Hoogfrequent gezichtsbehandeling

Hoogfrequent gezichtsbehandeling

Vanaf nu heeft Beauty Lounge een nieuwe behandeling te bieden, namelijk: hoogfrequent gezichtsbehandeling.

WAT DOET DE HOOGFREQUENT GEZICHTSBEHANDELING MET JE HUID?

 

-DOOR MET EEN GAS-ELEKTRODE OVER DE HUID TE MASSEREN WORDT DE HUID VERRIJKT MET ZUURSTOF. DE BLOEDSOMLOOP EN DE HUIDSTOFWISSELING WORDEN HIERDOOR ENORM GEACTIVEERD. WAT ER WEER VOOR ZORGT DAT ER EEN ACTIEVE OPNAME VAN VOEDINGSSTOFFEN  PLAATSVINDT IN DE HUID. OP DEZE MANIER VERSTEVIGD EN HERSTELD DE HUID WAT HELPT BIJ VERSLAPPING, RIMPELS EN LIJNTJES. BIJ ACNE EN ROKERSHUIDEN WERKT HET OOK FANTASTISCH, DOOR DE DOORBLOEDING TE ACTIVEREN KRIJGT DE HUID EEN FLINKE BOOST. TEVENS WERKT DE OZON OOK DESINFECTEREND, IDEAAL NA EEN ACNE BEHANDELING.

VOOR WIE IS DE HOOGFREQUENT GEZICHTSBEHANDELING GESCHIKT?

-ELKE HUIDTYPE, ZOALS DROGE HUID, DE OUDER (WORDENDE) HUID, ACNE HUID, ROKERS HUID, VETTE HUID EN VERSLAPTE HUID.

HOE ZIET DE HOOGFREQUENT GEZICHTSBEHANDELING ER UIT?

 • REINIGING
 • VERWIJDEREN DODE HUIDCELLEN
 • MICRO PEELING
 • VERWIJDEREN COMEDONEN
 • EVENTUEEL EPILEREN
 • HOOGFREQUENT MASSAGE.
 • GEZICHTSMASSAGE .
 • HYDRATEREND MASKER
 • AFSLUITEND MET DAG- OF NACHTVERZORGING

 

Hoe werkt de hoogfrequent gezichtsbehandeling met de DermaShaper? huidverjonging peeling couperose hoogfrequent gezichtsbehandeling dermashaper haarlem

De DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.
Met de DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Wat kan er behandeld worden?

De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen:

 • Intensieve huidverjonging
 • Verstevigende gelaatsbehandeling
 • Drainage onder de ogen
 • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
 • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of microdermabrasie
 • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding
 • Het behandelen van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam
 • Acne behandeling
 • Couperose behandeling

De behandeling

De Dermashaper is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het kuurverband is dan ook volledig afhankelijk van wat u wenst te bereiken. Wilt u bijvoorbeeld een huidverjongingskuur? Dan biedt een kuurverband van 6 weken, 1 x per week, de voorkeur. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. Voor een meer persoonlijk advies kunt u het beste samen met uw schoonheidsspecialist overleggen wat voor u het beste is.

DERMASHAPER & ULTRAGELUID huidverbetering schoonheidssalon mooiste huid kraaiepootjes littekens

Wat is geluid?

Geluid plant zich voort in de vorm van geluidsgolven. Deze zijn vergelijkbaar met watergolven. De geluidssnelheid waarmee de geluidsgolven zich voortbewegen, hangt af van de vastheid, temperatuur en samenstelling van de stoffen waarin dat gebeurt. Zo heeft lucht bijvoorbeeld een andere geluidssnelheid dan bijv. een vloeistof.

Een geluidsgolf heeft ook een lengte: golflengte. De golflengte bepaalt de trillingsfrequentie. Dus hoe meer golfjes per lengte-eenheid en hoe korter de golflengte, hoe hoger de waargenomen toon.

Ultra geluid

Ultra geluid is zoals gezegd een hoog frequente geluidsgolf. Ultra geluid therapie is gebaseerd op het feit dat de hoogfrequente drukgolven het te behandelen weefsel in trilling brengt, dat bij hogere geluidsintensiteiten de energie van de vibratie het weefsel opwarmt. Het is aangetoond dat deze vibratie en opwarming van het weefsel de genezing van beschadigd weefsel bevordert. Klinische onderzoeken hebben bewezen dat de toepassing van ultra geluid op bijvoorbeeld het genezen van botbreuken aanzienlijk wordt verbeterd, zelfs langzaam of niet genezende fracturen kunnen alsnog genezen door toepassing van ultra geluid.

Daarnaast hebben deze hoge trillingen een positieve invloed op de bloedvoorziening in de huid. De hoogfrequente drukgolven hebben invloed op de vaatvorming door het stimuleren van de productie van vaatgroei stimulerende eiwitten. Door een betere vaatvoorziening wordt het transport van bloed, en daarmee ook zuurstof en bouwstoffen van en naar het aangedane gebied bevorderd hetgeen de genezing ondersteunt.
Effecten van ultrasoon op de huid Door de geluidstrillingen ontstaan er spankrachten en ontspanningskrachten.
Door de energie van de ultrasoon golven komen er golvende beweging waardoor er een micromassage ontstaat. Deze mechanische werking zorgt ervoor dat de doorlaatbaarheid van de celmembranen wordt vergroot. De vaten worden groter waardoor er een sterke doorbloeding ontstaat. Hierdoor vindt er een verhoogde stofwisseling plaats.

De PH waarde van de huid wordt door de ultrasoon in de richting van het basisch verschoven. Hierdoor wordt er meer collageen en elastine gevormd. Het celmetabolisme wordt hier ook mee verbeterd. Door het warmte effect wat de ultrasoon op de huid creëert wordt het celmetabolisme ook gestimuleerd en wordt de doorbloeding bevorderd.

Elektrotherapie

Het principe van de elektrostimulatie bestaat uit het stimuleren van de perifere zenuwvezels door middel van korte elektrische impulsen die worden toegediend via op de huid geplaatste elektroden.

Bij de elektrotherapie wekken de stroomimpulsen spiercontracties op. Voor elke spiercontractie is een verhoogde bloedtoevoer nodig en daarmee kan met elektrotherapie een veel krachtigere en intensere doorbloeding bereikt worden dan wat met een manuele massage te bereiken is. Bovendien worden door elektrotherapie de verslapte spierweefsels versterkt en worden vetophopingen in het weefsel afgebouwd.

Doel van spierstimulatie

Het weefsel wordt beter gevoed en van zuurstof voorzien. Hierdoor wordt de weefselstofwisseling beïnvloed. De fibroblasten worden aangezet om meer collageen te produceren. De doorlaatbaarheid van haarvaten en celwanden wordt verbeterd. De vochtcirculatie wordt aangezet waardoor het lymfestelsel wordt gestimuleerd waardoor overtollig vocht sneller wordt afgevoerd. Met als gevolg: Een strakkere huid, een versteviging van de spieren en een duidelijke vermindering van wallen.

Effect van dermashaper bij huidveroudering

Door de mogelijkheid van de dermashaper om de krachten van elekrostimulatie en ultrasoon te bundelen wordt er op een effectieve en intensieve manier gewerkt aan het verjongen van de huid.

Bij de combinatie therapie creëren we:

 • micromassage: hierdoor wordt een thermisch effect verkregen(warmte)
 • door de wrijving die lokaal wordt veroorzaakt krijgt met een toename van de bloeddoorstroming waardoor het celmetabolisme versnelt
 • hierdoor wordt het weefsel beter gevoed en van zuurstof voorzien
 • weefselstofwisseling wordt positief beïnvloed
 • de doorlaatbaarheid van de membramen neemt toe waardoor actieve stoffen door de druk in de huid worden gebracht
 • de fibroblasten worden aangezet om meer collageen te produceren
 • de doorlaatbaarheid van haarvaten en celwanden wordt verbeterd
 • de vochtcirculatie wordt aangezet
 • het lymfestelsel wordt gestimuleerd waardoor overtollig vet en vocht sneller wordt afgevoerd
 • zenuwuiteinden worden geprikkeld
 • huid wordt strakker
 • spieren worden steviger.

De behandelingen met de Bentlon DermaShaper geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid ziet en voelt strakker aan. De behandeling met de DermaShaper wordt dan ook de instant facelift genoemd.

Interesse?

Wij kunnen ons voorstellen dat je ook graag wilt ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Bel dan 023-5254756 of mail: info@beauty-lounge .nl Je kan ook gelijk online een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek wordt de behandeling en de mogelijkheden nader toegelicht en kun je al je vragen stellen.

mooie huid gladde huid jonge huid