Skip to content

Dit doet Craith Cosmetics met je huid

craith lab cosmetica schoonheidssalon huidspecialist

Share This Post

Craith Cosmetics

De meest effectieve anti-aging behandeling voor je huid.

Craith Lab Cosmetics heeft een scala aan anti-aging producten die huidverjonging in gang zetten en daadwerkelijk zeer goede resultaten geeft.

 

Wat is Craith Cosmetics precies?

Craith Cosmetics is een revolutionair anti-aging concept voor de ouder wordende huid.. Zij hebben ontdekt dat de belangrijke ontwikkeling van het eiwit proteïne collageen het herstellend vermogen van de huid enorm versterkt. In hun Laboratorium wordt succesvol gewerkt aan de hoogst kwalitatieve anti-aging gezichtsbehandelingen voor huidgeneratie. De Craith productlijn garandeert kwaliteit van het hoogste niveau met superieure resultaten.

Voor wie zijn de producten bedoeld?

De producten van Craith zijn specifiek bedoeld voor mensen die de anti-aging van hun huid tegen willen bevorderen. Na de overgang verliest een vrouw steeds meer oestrogeen, die verantwoordelijk is voor de aanmaak van collageen.

Hoe minder collageen een huid aanmaakt of heeft, hoe slapper de huid wordt. Hierdoor ontstaan er sneller rimpels, vochttekort, huidproblemen en de huid verliest haar elasticiteit. De Craith producten zij een weldaad voor iedereen die huidverjonging in de kern van de huid wil doorvoeren. Het versterkt diverse bestaande gezichtsbehandelingen.

Welke huidproblemen kunnen hierbij worden verminderd?

  • Rimpelvorming in het gelaat
  • Slapper wordende huid door verlies aan collageen
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Reductie van rosacea en eczeem klachten
  • Vermindering van littekenweefsel
  • Een snellere wondgenezing

 

Craith Cosmetics dringt door tot in de kern van de huid

Bij gewone verzorgingsproducten komen de werkzame stoffen niet door de huid barrière heen. Deze werken alleen op de eerste 2 van de 5 huidlagen. Wil je echt je huid in de basis verjongen, dan kan Craith Lab tot in de kern van je huid komen. Daar waar de ingebrachte collageen zijn ultieme anti-aging werking kan doen. De anti-aging werking is zo sterk, dat een slapper wordende huid in slechts enkele weken zijn vroeger stevigheid en elasticiteit terugwint. Rimpels zullen zichtbaar verdwijnen en de verouderde huid krijgt weer zijn vroegere frisse en jonge uitstraling.

Hoe zit een behandeling er uit?

STAP 1:  We maken eerst huidanalyse van je huid, zodat wij een goed beeld krijgen van je huidproblemen en huidveroudering. Hiermee kunnen we diverse huidproblemen bij de basis ontdekken door op verschillende punten een foto van de opperhuid en de onderhuid te maken.

STAP 2: Met behulp van de huidanalyse, kunnen wij een behandelprogramma voor jou op maat maken. Hierbij geven wij advies over mogelijke huidproblemen en de beste behandeling hiervoor. Afgestemd op jouw huidtype en aard van de klachten of huidveroudering.

STAP 3: Met behulp van het Craith programma, kunnen wij de op jouw huidprobleem en/of huidtype passende producten adviseren. Naast een passende gezichtsbehandeling met behulp van onze bestaande anti-aging behandelingen.

Verzorgingsprogramma met 3 behandelfases

Het Craith Lab verzorgingsprogramma bestaat uit 3 behandelfases.

FASE 1: De vet- en vochtbalans van je huid wordt in evenwicht gebracht

FASE 2: Je huid begint in stevigheid toe te nemen

FASE 3:Rimpels, bovenlip lijntjes en pigmentvlekken zullen zichtbaar verminderen of verdwijnen

Iedere fase duurt gemiddeld 4 maanden. Deze periode is nodig om je huid weer in balans te brengen, van binnenuit op te bouwen, optimaal te beschermen en zichtbaar te verjongen. In onze Huidkliniek leggen we je graag persoonlijk uit hoe jouw behandeling er uit zal komen zien. Afhankelijk van de ernst van eventuele bijkomende huidproblemen, kan een bepaalde behandeling sneller of iets langzamer verlopen. Hierover kunnen wij je goed adviseren, zodat je van te voren weet wat je kan verwachten.

Laat nu een huidanalyse maken!

Wil je de huidconditie van je huid meten, zoals het vochtgehalte, vet, ph waarde, rimpelvorming en onderhuidse huidproblemen? Laat dan een gratis huidanalyse maken, waarbij we met een speciale camera zowel de opperhuid als onderhuid in kaart kunnen brengen. Hierbij kunnen wij dan gelijk een goed passend advies geven voor de beste anti-aging behandeling met de Craith Lab productenlijn. Vul hieronder je gegevens in en vraag gelijk een huidanalyse aan!

Wil je graag eerst een adviesgesprek?

Maak dan een afspraak in ons schoonheidsinstituut in Haarlem en kies voor een gratis adviesgesprek

craith cosmedics haarlem amsterdam noord holland       craith schoonheidssalon specialist in haarlem kennemerland huid      craith minder rimpels beauty lounge haarlem manon wolbink

 

 

schoonheidssalon kliniek huid haarlem acne bloemendaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

Superboost behandeling

Superboost behandeling. Wat is Superboost? Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd

PRP behandeling Haarlem

PRP behandeling Bij Beauty Lounge bieden wij sinds kort de PRP behandeling aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Dr Yamen.   WAT IS PRP? (Platelet

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!