Permanente make-up wenkbrauwen Beauty Lounge voor volle wenkbrauwen

Mooi! Met permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up Wenkbrauwen Beauty Lounge Haarlem Manon WolbinkGeen gedoe ‘s morgens met wenkbrauwpotloden voor de spiegel, maar meteen uit bed de look die je wenst. Hoe we dat doen? Met een specialist die zorgt voor een natuurlijk én verbluffend resultaat. Mooi gevormde wenkbrauwen geven het gezicht meer uitstraling en laten het gezicht spreken. Het effect dat wenkbrauwen in ons gezicht hebben is groot. Daarom kiezen veel dames voor permanente make-up voor wenkbrauwen. Kijk voor meer foto’s en informatie op onze permanente make-up site.

Hairstrokes

Beauty Lounge creëert met een fijn naaldje zogenoemde hairstrokes: met permanente make-up aangebrachte haartjes op de wenkbrauwlijn. De hairstrokes van Beauty Lounge zijn niet van echte haartjes te onderscheiden. Geen harde lijnen en donkere strepen, met Beauty Lounge ben je verzekerd van een natuurlijke look. Jarenlang!

Voor wie is permanente make-up een uitkomst?

Permanente make-up voor wenkbrauwen ofwel hairstrokes is voor mensen die:
• Door omstandigheden geen haar hebben, denk aan haarziekten, medicijngebruik of medische therapieën.
• Van nature weinig of geen wenkbrauwen hebben.
• Niet tevreden zijn over de vorm of dikte van de wenkbrauwen.
Met hairstrokes geven we je de wenkbrauwen die je wenst. Het resultaat: een écht natuurlijke look!

Door gebruik van verdovende zalf wordt de behandeling vrijwel pijnloos!

Voor de behandeling tekent Manon eerst de gewenste aanpassingen op het gezicht, zodat je precies dát resultaat krijgt waar je om vraagt. Alle permanente make-up behandelingen bij Beauty Lounge bestaan uit drie sessies. Door het gefaseerd aanbrengen van de pigmentlagen creëren we het mooiste resultaat. Natuurlijk gebruiken we een verdovende crème, zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

Waarom zijn de prijzen zo verschillend?

Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen. Manon is zo’n specialiste. Door deze investeringen is ze in staat haar relaties van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat. Beauty Lounge levert niet de goedkoopste behandeling, maar wél de beste!

Meer informatie over permanente make-up voor jouw wenkbrauwen ofwel hairstrokes? Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Maak gratis kennis met permanente make-up tijdens een intakegesprek. Bel gerust: 023-5254756 Wil je nog meer lezen? Kijk op onze speciale permanente make-up site voor nog meer informatie en foto’s.

permanente make-up PMU Wenkbrauwen ogen lippen

Direct een afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in om direct een afspraak in te plannen of ga naar de oranje button “boek nu online”. Bellen mag natuurlijk ook.

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden