Schoonheidsbehandeling Haarlem Beauty Lounge

Schoonheidsbehandeling Haarlem, Beauty Lounge

Schoonheidsbehandeling Haarlem. Beauty Lounge is een schoonheidsinstituut dat al meer dan 22 jaar in Haarlem is gevestigd. Door de ligging is Beauty Lounge makkelijk te bereiken met de bus. Ook met de auto, want de Randweg van Haarlem ligt vlakbij. Ook is er ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Beauty Lounge kenmerkt zich door de gezellige ontspannen sfeer, met een open ruime ontvangstkamer. In de zaak zijn vijf ruimten, waarvan twee voor massage en drie voor alle andere behandelingen.

huid aging eczeem velserbroek velsen amsterdam huidverzorging acné anti-aging    rosacea acné beauty rimpel kraaiepootjes amsterdam velsen haarlem  huid gezond amsterdam haarlem acne peeling collageen botox velserbroek

Wat kan je van Beauty Lounge Haarlem verwachten?

Veel, hopen we. Bij schoonheidsinstituut Beauty Lounge Haarlem bieden we een compleet aanbod van behandelingen zoals die je mag verwachten bij een schoonheidsinstituut. Dit aanbod is altijd van een hoge kwaliteit omdat we allemaal gediplomeerde en zeer gemotiveerde schoonheidsspecialistes zijn. We zorgen ervoor dat onze kennis en vaardigheden altijd helemaal bij de tijd blijven door trainingen en scholing. Verder werken we met producten van hoge kwaliteit, waarmee we goede resultaten behalen. Voor informatie over onze producten kun je kijken op:producten Beauty Lounge.

Welke behandelingen en diensten kunnen wij je bieden?

Bij Beauty Lounge bieden we gespecialiseerde behandelingen aan voor het bestrijden van Acné, Eczeem, grove of  rokershuid, pigmentvlekken, Rocacea, allergie en andere huidproblemen. Verder bieden we behandelingen voor ( natuurlijke ) huidverjonging. We bieden ontspanningsbehandelingen als massage’s, duobehandelingen, en gezichtsbehandelingen. Verder kun je ook bij ons terecht voor Botox, fillers, Laserbehandelingen en Permanente Make Up. Voor uitgebreide informatie per behandeling kun je kijken op Beauty Lounge Haarlem en speciaal voor permanente make up: pmu-specialist.nl

Gratis huidanalyse!

Wij willen iedereen die dit bericht heeft gelezen een gratis huidanalyse aanbieden. Deze huidanalyse doen wij op de modernst mogelijke manier. We kunnen diep in de huid kijken met onze nieuwste apparatuur ( de Observ ) en door middel van overlappende foto’s goed de resultaten van behandelingen vergelijken ( voor en na ). Door middel van deze huidanalyse kunnen we bepalen hoe je huid eraan toe is, en welke verzorging het beste is voor jouw huid. Bel of mail ons, en zeg dat je naar aanleiding van het lezen van deze informatie een afspraak wil maken voor een  huidanalyse. Tel: 023-5254756. Mail: info@beauty-lounge.nl.

 Haarlem Huidanalyse observ onderzoek intake acné rosacea eczeem

Huidanalyse Beauty Lounge

We kijken ernaar uit iets van je te horen of je snel bij ons te zien.

Hartelijke groeten van  Bobby, Manon, Lotte en anderen.

schoonheidssalon kliniek huid haarlem acne amsterdam