Skip to content

5 redenen om naar een schoonheidsspecialiste te gaan

redenen schoonheidsspecialist haarlem acne jongere huid rimpels

Share This Post

5 redenen om naar de schoonheidsspecialiste te gaan

Waarom zou je naar een professionele schoonheidsspecialist gaan? In de winkels zijn immers allerlei soorten schoonheidsproducten te verkrijgen. Daarnaast kun je via Google eenvoudig de juiste aanpak vinden of je bekijkt een tutorial op YouTube voor de juiste aanpak. Toch? In werkelijkheid ligt dit wat genuanceerder! Daarom 5 redenen om naar een schoonheidsspecialist te gaan.

 

  1. Je hebt contact met een expert die jou helpt met een mooie huid

Een professionele schoonheidsspecialist heeft een intensieve opleidingen achter de rug en heeft daarnaast vaak meerdere trainingen en cursussen gevolgd. Hierdoor beschikt de specialist over uitgebreide kennis over de huid en huidverzorging. Met deze kennis geeft de specialist persoonlijk advies over de beste behandelingen en hoogwaardige producten afgestemd op jouw huid.

 

  1. Je wilt voor nu en altijd van je huidprobleem af

Een schoonheidsspecialist is er voor het verhelpen en voorkomen van echte huidproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acne, acnelittekens, rosacea en eczeem.

 

  1. Je bent op zoek naar een moment voor jezelf

Een ontspannen momentje voor jezelf is ook een uitstekende reden om naar de schoonheidsspecialist te gaan! Terwijl jij een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaat, kun jij eens heerlijk ontspannen in de behandelstoel.

 

  1. De schoonheidsspecialist ziet meer dan jij ziet

Het komt regelmatig voor dat een schoonheidsspecialist een verdacht plekje op de huid vindt en de klant doorverwijst naar een arts. Het tijdig opmerken van bijvoorbeeld een beginnende vorm van huidkanker kan veel problemen voorkomen.

 

  1. De schoonheidsspecialist gebruikt professionele apparatuur

Soms is het niet voldoende om de huid te verbeteren met producten en manuele behandelingen. Daarom heeft de schoonheidsspecialiste altijd professionele apparatuur beschikbaar. Behandelingen hiermee zullen een nog mooier resultaat opleveren voor je huid dan alleen het gebruik van producten en manuele behandelingen.

 

Ben je al overtuigd? Of ben je nieuwsgierig geworden. Wij zouden het leuk vinden om je binnenkort bij ons te mogen verwelkomen. Je kunt eenvoudig een afspraak of Meet&Treat behandeling inplannen via ons online planningsysteem.

Beauty Lounge Haarlem.

Tel: 023-5254756

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

Superboost behandeling

Superboost behandeling. Wat is Superboost? Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd

PRP behandeling Haarlem

PRP behandeling Bij Beauty Lounge bieden wij sinds kort de PRP behandeling aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Dr Yamen.   WAT IS PRP? (Platelet

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!