Skip to content

Permanente Make-Up in Haarlem

wenkbrauwen haarlem permanente make up manon wolbink

Share This Post

Permanente Make-Up in Haarlem

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Manon Wolbink en ik zet (natuurlijke) permanente make-up bij Beauty Lounge in Haarlem. Dit voer ik al ruim 22 jaar met heel veel plezier en passie uit. Regelmatig volg ik trainingen in binnen- en buitenland om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in dit boeiende vak.

Beauty Lounge Haarlem. Manon Wolbink. permanente make-up

Wat is eigenlijk Permanente Make-Up?

Met Permanente make-up of Pmu breng ik  pigment tussen de opperhuid en de lederhuid. Dit wordt gedaan met een soort pen waar een steriele naaldmodule in geplaatst is. Qua techniek lijkt permanente make-up wel veel op tatoeage. Het grote verschil met een tatoeage is dat het pigment 10x dieper in de huid (in het onderhuidse bindweefsel) wordt geplaatst en daardoor écht permanent is. Bij permanente make-up plaatsen we het pigment in de bovenste huidlagen en daar blijft het pigment niet voor altijd zitten. Door het natuurlijk vernieuwen van de huid en de invloed van UV licht schuift het pigment als het ware steeds meer naar boven op en wordt het op een natuurlijke manier opgeruimd . De permanente make-up zal na enkele jaren lichter worden en grotendeels verdwijnen. Alhoewel dat bij de eyeliner niet altijd het geval is.

Voor wie is Permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is voor iedereen die er op alle momenten van de dag (-en nacht) verzorgd uit wil zien. Ook ideaal voor mensen die moeite hebben zich op te maken of weinig tijd hebben. Ook als je allergisch bent voor make-up of weinig of geen haargroei hebt, zoals bij bijvoorbeeld Alopecia Areata of bij vrouwen die een chemokuur moeten ondergaan is pmu dé oplossing. Deze make-up blijft altijd op z’n plaats zitten en loopt niet uit bij bijvoorbeeld sporten, sauna of met zwemmen. Ook voor andere medische situaties kan pmu zeer geschikt zijn zoals bijvoorbeeld bij tepel- en tepelhofreconstructie. Zie ook onze website

Permanente make-up kan wél heel mooi en natuurlijk eruit zien!

Natuurlijk kan je permanente make-up op allerlei adressen laten plaatsen en is het altijd lastig om over jezelf te praten. Mijn streven is dat de permanente make-up niet moet opvallen, maar het moet goed bij het gezicht passen. Ieder gezicht is anders. De één heeft een rond gezicht en de ander een ovaal gezicht. Ik neem de tijd en kijk goed welke wenkbrauwvorm het beste bij je gezicht past. Daarnaast streef ik ook naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ik onderscheid mij met mijn eigen stijl. Ik heb in de loop der jaren veel lessen gevolgd en ben opgeleid door allerlei  “Pmu masters” van over de hele wereld. Ik breng de Pmu zodanig aan, dat het niet opvalt dat het permanente make-up is. Dit doe ik onder andere door de volgende technieken:

 

Bij de wenkbrauwen:

 • Besteed ik veel aandacht aan het tekenen van de juiste vorm die past bij je gezicht. Pas wanneer de klant de vorm mooi vindt, ga ik beginnen met de pigmentatie. De klant kan rustig liggen en weet van te voren welke vorm het gaat worden.
 • De wenkbrauwhaartjes pigmentteer ik 3D. Beetje kris kras door elkaar heen.  Hierdoor wordt het resultaat zeer natuurlijk.
 • Veel mensen vrezen voor lelijke donkere “balken” of harde lijnen. Bij mij zal dat absoluut niet gebeuren! Ik heb een groot assortiment aan kleuren. Voor iedere klant heb ik wel een perfect passende kleur! Hierdoor wordt er ook gekeken of de huid een koele of warme ondertoon heeft. Je krijgt de wenkbrauwen die je altijd al graag had gewild!
 • Hairstroke micro, dit heb ik, door veel oefenen, zelf ontwikkeld. Hele dunne haartjes die niet van écht te onderscheiden zijn. Dit ziet er zeer realistisch uit.

Na de behandeling kun je eigenlijk direct naar je werk. Doordat ik met deze methode de huid weinig beschadig en ik zeer oppervlakkig werk, voelt het een stuk prettiger aan en krijg je niet of nauwelijks last van korstjes. Dit in tegenstelling tot alle andere technieken die anderen helaas nog vaak hanteren.

 

geen permanente make-upPermanente make-up Beauty Lounge Haarlem resultaat

Bij eyeliner:

 • Ik maak, indien gewenst, ronde ogen meer amandelvormig of kleine ogen optisch wat groter. Dit doe ik door accenten op de juiste plek te leggen.
 • Plaats de eyeliner mooi tussen de wimpers, zodat er geen zwevende lijntjes ontstaan. Hierdoor lijkt de wimper inplant ook mooi vol.
 • Het is ook mogelijk om de eyeliner te “smudgen”. Hiermee wordt de eyeliner uitgeschaduwd, daardoor krijgt je oog hele mooie subtiele zachte (schaduw-) lijnen.

Bij lippen:

 •  Maak lippen mooier in de natuurlijke vorm. Lijken voller zonder inspuiten. Een subtiele verandering doet al heel veel.
 • Afhangende lippen worden minder zichtbaar.
 • Lijntjes boven de lippen worden op een natuurlijke manier een beetje opgevuld zodat lippenstift niet meer uitloopt.
 • Ingekleurde lippen hoeven hoogstens wat lipgloss.

Kan het misgaan en is het pijnlijk?

Meer dan 22 jaar ervaring zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken of het mis kan gaan. Hoe doen we dat?

 • Samen bepalen we de vorm van de wenkbrauwen, ogen of lippen.. Ik begin pas met pigmentatie als de tekening helemaal naar volle tevredenheid is..
 • Dan zoeken we de juiste kleur uit.  Ik werk zeer nauwkeurig en ben een échte perfectionist. Ik ben pas klaar met de behandeling als we beide helemaal tevreden zijn.

Daarnaast gebruik ik de beste kwaliteit apparatuur en veilige pigmenten. Hierop wordt niet bezuinigd. Mede hierdoor en door de verdovende crème is de behandeling niet heel erg pijnlijk. Doordat ik de huid niet onnodig beschadig, krijg je geen korsten. Je kan de volgende dag gewoon weer aan het werk. En niet geheel onbelangrijk ik ben uiteraard GGD goedgekeurd!

Waarom zijn de prijzen zo verschillend met permanente make-up

Een goede permanente make-up specialiste zal aanzienlijke investeringen doen betreffende pigmenten, apparatuur en bijscholingen om je van de beste kwaliteit te voorzien met het allermooiste resultaat. Dit wordt uiteraard in de prijs verrekend, je zult dan niet de goedkoopste behandeling krijgen maar wel de beste!

Ik volg regelmatig bijscholing in het binnen-en buitenland en durf mezelf dé specialist van Nederland op het gebied van PMU (Permanente Make-Up) te noemen.

“If you think it’s expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur!”

Meer weten?

Wil je meer weten, voor en na foto’s bekijken of wil je een vrijblijvend (gratis) gesprek aanvragen? Bel of mail me snel voor een afspraak.

Tel. 023-5254756 of  info@beauty-lounge.nl

permanente make-up Beauty Lounge Haarlem NVSEDmanon wolbink permanente make-up Haarlem NSGP

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

Superboost behandeling

Superboost behandeling. Wat is Superboost? Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd

PRP behandeling Haarlem

PRP behandeling Bij Beauty Lounge bieden wij sinds kort de PRP behandeling aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Dr Yamen.   WAT IS PRP? (Platelet

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!