Huidonderzoek, waarom zou ik dit laten doen?

Huidonderzoek, waarom een huidanalyse laten doen?

Een huidonderzoek wordt ook wel een huidscan of een huidanalyse genoemd. In deze tekst doelen we op een huidonderzoek van het gezicht, bij de schoonheidsspecialiste. Maar waarvoor is een huidanalyse bedoeld? Door middel van een onderzoek met een “skin scanner” kan de schoonheidsspecialiste in kaart brengen hoe het met de conditie van de huid is gesteld. Als de conditie van je gezichtshuid is onderzocht, is het mogelijk om te bepalen hoe jij de huid van je gezicht het beste kan verzorgen.

huidscan, huidanalyse, huidonderzoek haarlem gratis                  huidanalyse huidverzorging schoonheidssalon image

Om er stralend en fris uit te zien, heeft iedere huid professionele verzorging nodig. Deze verzorging moet, voor het beste resultaat, zowel thuis als bij de schoonheidsspecialist gebeuren. Thuis door het gebruik van goede reiniging en verzorgingsproducten, het liefste cosmeceuticals. Cosmecuticals zijn producten waarvan de  ingrediënten dieper in de huid komen dan de reguliere cosmetica. Bij de schoonheidsspecialiste door onder andere dieptereiniging, het verwijderen van oneffenheden en het aanpakken van eventuele huidproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld acné, droge of vette huid, rosacea, pigmentvlekken enzovoorts.

Wat kan ik verwachten als ik een huidscan laat doen?

Als je bij een professioneel schoonheidsinstituut een huidscan of huidanalyse laat doen, dan mag je het volgende zeker verwachten; Een zorgvuldige beoordeling van jouw huid. Immers ieder mens heeft een andere huid met andere behoeften aan behandeling en verzorging. Door middel van deze beoordeling moet specifiek worden bepaald wat jouw huid aan verzorging nodig heeft. Je kunt bij deze specifieke verzorging bijvoorbeeld denken aan drogere of juist vettere locaties op de huid, de huid rond de ogen, pigmentvlekken, zon beschadigde huid enzovoorts. Voor alle huidtypen en huidproblemen is een behandelplan te maken door de schoonheidsspecialiste.

 

De voordelen van een huidscan.

De voordelen van een huidscan in combinatie met een behandelplan, is dat er “structuur” in zit. Je kan ergens naartoe werken.Het is nu immers zo dat je heel goed weet hoe je huid eraan toe is op het moment van onderzoek. Je kan dus nu, samen met je schoonheidsspecialiste, de verbeteringen en veranderingen van je huid in de gaten houden en daar waar nodig bijsturen.

Huidanalyse gezichtscan huidonderzoek qms baumann me-line haarlem amsterdam image

Foto huidanalyse

Beauty Lounge Haarlem en huidanalyse.

Bij Beauty Lounge Haarlem kun je terecht voor een grondige huidanalyse en uiteraard een behandelplan. Bij ons kun je natuurlijk ook terecht voor resultaatgerichte behandelingen en de beste, goed geprijsde verzorgingsproducten. Wij voeren o.a. de merken Dr. Baumann, Image skincare, Dermaviduals, ME-line en QMS ( ook online verkrijgbaar )

Bij Beauty Lounge Haarlem ben je van harte welkom voor een gratis huidanalyse en behandelplan. Het is vrijblijvend en verplicht dus tot niets. Wel graag even een afspraak maken via de boek nu online button of door middel van een mail naar: info@beauty-lounge.nl of telefonisch 023-5254756. Voor meer en uitgebreide info kun je ook kijken op www.beauty-lounge.nl. We hopen je snel te zien! Groeten van het Beauty Lounge team.

Me-line qms dr.baumann image loveli