Skip to content

Wenkbrauwen permanente make up

Share This Post

Wenkbrauwen permanente make up is He-le-maal HOT!

Wenkbrauwen permanente make up. Permanente make-up van de wenkbrauwen is HOT! Wenkbrauwspecialist Manon Wolbink heeft het razend druk met het zetten van natuurlijk uitziende permanente make-up

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt je trekt één haar weg en nog één.. en nog ééntje dan.. en dat was nou net één haar te veel! Daar zit het gat midden in je wenkbrauw.. je probeert er nog iets van te maken en uiteindelijk kom je tot de conclusie dat je het pincet beter had kunnen laten liggen. Of ben je überhaupt niet gezegend met volle wenkbrauwen, nooit gehad of in je jongere jaren te veel weggehaald waardoor het uiteindelijk niet meer terug groeit.

Wenkbrauwen permanente make up

Mooie perfecte wenkbrauwen die willen we toch allemaal?! Maar bestaat de perfecte wenkbrauw eigenlijk wel? Voor iedereen is een perfecte wenkbrauw anders, vol dik en borstelig of juist dun en strak van vorm. Wenkbrauwen geven karakter aan je gezicht en geven je een bepaalde uitstraling, je hoeft simpelweg maar 1 fout te maken met het epileren van je wenkbrauwen en je kan een vreemde gezichtsuitdrukking creëren.

Wat is permanente make-up?

Met een letterlijk haarfijn naaldje wordt een huidvriendelijk pigment in de bovenste  huidlagen aangebracht, in de vorm van haartjes.  Permanente make-up lijkt wel op tatoeëren, maar wordt minder diep in de huid geplaatst ( niet in de lederhuid ) en blijft daardoor niet een mensenleven lang zitten. Pmu blijft normaal gesproken ongeveer 4 jaar zitten. Het mooiste resultaat behoud je wel als  je de kleur elk jaar eventjes opfrist met een touch-up behandeling. Wenkbrauwspecialist Manon Wolbink zet niet alleen perfecte wenkbrauwen,  maar heeft zich ook gespecialiseerd in medische tatoeage.  Een tepel- en tepelhof ten gevolge van borstkanker kan Manon zeer realistisch na maken.

Voor meer algemene informatie over Permanente make-up klik hier.

De voordelen op een rijtje:

 • Het bespaart je veel tijd in de dagelijkse routines
 • Het zorgt de hele dag voor een frisse uitstraling
 • Hoeft niet meer bang te zijn dat je wenkbrauwen voor de helft weg zijn gedurende de dag
 • Je wenkbrauwen krijgen weer de kans om perfect terug te groeien
 • Verhoogt je zelfvertrouwen!
 • wenkbrauwen permanente make up Beauty Lounge Haarlem
  Wenkbrauwen permanente make up. Voorbeeld eindresultaat.

Wie is Manon Wolbink?

Manon heeft zich ontwikkeld tot een zeer ervaren permanente make-up deskundige en is internationaal opgeleid. Ze beoefent het vak al van jonge leeftijd en heeft nu ruim 17 jaar ervaring. Haar kennis en apparatuur is altijd up-to-date en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet! Hierdoor kan alleen de allerhoogste kwaliteit gehaald worden.

wenkbrauwen permanente make up Beauty Lounge Haarlem manon wolbink

Door de verdoving en goede techniek, wordt er bijna geen pijn ervaren. Manon is gespecialiseerd in het zetten van” natuurlijk ogende” make up. Het moet uitermate mooi gezet worden en zeker niet opvallen dat het permanente make up is. Dit bereikt ze onder andere bij de wenkbrauwendoor de 3D Hairstroke -micro techniek. Geen vreselijk lelijke donkere balken maar Manon tekent de haartjes flinterdun zodat het niet opvalt dat het permanente make-up is.

Wat als ik het resultaat niet mooi vind?

Hiervoor hoef je bij Manon écht niet bang te zijn. Manon is een perfectionist en gaat door totdat zowel klant als zij voor 100% tevreden zijn!

Hoe verloopt de permanente make-up behandeling?

 • Na aankomst neem je samen met Manon een vragenformulier door over je gezondheid die je naar waarheid invult en ondertekent.
 • Vervolgens bekijkt Manon welk kleurtype je bent (warm of koel), welke wensen je hebt en welk kleur het beste bij je past.
 • Daarna brengen we verdovende crème aan. (Het is in Nederland verboden om deze crème te verstrekken zonder doktersvoorschrift, hierdoor dient u een recept voor de Emla crème bij je huisarts aan te vragen en deze tube voorzien van je naam mee te nemen voor je behandeling).
 • Na 15 minuten verwijdert Manon de crème en tekent ze de wenkbrauw met de kleur pigment die in overleg met je wordt gekozen. Ook tijdens het tekenen van de wenkbrauwen overlegt Manon samen met je over de vorm. Tenslotte is het jouw gezicht en het is belangrijk dat je je prettig voelt voor, tijdens en na de behandeling.
 • Daarna brengen we het pigment met een steriele naald in de huid.
 • Tijdens het inbrengen van het pigment kun je regelmatig het resultaat bekijken.
 • Na de behandeling bespreekt Manon met jou de nazorg en maakt ze een vervolgafspraak met je voor de eventuele nabehandeling.
 • De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De huid zal na ongeveer 8 dagen hersteld zijn.

 

Wil je weten of permanente make up wat voor jouw is, en hoe het je staat?

Bel 023-5254756 of mail voor een gratis intake gesprek!

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

Superboost behandeling

Superboost behandeling. Wat is Superboost? Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd

PRP behandeling Haarlem

PRP behandeling Bij Beauty Lounge bieden wij sinds kort de PRP behandeling aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Dr Yamen.   WAT IS PRP? (Platelet

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!