Skip to content

Nieuw Cosmedix | Vegan-Friendly

cosmedix haarlem amsterdam voorraad online

Share This Post

Cosmedix

 

Nieuw bij BeautyLounge Haarlem!

Cosmedix is een vegan-friendly huidverbeteringsmerk dat alleen met natuurlijke hoogstaande werkzame ingrediënten in hoge concentraties werkt. Onregelmatigheden – rimpels, ouderdomsvlekken, acnélittekens – verminderen of zelfs verdwijnen met de producten van Cosmedix, zonder te vervellen of andere huidirritaties! Er wordt gewerkt met alleen schone formules, het gehele jaar door!

Hoe? Cosmedix werkt met chiraal correcte ingrediënten. Het woord chiraal komt uit de farmaceutische wereld. ‘Chiraal correct’ betekent dat alleen die ingrediënten die elkaar versterken (minimaal 10x werkzamer!) in een product worden verwerkt. Het peeling- en behandelprogramma heeft daardoor een milde maar effectieve aanpak voor iedere huid! Ieder huidprobleem – acné, hyperpigmentatie, anti-aging, eczeem – kan met Cosmedix aangepakt en verbeterd worden. Een ander groot voordeel van Cosmedix is dat je ook er thuis prima mee aan de slag kan. Met een nieuwe egale en gezonde huid als resultaat.

Om te zien wat Cosmedix voor jou kan betekenen hebben we een hele speciale aanbieding, in deze aanbieding kun je bijvoorbeeld al aan de slag gaan met het meest krachtige ingrediënt om snelle resultaten te kunnen behalen, namelijk: RETINOL. Cosmedix werkt met een 2 gepatenteerd RETINOL complexen, om ook de dunne/droge huid van een mooi resultaat te voorzien. Samen met jouw specialist kijken wij welk RETINOL voor jou het meest geschikt is. Er zijn 7 verschillende starterskits, voor iedere wens en huid een geschikte set:

Starterskits voor verschillende huidtypes:

  • Roodheid en/of droogte verminderen
  • De huid egaliseren en structuur verbeteren
  • Onzuiverheden verminderen
  • Ouderdomsvlekken, pigment of zon schade aanpakken
  • Lijnen en rimpels verminderen
  • De huid die gezonde glans terug geven

VIER WEKEN THUIS- VERZORGING  EN BEHANDELING IS RESULTAAT EN PERFECTE START:

Wil jij snel huidverbetering? Maak dan direct een afspraak!

OF BEL ONS: 023-5254756.

We hopen je snel te zien bij Beauty Lounge Haarlem.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

Superboost behandeling

Superboost behandeling. Wat is Superboost? Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd

PRP behandeling Haarlem

PRP behandeling Bij Beauty Lounge bieden wij sinds kort de PRP behandeling aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Dr Yamen.   WAT IS PRP? (Platelet

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!