VOOR EN NA FOTO'S | OGEN

Permanente make-up

Ogen

ogen eyeliner manon wolbink permanente make-up
permanente make up ogen manon wolbink haarlem
ogen permanente make-up manon wolbink eyeliner

Maak kennis met Manon

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Manon Wolbink en ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. In tegenstelling tot veel andere ‘specialisten’ die vaak te harde en donkere lijnen in het gezicht aanbrengen, kun je bij mij rekenen op een prachtig natuurlijk resultaat. Hoe ik dat doe? Met persoonlijke aandacht, oprechte interesse en vakmanschap! Daarbij geef ik gevraagd en ongevraagd advies en werk ik alleen met de beste kwaliteitsproducten.

Het is mijn missie om jou weer blij te maken en te laten stralen met de mogelijkheden van permanente make-up. Het geeft mij veel voldoening als jij weer tevreden over jezelf bent en vol zelfvertrouwen mijn BeautyLounge in Haarlem verlaat. Mijn streven is een zo natuurlijk mogelijk resultaat bij het aanbrengen van permanente make-up, zodat jij opvalt en complimentjes krijgt en niet je make-up! Permanente make-up is voor iedereen. Ook voor dames op leeftijd die waarde hechten aan hun uiterlijk.

permanente make up wenkbrauwen manon wolbink ogen lippen
permanente make-up eyeliner haarlem manon wolbink pmu
permanente make-up ogen haarlem ogen lippen
permanente eyeliner manon wolbink make up haarlem ogen

Regelmatige bijscholing

Als de specialist in permanente make-up hanteer ik de volgende onderscheidende kenmerken:

permanente make up pmu haarlem manon

Cynthia

Wat mij betreft is de permanente make-up van Manon echt een aanrader! Manon luistert goed naar je wensen, stelt je op je gemak en levert een prachtig resultaat, precies zoals jij dat graag wilt.

bron: cynthia.nl

Infralash | Deepliner & Eyeliner Medium

EyelinerLarge & Smudge