Dé Specialist in permanente make-up Manon Wolbink van Beauty Lounge

Mooi! Op elk moment van de dag met permanente make-up

Een subtiele verandering en toch een wereld van verschil!Manon Wolbink permanente make-up specialist Een verzorgd uiterlijk waarbij jij opvalt en niet de make-up. Dát is het resultaat dat ik boek voor mijn cliënten. Mijn naam is Manon Wolbink en ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. In tegenstelling tot veel andere ‘specialisten’, die vaak te harde en donkere lijnen in het gezicht aanbrengen, kun je bij mij rekenen op een prachtig natuurlijk resultaat. Hoe ik dat doe? Met persoonlijke aandacht, oprechte interesse en vakmanschap! De permanente make-up by Manon is voor iedereen. Oók voor dames op leeftijd die waarde hechten aan hun uiterlijk.

• Cosmetische pigmentatie

Permanente make-up zorgt ervoor dat je er zelfs tijdens het sporten, in de sauna en in het zwembad geweldig uitziet. Handig voor als je allergisch bent voor make-up, weinig tijd hebt om je op te maken of als je (tijdelijk) geen of structureel weinig haargroei hebt.

• Medische pigmentatie

Bij medische pigmentatie hebben de pigmenten een camouflerende functie. Manon is expert in hazenlip correctie en tepelhof reconstructie. Treed vol vertrouwen de toekomst tegemoet! Ook voor dames met bijvoorbeeld spasme is permanente make-up een prima oplossing. Wij zorgen dat je er op elk moment van de dag geweldig uitziet!

Specialist in permanente make-up

Voor de behandeling teken ik eerst de gewenste aanpassingen op je gezicht, zodat je al voor de behandeling het resultaat kunt zien en waar nodig zelf nog kunt aanpassen. Natuurlijk hou ik rekening met jouw gezichtsvorm en persoonlijke wensen. We beginnen pas met de pigmentatie als je helemaal tevreden bent. Ik werk met een (letterlijk) haarfijn naaldje en gebruik pigment in de kleur die bij je past.

Precisiewerk

Het aanbrengen van permanente make-up is precisiewerk en dient onder veilige omstandigheden te worden toegepast. Ik heb ruim 22 jaar ervaring, laat me bijscholen in binnen- en buitenland, hou me als vanzelfsprekend aan alle regels van de GGD en voldoe aan de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid. Kortom, ik bied een veilig adres waar alleen gewerkt wordt met zuivere en kwalitatief hoogwaardige pigmenten, de meest moderne apparatuur en optimale hygiënische omstandigheden.

Door gebruik van verdovende zalf wordt de behandeling vrijwel pijnloos!

De behandeling is door gebruik van verdovende crème nagenoeg pijnloos. Alle permanente make-up behandelingen bij Beauty Lounge bestaan uit drie sessies. Door het gefaseerd aanbrengen van de pigmentlagen voorkomen we korstvorming en creëren we het mooiste resultaat: een natuurlijke verzorgde look.

Ontwikkelen

Bijscholen is de norm voor mij. Ik ben vastberaden dé specialist in permanente make-up in de omgeving Haarlem te blijven. Daarom bezoek ik met regelmaat cursussen en volg ik ontwikkelingen op de voet.

Meer informatie over permanente make-up? Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek of maak gelijk een afspraak voor het plaatsen. Bel gerust: 023-5254756. Voor nog veel meer informatie kun je kijken op onze site die alleen over permanente make-up gaat: www.permanente-makeup-haarlem.nl

permanente make-up PMU Wenkbrauwen ogen lippen

Direct een afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in om direct een afspraak in te plannen of ga naar de oranje button “boek nu online”. Bellen mag natuurlijk ook.

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden