Skip to content

Nieuw Cosmedix | Vegan-Friendly

cosmedix haarlem amsterdam voorraad online

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Cosmedix

 

Nieuw bij BeautyLounge Haarlem!

Cosmedix® is een vegan-friendly huidverbeteringsmerk dat alleen met natuurlijke hoogstaande werkzame ingrediënten in hoge concentraties werkt. Onregelmatigheden – rimpels, ouderdomsvlekken, acnélittekens – verminderen of zelfs verdwijnen met de producten van Cosmedix, zonder te vervellen of andere huidirritaties! Er wordt gewerkt met alleen schone formules, het gehele jaar door!

Hoe? Cosmedix werkt met chiraal correcte ingrediënten. Het woord chiraal komt uit de farmaceutische wereld. ‘Chiraal correct’ betekent dat alleen die ingrediënten die elkaar versterken (minimaal 10x werkzamer!) in een product worden verwerkt. Het peeling- en behandelprogramma heeft daardoor een milde maar effectieve aanpak voor iedere huid! Ieder huidprobleem – acné, hyperpigmentatie, anti-aging, eczeem – kan met Cosmedix aangepakt en verbeterd worden. Een ander groot voordeel van Cosmedix is dat je ook er thuis prima mee aan de slag kan. Met een nieuwe egale en gezonde huid als resultaat.

Om te zien wat Cosmedix voor jou kan betekenen hebben we een hele speciale aanbieding, in deze aanbieding kun je bijvoorbeeld al aan de slag gaan met het meest krachtige ingrediënt om snelle resultaten te kunnen behalen, namelijk: RETINOL. Cosmedix werkt met een 2 gepatenteerd RETINOL complexen, om ook de dunne/droge huid van een mooi resultaat te voorzien. Samen met jouw specialist kijken wij welk RETINOL voor jou het meest geschikt is. Er zijn 7 verschillende starterskits, voor iedere wens en huid een geschikte set:

Starterskits voor verschillende huidtypes:

  • Roodheid en/of droogte verminderen
  • De huid egaliseren en structuur verbeteren
  • Onzuiverheden verminderen
  • Ouderdomsvlekken, pigment of zonschade aanpakken
  • Lijnen en rimpels verminderen
  • De huid die gezonde glans terug geven

4 WEKEN THUIS- VERZORGING + BEHANDELING = RESULTAAT EN PERFECTE START:

Wil jij snel huidverbetering? Maak dan direct een afspraak!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

Blog

Lash en Browlift Nieuw bij BeautyLounge

BeautyLounge heeft er een expertise bij.  We zijn heel blij te vertellen dat Solo Talitha ons iedere woensdag gaat verrijken met mooie wimpers en wenkbrauwen

cosmedix haarlem amsterdam voorraad online
Blog

Nieuw Cosmedix | Vegan-Friendly

Cosmedix   Nieuw bij BeautyLounge Haarlem! Cosmedix® is een vegan-friendly huidverbeteringsmerk dat alleen met natuurlijke hoogstaande werkzame ingrediënten in hoge concentraties werkt. Onregelmatigheden – rimpels,

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!