bindweefselmassage collageen behandeling gezicht haarlem aerdenhout bloemendaal overveen

Natural facelifting behandeling

meer dan een bindweefselmassage

Natural facelifting behandeling: meer dan een bindweefselmassage

Natuurlijk wil jij er het liefst zo lang mogelijk mooi en jong uitzien. Maar dit is niet vanzelfsprekend en op den duur verliest je hiud haar stevigheid en flexibiliteit.  Natuurlijke huidveroudering kun je niet tegenhouden, maar wel vertragen met onze natural facelifting behandelingen die een stap verder gaan dan onze bindweefselmassages.

Onze natural facelifting behandeling stimuleert niet alleen de aanmaak van collageen en elastine, zoals bij een bindweefselmassage. Natural facelifting pakt ook de onderliggende spieren flink aan waardoor je gezicht haar stevigheid weer terugkrijgt. Het resultaat van deze behandelingen is een stralende, volle huid met een natuurlijke uitstraling.

Natural facelifting behandeling voor je gezicht

We kennen allemaal de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neuslippen-plooi en zakkende oogleden. Bij huidveroudering maakt ons lichaam minder collageen en elastine aan. Ook maakt het minder makkelijk spierweefsel aan en beginnen we spierweefsel te verliezen, ook wel spiertonus genoemd. Met een natural facelifting behandeling bouwen we dit spierweefsel op met spiertonus verhogende technieken.

In één behandeling pakken wij maar liefst zes weefsels aan: de opperhuid, het bindweefsel, de onderhuid, het spierweefsel, het peesweefsel en het botweefsel. Al na één behandeling krijgt je huid een frisse uitstraling en het resultaat wordt steeds beter met meer behandelingen. Bovendien wordt je huid direct aan het werk gezet om collageen en elastine aan te maken, wat resulteert in een boost met eigen hyaluron.

bindweefselmassage gezicht haarlem

Natural facelifting als pre-aging

Zet je natural facelifting behandelingen in als pre-aging, dan wordt het verouderingsproces zelfs uitgesteld. Je krijgt een optimale celstofwisselling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen. Zonder operationele ingrepen zie je er jaren jonger uit op een natuurlijke manier. Het resultaat is een gezicht met een open blik, egale huidtint en jongere uitstraling.

bindweefselmassage collageen behandeling gezicht haarlem heemstede bloemendaal

Natural facelifting: een intensieve workout voor je huid

Alhoewel de meeste mensen een natural facelifting behandeling als ontspannen ervaren, is het zeker geen wellnessmassage. De behandeling is intensief en met name de eerste massage kan gevoelig zijn. Met natural facelifting krijgt jouw huid een flinke workout en dit voel je na de behandeling nog doorstralen. Je gezicht kan een paar dagen wat beurs aanvoelen, alsof je spierpijn hebt.

Al na de eerste behandeling zie je verschil: je huid heeft een frissere uitstraling. Wel is het belangrijk om de behandelingen regelmatig en kort achter elkaar te doen. Daarom bestaat de natural facelifting massage uit meerdere behandelingen, ook wel een kuur genoemd. De behandelingen vinden idealiter 2 keer per week plaats. Dit kun je vergelijk met sporten, je bereikt echt resultaat als je meerdere keren per week een workout doet.

Resultaten van natural facelifting

Al na de eerste behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en vooral te behouden, raden wij meerdere behandelingen aan. Na een paar behandelingen ziet je huid er beter uit en wordt het weefsel soepeler. Je begint blijvend resultaat te zien. Afhankelijk van je huidconditie en je wensen, bereik je het beste resultaat met 6 tot 10 behandeling.

Na een kuur:

  • worden oogcontouren gladder;
  • oogt je huid strakker en elastischer;
  • zijn verzakkingen gelift;
  • krijgt je huid betere doorbloeding;
  • is er een hogere zuurstoftoevoer naar de cellen;
  • verstrakken je gelaatscontouren
  • verdwijnen vochtophopingen (bijvoorbeeld rond de ogen).

Kortom, een heel veilig adres waar jij je thuis voelt.
Bij mij krijg je altijd een natuurlijk resultaat passend bij jou!

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen hangt helemaal af van je huidconditie en je leeftijd. Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 5 tot 15 behandelingen. Een richtlijn is 5 behandelingen tot 35 jaar, 10 behandelingen tot 45 jaar en vanaf 45 jaar 15 behandelingen.

VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR LEUKE ACTIES, TIPS EN NIEUWTJES

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR LEUKE ACTIES, TIPS EN NIEUWTJES

De eerste natural facelifting behandeling

De natural facelifting kuur begint met een uitgebreide huidanalyse met een bindweefselmassage: de Wrinkle & Contour-analyse. Hierdoor zien onze huidspecialisten precies waar en hoe de huid (verder) zal verouderen. De bindweefselmassage geeft een goed beeld van de huid en geeft antwoord op de volgende vragen. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt de huid zich snel? Of reageert de huid juist wat langzamer en is een rustige opbouw in de kuur wenselijk? Daarna bepalen onze huidspecialisten welk behandelplan het beste bij jouw huid past.

Het is mogelijk om de natural facelifting behandeling uit te breiden met een gezichtsbehandeling. Onze huidspecialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Reviews

Betty

Prettig geholpen ,ze nemen alle tijd voor je.
Een aan reader.

Leon V

Een aantal maanden geleden kwam ik Beauty-Lounge Instituut tegen op internet. Ik had behoorlijk veel last van acne op mijn gezicht en hals. Tijdens het eerste gesprek werd alles duidelijk verteld en kreeg ik(…)

Bernadette

professioneel en prettig laagdrempelig

Tineke

Met dank aan Bobby een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling gehad, inclusief epileren en een massage. 10eke

Evelien

02-03-2018
Prima! Acné afspraak voor mijn dochter. Heldere uitleg, goed advies.

Elly

Jaren lang ben ik al klant bij beauty lounge dat zegt volgens mij genoeg.

WELKE BEHANDELINGEN KUNNEN WE JE MEER AANBIEDEN?

Samen op weg naar jouw droomhuid!

Met onze huidverbeterende behandelingen pakken we je huidconditie van binnenuit aan komt je gezonde glowy huid weer naar boven. De weg naar jouw droomhuid begint bij ons. 

Bekijk hier ons aanbod!

Medische peeling

medische peeling pigmentvlekken haarlem littekens

Een medische peeling dringt diep in de huid door. Hierdoor wordt je huid gladder en strakker. Ook pigmentvlekken, acne, littekens en grove poriën worden aangepakt.

Probiotica

probiotica craith acne rosacea haarlem

De Craith behandeling brengt je huid weer in balans door gebruik te maken van Probiotica.

Gevoelige huid | Acne | Rosacea | Eczeem | 

Bindweefselmassage

bindweefselmassage gezicht haarlem

Het bindweefsel en de onderliggende spieren worden met deze behandeling flink aangepakt,
waardoor je gezicht haar stevigheid weer terugkrijgt. Het resultaat?
een stralende, volle huid met een natuurlijke uitstraling.

Collageen therapie

collageen behandeling lichttherapie haarlem heemstede

De Beauty Angel lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluron. Resultaat? Een zichtbaar strakkere huid met minder rimpels, kraaienpootjes
en huidverslapping.

Natural facelifting

natural facelift natuurlijke lift haarlem

De natural facelifting is meer dan een bindweefselmassage behandeling. Het stimuleert niet alleen de aanmaak van collageen en elastine, maar pakt ook de onderliggende spieren flink aan. Een totale workout voor je huid!

Laser behandeling

laser behandeling haarlem amsterdam bloemendaal santpoort

Laat je pigmentvlekken, rosacea, couperose, ongewenste haargroei veilig en effectief verwijderen met een laserbehandeling uitgevoerd door een HBO opgeleide huidtherapeut.

Dermapen

dermapen microneedling resultaathaarlem amsterdam

Een behandeling met de Dermapen is een vorm van microneedling. Minuscule naaldjes verbeteren jouw huidstructuur en vermindert, fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes.

HF behandeling

hoog frequent behandeling haarlem

Deze hoogfrequent gezichtsbehandeling is een complete ervaring voor je gezicht: van reiniging en verzorging tot extreme huidverjonging!

Maak kennis met ons!

huidscan meet and treat haarlem

Wil je weten hoe wij je huid samen weer in topconditie kunnen krijgen? Zodat jij weer een gezonde  jonge stralende huid krijgt..? Boek dan je Meet and Treat behandeling!

De juiste behandeling voor jouw huid
De huidspecialisten van Beauty Lounge zijn experts op het gebied van huidverjonging, anti-aging en huidverbetering. Welk huidtype je ook hebt, wij hebben de juiste lijn met behandelingen en producten voor jou. We passen de behandeling helemaal op jouw huidtype en wensen aan, hierdoor werken we samen aan jouw droomhuid!

Wil jij alle voordelen van de natural facelifting behandeling ervaren? Boek dan een Meet & Treat behandeling of juist een gratis huidanalyse om te kijken welke behandelingen het beste bij jouw huid en wensen passen? Maak meteen een afspraak. Wij verwelkomen je graag in onze Huidkliniek in Haarlem!

TARIEVEN

Tarieven

NATURAL FACELIFTING BEHANDELINGEN

Natural Facelifting Massage € 79,-
Add on | Natural Facelifting massage € 30,-

Waar kunnen we jou nog meer mee helpen?

beauty lounge haarlem huidverjonging huidspecialist

HUIDVERJONGING

huidverbetering beauty lounge haarlem huidverbetering schoonheidsspecialist

HUIDVERBETERING

beauty lounge haarlem huidtherapeut laser

HUIDTHERAPIE / LASER

permanente make up manon wolbink haarlem

PERMANENTE MAKE-UP

medische tatoeage beauty lounge haarlem

MEDISCHE TATOEAGE

botox fillers beauty lounge haarlem

BOTOX & FILLERS