Beauty lounge is dé Specialist in Permanente make-up lippen voor mooie volle lippen

Beauty lounge is dé Specialist in Permanente make-up lippen voor mooie volle lippen

Mooi! Met permanente make-up voor de lippen

Permanente make-up lippen: Een mooie mond met een prachtige lach. Dat realiseren we met permanente make-up voor lippen. Hoe? Met een specialist die zorgt voor een natuurlijk én verbluffend resultaat. De behandeling wordt volledig afgestemd op de vorm en huidskleur van jouw gezicht. Kies je voor een natuurlijke look af wil je de contouren van de lippen juist accentueren? Asymmetrie van de lippen kunnen we camoufleren en met een schaduw naar binnen creëren we optisch vollere lippen. Kortom, er zijn voldoende mogelijkheden voor het door jou gewenste resultaat: een prachtige mond die spreekt zonder te praten.

Voor wie?

Permanente make-up voor lippen is voor mensen die:
• Elk moment van de dag willen kunnen rekenen op een verzorgd uiterlijk.
• Erg smalle lippen hebben en graag met een vollere mond door het leven gaan.
• Een hazenlip (schisis) willen laten corrigeren.
• Een asymmetrische mond hebben.

Voor meer informatie en foto’s, kijk op onze permanente make-up site

Een kleine verandering en toch een wereld van verschil! Prachtige lippen zonder gedoe met lippotlood en lippenstift. Onze specialist in permanente make-up, Manon Wolbink, heeft ruim 20 jaar ervaring en gebruikt alleen de meest moderne technieken en apparatuur. Bij Manon ben je aan het juiste adres voor een prachtige mond die spreekt zonder te praten.

Door gebruik van verdovende zalf wordt de behandeling vrijwel pijnloos!

Voor de behandeling tekent Manon ( zie ook onze Permanente make-up site ) eerst de gewenste aanpassingen op het gezicht, zodat je precies dát resultaat krijgt waar je om vraagt. Alle permanente make-up behandelingen bij Beauty Lounge bestaan uit drie sessies.

Door het gefaseerd aanbrengen van de pigmentlagen creëren we het mooiste resultaat. Natuurlijk gebruiken we een verdovende crème, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen. Manon is zo’n specialiste. Door deze investeringen is ze in staat haar relaties van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat. Beauty Lounge levert niet de goedkoopste behandeling, maar wél de beste!

Meer informatie over permanente make-up voor jouw lippen? Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek. Bel gerust: 023-5254756. Wil je nog meer weten? Kijk op onze speciale permanente make-up site voor meer informatie en foto’s.

PMU lippen

Direct een afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in om direct een afspraak in te plannen of ga naar de oranje button “boek nu online”. Bellen mag natuurlijk ook.

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden