gratis online huidadvies huidscan schoonheid advies haarlem

GRATIS HUIDSCAN

de eerste stap naar jouw droomhuid begint bij ons!

Wil je persoonlijk advies over je huidverzorging?

Ben je op zoek naar de beste producten voor jouw huidtype? En wil je een gratis huidscan om hier het antwoord te vinden?

Wat goed! Dit is de eerste stap naar jouw droomhuid! Na een uitgebreide huidscan hoef jij je nooit meer druk te maken over jouw uiterlijk. Tijdens de gratis huidscan met persoonlijk advies:

Hoe werkt een gratis huidscan?

Stap 1: Onder het genot van koffie/thee en een gezonde lekker, horen wij graag waar wij jou bij kunnen helpen.

Stap 2: Met de Observe maken wij 6 foto’s van jouw gezicht. De huidscan maakt een uitgebreid beeld van jouw huid, ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

Stap 3: We stellen een behandelplan inclusief thuisproducten voor je op, afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Zo weet je precies wat je kunt doen om je huid te verbeteren en mooi te houden.

Stap 4: Wij leggen je uit wat je mag verwachten van de behandelingen, wat de tijdsinvestering is en wat de kosten zijn.

Stap 5: Je weet zo precies wat voor jou het beste resultaat geeft voor nu en op de lange termijn. Op deze manier hoef jij je nooit meer zorgen te maken over je uiterlijk!

 

gratis huidscan huidonderzoek analyse haarlem kennemerland

Waarom kiezen voor een behandeling in onze huidkliniek?

collageen behandeling haarlem massage
beauty lounge haarlem schoonheidssalon permanente make-up

Mogen wij ons even aan je voorstellen?

Mijn naam is Manon Wolbink en ik ben de trotse eigenaresse van Beauty Lounge. Beauty Lounge bestaat volgend jaar 25 jaar en is uitgegroeid tot de natuurlijke huidverjongingskliniek in Haarlem en omstreken. Op mijn 19de ben ik begonnen met een kleine salon. Inmiddels is Beauty Lounge uitgegroeid tot een gerenommeerd huidverjongingskliniek in Haarlem en omstreken.

Ik heb een dreamteam om me heen in de vorm van Lotte, Jill, Tamara en Kristel. Wij hebben ieder ons eigen specialisme. Van huidverjonging, huidverbetering (waaronder acne, rosacea en eczeem), definitief ontharen, pigmentvlekken verwijderen tot permanente make-up. Ondanks onze eigen specialisme hebben wij een grote gemeenschappelijke deler: jouw schoonheid is onze passie. Jouw droomhuid begint bij ons!

We helpen jaarlijks honderden vrouwen aan een jonge en stralende huid. Dit motiveert ons om jou op ieder moment van de dag het beste te geven tot in de kleinste details. Wij luisteren naar je wensen, geven je persoonlijk advies en hebben een verrassende en effectieve oplossing voor jouw huid!

Reacties van klanten op de
huidscan behandeling

gratis huidscan haarlem huidanalyse

naam: Kathelyn |  

De kennismakingsbehandeling van Lotte was heel plezierig. Ze is professioneel en vakkundig. Wist mijn vragen goed te beantwoorden. Daarnaast ook heel aardig. Ik heb genoten!

gratis huidscan haarlem huidanalyse

naam: Carol

Sinds kort nieuwe producten van Craithlab aangeschaft bij Lotte. Nu de de behandeling gehad die erbij hoort. Heel fijn masker en zuurstof behandeling voelde heerlijk en nog steeds.Producten gebruik ik pas kort maar mijn huid ziet er al frisser uit .

gratis huidscan haarlem huidanalyse

naam: Emma |

Ik ben erg blij dat ik naar Beauty Lounge ben gegaan met mijn huidprobleem, vooral acné. Ik kom er sinds januari ( met onderbreking 2 maanden door Corona ). Maar ondanks dat hebben we een top resultaat bereikt.Eerst dus een huidscan gedaan. Daarna gekeken wat de beste producten en behandeling was voor mijn huid. Mijn huid is bijna helemaal gaaf nu. Ik blijf komen. Tot snel!

gratis huidscan haarlem huidanalyse

naam: Ingrid|

Afgelopen zaterdag een gezichtsbehandeling gehad van Lotte was echt heel fijn en goed. We begonnen met een huidscan om te zien wat ik nodig heb voor mijn huid. Na de behandeling 2 verzorgingsproducten meegenomen van Cosmedix speciaal goed voor mijn huid. Toppie!

Waar wacht je nog op? Maak nu een afspraak voor jouw gratis huidscan!

Druk op de knop, vul de gegevens in en plan meteen jouw gratis huidscan in met een van onze huidspecialisten.