. Dit dubbele effect zorgt voor een optimale verbetering van de huid en is perfect voor een huid die is aangetast door acné.

Image Skincare lightning lift level 1 en 2

Deze peeling is geschikt voor:
Pigmentatie | donkere vlekken | ongelijke huidteint

De Lightening Lift bevat een mix van 50 procent lactic en kojic, die je huid verstevigt en oplicht. Deze formule kan je huid tot 15 procent verbleken en pakt de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van je huid aan. Deze behandeling is vooral geschikt voor bijvoorbeeld het verminderen van een zwangerschapsmasker en pigmentvlekken..

Chemische peeling voor je gezicht nodig?

chemische peeling littekens haarlem schoonheidssalon mooie huid

Wil je graag chemische peeling of wil je een eerst gratis adviesgesprek? Wij nodigen je graag uit in onze schoonheidssalon in Haarlem, zodat wij je alles kunnen uitleggen over de heilzame mogelijkheden van een peeling.

“Met een anti-aging behandeling kom je weer stralend voor de dag”

Buslijn 2 stopt bijna voor de deur. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Meer tips bij huidverjonging?

Wil je meer waardevolle tips en adviezen om je huid zo lang mogelijk gezond, strak en glad te houden?

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of maak gebruik van onze anti-aging kennismakingsbehandeling.

Dit krijg je van ons:

  • Inzicht > wat is de huidige staat van je huid?
  • Kennis > wat moet je doen en laten om huidveroudering tegen te gaan?
  • Direct resultaat > anti-aging behandeling op maat
  • Gratis advies > Hoe kan je huidverjonging zelf bevorderen en je huid optimaal voeden en hydrateren?

Vraag nu een maatwerk kennismakingsbehandeling aan voor slechts € 59,50 euro.

Direct een advies gesprek aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om direct een adviesgesprek aan te vragen of bel 023-5254756!

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden