Permante Make-up Ogen

Dé Specialist in permanente make-up ogen Beauty Lounge permanente eyeliner.
International opgeleid en 20 jaar ervaring

Mooi! Met permanente make-up voor de ogen

Permanente make-up ogen: Jouw ogen moeten opvallen, niet de make-up. Subtiliteit is geboden en juist daar zijn we bij Beauty Lounge in Haarlem echt goed in. Hoe we dan doen? We kijken eerst kritisch naar de vorm van jouw ogen en de oogopslag. Dan bespreken we de mogelijkheden voor een zo natuurlijk mogelijk en toch verbluffend resultaat. We zorgen voor permanente make-up voor de ogen in een kleur die perfect combineert met de kleur van jouw huid of iris. Een eyeliner die zorgt voor een prachtige natuurlijke expressie.

Voor wie?

Permanente Make-up Ogen eyeliner amsterdam haarlem Permanente make-up voor ogen is voor mensen die:
• Elk moment van de dag willen kunnen rekenen op een verzorgd uiterlijk.
• Last hebben van hooikoorts of tranende ogen (uitgelopen make-up behoort tot het verleden).
• Fanatiek sporten en ook tijdens zwembad- en saunabezoek er geweldig uit willen zien.
• Een chemokuur moeten ondergaan (permanente make-up zorgt voor behoud van expressie).
• Allergisch zijn voor make-up.

Een kleine verandering en toch een wereld van verschil! Sprekende ogen zonder lagen make-up. Dát is het resultaat dat onze permanente make-up specialist, Manon Wolbink, gegarandeerd boekt. Bij Manon ben je aan het juiste adres.

Door gebruik van verdovende zalf wordt de behandeling vrijwel pijnloos!

Voor de behandeling tekent Manon ( kijk ook op onze speciale permanente make-up site) eerst de gewenste aanpassingen op het gezicht, zodat je precies dát resultaat krijgt waar je om vraagt. Alle permanente make-up behandelingen bij Beauty Lounge bestaan uit drie sessies. Door het gefaseerd aanbrengen van de pigmentlagen creëren we het mooiste resultaat. Natuurlijk gebruiken we een verdovende crème, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen. Manon is zo’n specialiste. Door deze investeringen is ze in staat haar relaties van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat. Beauty Lounge levert niet de goedkoopste behandeling, maar wél de beste!

Meer informatie over permanente make-up voor jouw ogen (eyeliner)? Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek. Bel gerust: 023-5254756. Wil je nog meer weten? Kijk op onze speciale permanente make-up site voor meer informatie en foto’s

PMU ogen

Direct een afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in om direct een afspraak in te plannen of ga naar de oranje button “boek nu online”. Bellen mag natuurlijk ook.

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden