Hoogfrequent gezichtsbehandeling

Hoogfrequent gezichtsbehandeling

Met onze geweldige nieuwe hoogfrequent gezichtsbehandeling kunnen wij onze cliënten helpen om een verouderde en verslapte huid te verminderen. Met deze effectieve behandeling, wordt je huid van binnenuit verjongt en herstelt. Je huid krijgt een betere doorbloeding en krijgt terug wat het in de afgelopen jaren verloren heeft.

hoog frequent hf haarlem gezichtsbehandeling huid

Welk effect heeft de hoogfrequent gezichtsbehandeling?

Met behulp van een glas-elektrode, wordt de huid gemasseerd en verrijkt met zuurstof. Hierdoor wordt de huidstofwisseling en de bloedsomloop enorm gestimuleerd. Hierdoor kan je huid veel actiever de benodigde voedingsstoffen uit je verzorgingsproducten opnemen. Dit verstevigd en herstelt je huid, waarbij verslapping, rimpels en lijntjes zichtbaar minder worden. Ook bij acné klachten en een rokershuid boeken wij met de hoogfrequent behandeling goede resultaten. Juist omdat de doorbloeding van de huid wordt geactiveerd, krijgt je huid een flinke boost. Bovendien werkt de ozon ook desinfecterend en is dus ideaal na een acné behandeling.

Voor welk huidprobleem is deze behandeling geschikt?

De hoogfrequent behandeling is geschikt voor elk huidtype. Of je nu een droge huid hebt, een ouder worden de huid, acné huid, vette huid, verslapte huid of rokershuid. De behandeling wordt altijd afgestemd op je huidtype en de mate van klachten of probleemgebieden.

anti aging mooiere huid HF

Resultaat na 3 behandelingen

Hoe verloopt een behandeling?

De meeste optimale resultaten worden behaald met een hoogfrequent behandeling in kuurverband. Dit is een behandeling van 6 weken, waarbij je één keer per week een behandeling volgt. De behandeling duurt ongeveer een half uur. Na zes weken, kun je er voor kiezen om bij je gewone gezichtsbehandeling af en toe een onderhoudsbeurt met de hoogfrequent behandeling in te passen.

hoogfrequent oudere huis slappere huid acne ozon haarlem amsterdam

Introductieprijs nu 6 behandelingen voor € 249,- !

 

Ben je al bekend met de hoogwaardige verzorgingsproducten van Image Skincare? Je kunt deze en diverse andere producten ook online bestellen in onze webshop!

We zien je graag snel weer in onze schoonheidssalon. We zetten de koffie alvast voor je klaar!

Hartelijke groeten van ons, het Beauty Lounge team

DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN? KLIK  HIER 

schoonheidssalon huidinstituut beste huidtherapeut