Dermaviduals

Herstellen van de huidbarrière en onderhuidse problemen aanpakken!

Dermaviduals producten zijn persoonlijk op maat gemaakt voor iedereen. Voor professionele huidverzorging en onderhoud, maar ook voor de droge, allergische en gevoelige huid. Voor Eczeem, Psoriasis, Rosacea en andere huidbarrière gerelateerde huidproblemen.

dermaviduals cosmetica probleemhuid haarlem acne, online

Dermaviduals is hét merk voor verschillende soorten huidproblemen. Elke huid is uniek en persoonlijk en heeft zijn eigen behoeften. Door onze innovatieve Custom-Made concept met Dermaviduals, maakt BeautyLounge het mogelijk om een huidproduct op maat samen te stellen, dat exact op je huidtype of huidprobleem is afgestemd. Dermaviduals heeft allen maar producten met huididentieke stoffen waarmee het hoogst haalbare resultaat wordt bereikt. Hierdoor kan de huidbarrière herstellen op zodanige wijze dat de huid zich ook van binnen hersteld.

Dermaviduals speciaal voor de allergische en geïrriteerde huid

Wanneer de huid ontstoken is (ongeacht wat de oorzaken zijn) is de huidbarrière lek en doorlaatbaar met alle gevolgen van dien. Pas als de huidbarrière is hersteld, kan ook de huidirritatie verdwijnen. De productenlijn heeft duidelijk als doel om de huidbarrière te herstellen. Er zijn al geweldige resultaten bereikt bij extreem droge huid, een gevoelige huid, eczeem, psoriasis, rosacea en andere huidbarrière gerelateerde huidproblemen.

Unieke DSM crème

Na jaren onderzoek heeft Dermaviduals DMS crème ontwikkeld. Deze crème is identiek aan onze eigen huidbarrière. DMS crème kan onder meer de beschadigde huidbarrière tijdelijk vervangen. Inmiddels zijn er vele geweldige resultaten met deze crème geleverd bij het behandelen van diverse huidproblemen.

Hoe maakt Beauty Lounge de producten Custom Made?

* Stap 1 We maken eerst een grondige huidanalyse door een huidscan met een speciale huidcamera.Huidcamera Dermaviduals Haarlem huidonderzoek cosmeticaHiermee kunnen we diverse huidproblemen bij de basis ontdekken door op verschillende punten een foto van de opperhuid en de onderhuid te maken.

* Stap 2 Met behulp van de speciaal ontwikkelde software, kunnen wij de op jouw huidprobleem en/of huidtype passende werkstoffen en DMS basiscrème selecteren en doseren.

* Stap 3 Hierna stellen we de crème samen met de door ons geselecteerde werkstoffen en de geselecteerde DMS basiscrème. (Gelukkig is het een betaalbaar merk gebleven).

natuurlijke cosmetica dierproef. custom made huidtype dermaviduals

Dermaviduals dringt door tot in de huidbarrière

Bij gewone cosmetica producten komen de werkzame stoffen niet door de huidbarrière heen. Deze werken alleen op de eerste 2 van de 5 huidlagen. Dermaviduals kan echter met behulp van Liposomen en Nanopartikelen wel actieve werkstoffen in de huidbarrière brengen door deze te openen en diep door te laten dringen. Hierdoor kan Beauty Lounge bij de oorzaak van je huidprobleem komen. Sterk aan te raden bij eczeemklachten en rosacea.

Dermaviduals producten online bestellen

Heb je bij ons in de salon al advies of een behandeling gehad? Of ben je bekend met de producten van Dermaviduals? Dan kun je natuurlijk de door jou gewenste producten van Dermaviduals, ook online bestellen. Bestel online. ( geen verzendkosten )

* Wil je graag eerst een adviesgesprek een huidonderzoek of een kennismakingsbehandeling? maak dan een afspraak voor in onze schoonheidssalon in Haarlem.

* Of bel 023-5254756

Graag tot ziens!

Het Beauty Lounge team.