bindweefselmassage collageen behandeling gezicht haarlem aerdenhout bloemendaal overveen

Medische peeling

voor een gladder, strakker en mooier gezicht

Medische peeling: voor een gladder, strakker en mooier gezicht

Heb je last van huidveroudering, rimpels, zonbeschadiging of acne? Of wil je jouw huid een flinke opfrisser geven? Kies dan voor een medische peeling en kom stralend voor de dag!

De huidspecialisten van Beauty Lounge werken alleen maar met bewezen effectieve peelings en voor elk huidtype de juiste peeling. Zo krijgt je huid altijd de beste persoonlijke behandeling. De weg naar jouw droomhuid begint bij ons!

Wat is een medische peeling?

Een medische peeling dringt tot diep in je bovenste huidlaag door en lost eventuele huidproblemen op. Met deze gezichtspeeling verwijderen wij de oude huidcellen van je bovenste huidlaag. Oneffenheden, rimpels, zonbeschadiging en acne littekens verminderen hierdoor zichtbaar. De medische peeling stimuleert daarnaast de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor werkt je huid zelf aan verjonging en verbetering.

Je huid herstelt zich na een behandeling snel met de juiste thuisproducten. Deze producten zijn essentieel om een langdurig effect te behouden. Je huid ziet er zichtbaar gladder, mooier en frisser uit. Waar wacht je nog op?

bindweefselmassage gezicht haarlem

Bekijk hier de video van een Deep Sea Peel

Een video zegt meer dan 1000 woorden

collageen behandeling haarlem massage

Voor- en na

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Resultaten van een medische peeling behandeling zijn o.a:

 • de roodheid in je gezicht vermindert zichtbaar;
 • pukkeltjes en ontstekingen, littekens verminderen of verdwijnen;
 • je krijgt een egale gezonde huid weer terug
 • pigmentvlekken verminderen of verdwijnen
 • rimpels en fijne lijntjes worden aanzienlijk minder etc.etc
pigmentvlekken behandelen haarlem voor en na amsterdam
acné behandeling foto haarlem heemstede weg

Wat is het verschil met normale peelings?

Een medische peeling dringt dieper in je gezichtshuid door dan een normale peeling of een scrub. Met een normale peeling word je huid gladder en en krijgt je huid een natuurlijke gloed. Een medische peeling gaat een flinke stap verder. Doordat de medische peeling diep in je huid doordringt, worden ook rimpels, pigmentvlekken, littekens en grove poriën aangepakt. 

De peels van Cosmedix maken gebruik van natuurlijke ingredienten en geven nauwelijks tot geen bijwerkingen (downtime) heeft zoals: schilfers, roodheden of droogte.

Cosmedix is een Expert in pigmentproblemen, acne, rosacea en werkt bovendien zeer huidverjongend!

De producten zijn biologisch, zuiver en medisch onderbouwd. Op een paar Cosmedix producten na is Cosmedix ook veganistisch.

bindweefselmassage collageen behandeling gezicht haarlem heemstede bloemendaal

Medische peeling voor ieder huidtype

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Door de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gaan we voor maximaal resultaat!
Met de focus op jouw huid gezondheid.

Het is hierbij belangrijk dat je jouw huid laat wennen aan de intensieve concentratie werkstoffen en goed voorbereid op de professionele behandelingen. Voordat we van start gaan met het peeling programma ga je eerst thuis aan de slag om jouw huidconditie te verbeteren en om jouw huid te laten wennen aan de intensieve werkstoffen van Cosmedix. Daarna gaan we van start met het peeling programma!

Het peeling programma start altijd met Level 1 en zal volledig worden aangepast aan jouw huid en wensen. Vanuit Level 1 gaan we steeds een stapje krachtiger werken. Hierdoor kunnen we intensief werken om jouw huid te verbeteren en te laten stralen!

Wat mag je verwachten bij een:

Level 1 PEELING

Verminder de zichtbare tekenen van veroudering met een combinatie van krachtige peptide- en stamceltechnologie om een gladdere, jonger uitziende huid te onthullen. Met deze milde, metabolische peeling wordt geëxfolieerd met Melkzuur. Verder wordt Retinol gebruikt om het uiterlijk van een verouderende huid te verminderen en om een helderdere en soepelere teint te onthullen.

Level 1+ PEELING

De Peels uit level 1+ bevatten allemaal een laag percentage Retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen de cel door een signaal naar de kern van de cel te sturen. De peeling treatment zal volledig worden aangepast aan jouw huidconditie en huidwensen. Er is voor deze peeling minimaal 2 weken voorbereiding nodig voor de huid met de juiste producten. 

Level 2 PEELING

De level 2 peeling is samengesteld zonder zuren. Manuale exfoliatie met algenextracten speciaal samengesteld om acne littekens te verminderen, hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid in zijn algeheel te vernieuwen. Je dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan en de huid dient minimaal 4 weken voorbereid te zijn met de juiste producten. 

Level 2+ PEELING

Uniek door een hoge concentratie Lactic Acid en Retinol. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie en bij huidverjonging! Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan. De huid dient minimaal 8 weken voorbereid te zijn met de juiste producten. 

 

BeautyLounge is een heel veilig adres waar jij je thuis voelt.
Wij geven je altijd een eerlijk advies hoe we samen het mooiste resultaat kunnen behalen!

VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR LEUKE ACTIES, TIPS EN NIEUWTJES

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR LEUKE ACTIES, TIPS EN NIEUWTJES

Gezichtspeeling met natuurlijke ingrediënten

De huidspecialisten van Beauty Lounge zijn experts op het gebied van huidverjonging, anti-aging en huidverbetering. Welk huidtype je ook hebt, wij hebben de juiste lijn met peelingproducten voor jou. We passen de medische peeling met natuurlijke ingrediënten helemaal op jouw huidtype en wensen aan, hierdoor werken we samen aan jouw droomhuid!

Reviews

Neeltje

Zeer tevreden over de behandeling die Bobby mij heeft gegeven.

Monique

Leonie, vriendelijke medewerkster die haar vak kent. Ontspannen sfeer.

Miep

Inkreeg weer een heerlijke behandeling van Lotte. De massage was heel goed. Lotte heeft de juiste massagehanden. En wederom als kers op detaart de beauty angel. Tot de volgende keer.

Adela

Ik ben altijd tevreden bij Beautylounge. Ze geeft goed advies wat bij je huid past. Daarom kom ik altijd terug bij Beautylounge. Bedankt Lotte die mij altijd goed helpt.

Marieke

Ik doe behandelingen voor mijn acne littekens! Ben ontzettend blij met de verbeteringen en de manier waarop ik geholpen word.

Tineke

Met dank aan Bobby een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling gehad, inclusief epileren en een massage. 10eke

  

BEKIJK ONS AANBOD AAN PEEL BEHANDELINGEN MET BIJNA OF GEEN DOWNTIME

Samen op weg naar jouw droomhuid!

Bekijk ons aanbod:

LEVEL 1| BLUEBERRY SMOOTHIE

medische peeling haarlem schoonheidssalon

Deze milde peeling bevat L-Lactic Acid, Blueberry extract en Jojoba Beads welke zorgen voor een zachte exfoliatie. Zorgt onmiddellijk voor een jonge, gladde en stralende huid zonder roodheden.

 • Geschikt voor ieder huidtype, vooral vale, doffe huid en Acne I en II.
 • Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per week en in combinatie met thuisproducten.
 • Geen voorbereiding van de huid nodig.

LEVEL 1 + RETINOL PEEL

medische peeling retinol cosmedix haarlem amsterdam

De peels uit level 1+ bevatten allemaal een laag percentage Retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen het cel door een signaal naar de kern van de cel te sturen. Door gebruik te maken van verschillende aflevercomplexen is er zelf een peel voor de gevoelige, rosacea of eczeem huid beschikbaar.

LEVEL 1| ESSENTIAL PEPTIDE PEEL

cosmedix amsterdam haarlem retinol

Dit is een zachte metabolische peeling met Lactic Acid en Retinol. Deze peeling helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en zorgt voor een onmiddellijk gladdere en verhelderende uitstraling. 

 • Geschikt voor ieder huidtype, uitermate geschikt voor de zonbeschadigde, gevoelige, rosacea of eczeem huid.
 • Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per 2 weken in combinatie met gebruik van thuisproducten.
 • De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid met Serum 16 voor thuis.

LEVEL 1| BENEFIT PEEL

medische peeling fruitzuren cosmedix huidspecialist

Een zachte peeling die in alle behandelingen ingezet kan worden.. Heeft een beschermende en corrigerende werking. Geeft de huid voeding en bescherming door de fruitenzymen en vitamine A en C. Kalmeert, verzacht en stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van collageen.

 • Geschikt voor ieder huidtype, met name bij hyperpigmentatie, zonbeschadigde huid en milde acne.
 • het meest effectief in kuurvorm, 1 x per 2 weken in combinatie met gebruik van thuisproducten.
 • De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid met Serum 16 of Define voor thuis.

LEVEL 2| DEEP SEA PEEL

medische peeling pigmentvlekken haarlem littekens

Deze peeling is samengesteld zonder zuren. Manuale exfoliatie met algenextracten speciaal gemaakt voor littekens na acne, om hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid een algehele vernieuwing te geven.

 • Geschikt voor ieder huidtype, met uitzondering van de gevoelige huid.
 • Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per maand in combinatie met gebruik van thuisproducten.
 • Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.

LEVEL 2+| RETINOL TIMELESS PEEL

cosmedix resinol acne haarlem bloemendaal

Peeling met hogere concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie. Zorgt voor krachtige resultaten. 

 • Geschikt voor ieder huidtype. met name bij hyperpigmentatie, acne, veroudering, zonschade.
 • Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per maand in combinatie met gebruik van thuisproducten.
 • Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.
 

De juiste behandeling voor jouw huid
De huidspecialisten van Beauty Lounge zijn experts op het gebied van huidverjonging, anti-aging en huidverbetering. Welk huidtype je ook hebt, wij hebben de juiste lijn met behandelingen en producten voor jou. We passen de behandeling helemaal op jouw huidtype en wensen aan, hierdoor werken we samen aan jouw droomhuid!

Wil je graag met ons kennismaken? Boek dan een Meet & Treat behandeling of juist een gratis huidanalyse om te kijken welke behandelingen het beste bij jouw huid en wensen passen? Maak meteen een afspraak. Wij verwelkomen je graag in onze Huidkliniek in Haarlem!

WELKE BEHANDELINGEN KUNNEN WE JE MEER AANBIEDEN?

Samen op weg naar jouw droomhuid!

Met onze huidverbeterende behandelingen pakken we je huidconditie van binnenuit aan komt je gezonde glowy huid weer naar boven. De weg naar jouw droomhuid begint bij ons. 

Bekijk hier ons aanbod!

Medische peeling

medische peeling pigmentvlekken haarlem littekens

Een medische peeling dringt diep in de huid door. Hierdoor wordt je huid gladder en strakker. Ook pigmentvlekken, acne, littekens en grove poriën worden aangepakt.

Probiotica

probiotica craith acne rosacea haarlem

De Craith behandeling brengt je huid weer in balans door gebruik te maken van Probiotica.

Gevoelige huid | Acne | Rosacea | Eczeem | 

Bindweefselmassage

bindweefselmassage gezicht haarlem

Het bindweefsel en de onderliggende spieren worden met deze behandeling flink aangepakt,
waardoor je gezicht haar stevigheid weer terugkrijgt. Het resultaat?
een stralende, volle huid met een natuurlijke uitstraling.

Collageen therapie

collageen behandeling lichttherapie haarlem heemstede

De Beauty Angel lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluron. Resultaat? Een zichtbaar strakkere huid met minder rimpels, kraaienpootjes
en huidverslapping.

Natural facelifting

natural facelift natuurlijke lift haarlem

De natural facelifting is meer dan een bindweefselmassage behandeling. Het stimuleert niet alleen de aanmaak van collageen en elastine, maar pakt ook de onderliggende spieren flink aan. Een totale workout voor je huid!

Laser behandeling

laser behandeling haarlem amsterdam bloemendaal santpoort

Laat je pigmentvlekken, rosacea, couperose, ongewenste haargroei veilig en effectief verwijderen met een laserbehandeling uitgevoerd door een HBO opgeleide huidtherapeut.

Dermapen

dermapen microneedling resultaathaarlem amsterdam

Een behandeling met de Dermapen is een vorm van microneedling. Minuscule naaldjes verbeteren jouw huidstructuur en vermindert, fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes.

HF behandeling

hoog frequent behandeling haarlem

Deze hoogfrequent gezichtsbehandeling is een complete ervaring voor je gezicht: van reiniging en verzorging tot extreme huidverjonging!

Maak kennis met ons!

huidscan meet and treat haarlem

Wil je weten hoe wij je huid samen weer in topconditie kunnen krijgen? Zodat jij weer een gezonde  jonge stralende huid krijgt..? Boek dan je Meet and Treat behandeling!

TARIEVEN

Tarieven

MEDISCHE PEELING BEHANDELINGEN

Cosmedix | Blueberry Smoothie Peel Level 1€ 110,-
Cosmedix | Essential Peptide Peel Level 1€ 110,-
Cosmedix | Benefit Peel Level 1€ 110,-
Cosmedix | Clarity Peel Level 1€ 110,-
Cosmedix | Deep Sea Peel Level 2€ 130,-
Cosmedix |Timeless Peel Level 2+€ 140,-

Waar kunnen we jou nog meer mee helpen?

beauty lounge haarlem huidverjonging huidspecialist

HUIDVERJONGING

huidverbetering beauty lounge haarlem huidverbetering schoonheidsspecialist

HUIDVERBETERING

beauty lounge haarlem huidtherapeut laser

HUIDTHERAPIE / LASER

permanente make up manon wolbink haarlem

PERMANENTE MAKE-UP

medische tatoeage beauty lounge haarlem

MEDISCHE TATOEAGE

botox fillers beauty lounge haarlem

BOTOX & FILLERS