VOOR EN NA FOTO'S | WENKBRAUWEN

Permanente make-up

wenkbrauwen

permanente make up wenkbrauwen manon wolbink haarlem amsterdam
alopecia wenkbrauwen manon wolbink medische tatoeage pmu
permanente make up
permanente make-up mannen manon wolbink haarlem
permanente make up mannen manon wolbink haarlem pmu

Geef me je vertrouwen, de kans is groot dat je zegt;
"had ik het maar eerder gedaan!

Maak kennis met Manon

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Manon Wolbink en ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. In tegenstelling tot veel andere ‘specialisten’ die vaak te harde en donkere lijnen in het gezicht aanbrengen, kun je bij mij rekenen op een prachtig natuurlijk resultaat. Hoe ik dat doe? Met persoonlijke aandacht, oprechte interesse en vakmanschap! Daarbij geef ik gevraagd en ongevraagd advies en werk ik alleen met de beste kwaliteitsproducten.

Het is mijn missie om jou weer blij te maken en te laten stralen met de mogelijkheden van permanente make-up. Het geeft mij veel voldoening als jij weer tevreden over jezelf bent en vol zelfvertrouwen mijn BeautyLounge in Haarlem verlaat. Mijn streven is een zo natuurlijk mogelijk resultaat bij het aanbrengen van permanente make-up, zodat jij opvalt en complimentjes krijgt en niet je make-up! Permanente make-up is voor iedereen. Ook voor dames op leeftijd die waarde hechten aan hun uiterlijk.

permanente make up wenkbrauwen manon wolbink ogen lippen
permanente make-up wenkbrauwen haarlem amsterdam pmu
wenkbrauwen permanente make-up amsterdam noord holland
wenkbrauw manon wolbink haarlem beauty lounge
permanente make up
permanente make-up donkere huid wenkbrauw amsterdam haarlem
permanente make up haarlem
permanente make up haarlem manon wolbink cynthia

Regelmatige bijscholing

Als de specialist in permanente make-up hanteer ik de volgende onderscheidende kenmerken:

permanente make up pmu haarlem manon

Regelmatige bijscholing

Bekijk hier de video van de behandeling van Cynthia.

Wat mij betreft is de permanente make-up van Manon echt een aanrader! Manon luistert goed naar je wensen, stelt je op je gemak en levert een prachtig resultaat, precies zoals jij dat graag wilt.

bron: cynthia.nl

Wenkbrauwen | Hairstrokes

Hairstrokes is een techniek waarbij Manon met een ultradun naaldje subtiele lijntjes/haartjes (de hairstrokes) op je huid tekent. Deze zijn niet van echte haartjes te onderscheiden en hebben een natuurlijk en zacht effect. Kortom, Manon zorgt er met uiterste precisie voor dat je geen harde lijnen en donkere strepen krijgt, maar subtiele haartjes waardoor een ander niet weet dat jij permanente make-up draagt.

Wenkbrauwen | Hairstrokes met Powder Shadow

Bij de combinatie van beide technieken bouwt Manon met een ultradunne naald je wenkbrauwen eerst op met hairstrokes; subtiele haartjes. Daarna brengt Manon poedertjes aan op plaatsen waar de wenkbrauwen meer body mogen hebben. Hierdoor krijg je mooie, volle wenkbrauwen met een natuurlijk effect. Je wenkbrauwen zijn niet van echt te onderscheiden. Deze techniek is zeer geschikt voor vrouwen die graag natuurlijke wenkbrauwen willen met meer karakter.

Wenkbrauwen | Powder Shadow / Ombre

Bij ombre Powder Shadow pigmenteert Manon je wenkbrauwen op een heel subtiele wijze, waardoor het lijkt alsof jij je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Manon werkt hierbij van de binnenkant naar de zijkant, waarbij de binnenkant lichter ingezet wordt en de zijkant juist donkerder. Hierdoor krijg je een mooi verloop-effect, maar blijft het er heel zacht en natuurlijk uitzien.