gratis online huidadvies huidscan schoonheid advies haarlem

MEET & TREAT BEHANDELING

Gun jezelf een stralende, jonge en gezonde huid

Wil je weten hoe we jouw huid samen weer in topconditie krijgen?

Zodat jij weer een stralende, jonge en gezonde huid krijgt? En ben je nieuwsgierig naar onze behandelingen?

Dan is een Meet & Treat behandeling echt wat voor jou! Na een Meet & Treat behandeling hoef jij je nooit meer druk te maken over jouw uiterlijk. Jij weet namelijk precies wat je moet doen om jouw huid in een optimale conditie te krijgen.

Tijdens de meet & Treat behandeling:

Meet

Krijg inzicht in jouw huidconditie
Jouw huid is een kostbaar bezit. Daarom vinden wij het zeer belangrijk om onze Meet & Treat behandeling te beginnen met een uitgebreide huidanalyse met de Observ 520 huidscan. Dit apparaat maakt 6 foto’s van jouw huid met verschillende, veilige, lichtbronnen. Hierdoor kunnen we zeer duidelijk jouw huidconditie bekijken.

De Observe huidscan:

Deze huidscan vormt de basis voor een persoonlijk behandelplan om jouw huid in topconditie te brengen.

gratis huidscan huidonderzoek analyse haarlem kennemerland

Treat

Direct verbetering zien en voelen met een heerlijke proefbehandeling
Na de huidscan geven wij je een proefbehandeling zodat jij zelf een voorproefje van onze behandelmethoden krijgt. De producten die wij hiervoor gebruiken baseren wij op de uitkomsten van jouw huidscan. Zo krijg jij een proefbehandeling die het beste bij jouw huid past.

Hoogwaardige producten
Tijdens deze proefbehandeling gebruiken wij hoogwaardige cosmeceutical huidproducten. Deze producten werken niet alleen op je bovenste huidlaag, maar de levende huidlaag hieronder krijgt een enorme boost. Het resultaat? Je huid is direct gladder en fijner van structuur en je huid heeft een prachtige, glanzende uitstraling.

collageen behandeling haarlem massage

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN OM JOUW HUID IN TOPCONDITIE TE BRENGEN
Je gaat naar huis met een persoonlijk advies over het gebruik van thuisproducten. Zo weet jij precies wat jij thuis kunt doen om jouw huid te verbeteren. Daarnaast krijg je advies over geschikte behandelingen waarmee wij jouw helpen om sneller van jouw huidprobleem af te komen. Met het persoonlijk advies weet jij precies wat de volgende stappen zijn om jouw huid in een optimale conditie te krijgen.

Waarom kiezen voor een behandeling in onze huidkliniek?

meet & treat behandeling haarlem amsterdam
beauty lounge haarlem schoonheidssalon permanente make-up

Mogen wij ons even aan je voorstellen?

Mijn naam is Manon Wolbink en ik ben de trotse eigenaresse van Beauty Lounge. Beauty Lounge bestaat volgend jaar 25 jaar en is uitgegroeid tot de natuurlijke huidverjongingskliniek in Haarlem en omstreken.
Op mijn 19de ben ik begonnen met een kleine salon.
Inmiddels is Beauty Lounge uitgegroeid tot een gerenommeerd huidverjongingskliniek in Haarlem en omstreken.

Ik heb een dreamteam om me heen in de vorm van Lotte, Jill, Tamara en Kristel. Wij hebben ieder ons eigen specialisme. Van huidverjonging, huidverbetering (waaronder acne, rosacea en eczeem), definitief ontharen, pigmentvlekken verwijderen tot permanente make-up.
Ondanks onze eigen specialisme hebben wij een grote gemeenschappelijke deler: jouw schoonheid is onze passie. Jouw droomhuid begint bij ons!

We helpen jaarlijks honderden vrouwen aan een jonge en stralende huid. Dit motiveert ons om jou op ieder moment van de dag het beste te geven tot in de kleinste details. Wij luisteren naar je wensen, geven je persoonlijk advies en hebben een verrassende en effectieve oplossing voor jouw huid!

Reacties van klanten op de
Meet & Treat behandeling

gratis huidscan haarlem huidanalyse

naam: Larissa |

Vandaag voor het eerst geweest bij Beauty Lounge in Haarlem. Ze hebben eerste een uitgebreid huidonderzoek gedaan met een speciale huidscanner. Daarna een gesprek hoe ik het beste mijn huid kan verzorgen. Daarna een heerlijke behandeling gehad en producten gekocht, speciaal voor mijn huid. Ik ben erg enthousiast en heb alweer een afspraak voor over 6 weken.

Bedankt en tot snel! Groetjes Larissa.

gratis huidscan haarlem huidanalyse

naam: Romy | 

Bij Beauty Lounge een introductiebehandeling gehad. Ze nemen dit echt serieus. Met een huidonderzoek en bijpassende producten gericht op mijn huid. Voelde me erg op mijn gemak en vertrouwd. Romy

 

gratis huidscan haarlem huidanalyse

naam: Kathelijn |

De kennismakingsbehandeling van Lotte was heel plezierig. Ze is professioneel en vakkundig. Wist mijn vragen goed te beantwoorden. Daarnaast ook heel aardig. Ik heb genoten!

gratis huidscan haarlem huidanalyse

naam: Nadia |

Beste dames van Beauty Lounge, ik ben erg tevreden over mijn eerste behandeling bij jullie! Duidelijk en plezierig en ook nog veel geleerd over mijn huid.  Ook een nette prijs. Tot ziens Nadia