Skip to content

Ooglidcorrectie zonder operatie

ooglidcorrectie,ooglift haarlem oogleden goedkoop

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ooglidcorrectie zonder operatie, hoe werkt dit?

 

Ooglidcorrectie rimpels plooien huidzakken kraaienpootjes ooglift
Plasma Lift

Dit doen onze HBO opgeleide medewerker met een apparaat met de naam “de Plasma Lift”. Dit is een revolutionaire niet invasieve techniek (zonder te snijden) voor een permanente ooglidcorrectie! Het verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen.

 

De dunne huid rondom de ogen, het onder ooglid, het boven ooglid of de kraaienpootjes kunnen bij sommige mensen al op vroege leeftijd hun stevigheid verliezen. Dit zal in de loop der jaren vervolgens alleen maar erger worden, onder invloed van de zwaartekracht en ouderdom.

 

De behandeling met de Plasma Lift maakt de huid rondom de ogen tot bijna 100% strakker en geeft direct resultaat. Bij onze technologie wordt de huid op effectieve wijze behandeld en bereiken we direct een jarenlang aanhoudend strakker resultaat dan bij een reguliere ooglidcorrectie.

 

Tot voor kort bestond alleen de mogelijkheid om dit door middel van een ooglidcorrectie te corrigeren, de zogenaamde Blepharoplastiek. Deze ingreep staat bekend om de risico’s en bijwerkingen die hiermee samengaan, denk hierbij aan infectiegevaar, enorme zwelling, blauwe/paarse/gele bloeduitstortingen rondom de ogen, ontsierende  littekens en een vervelend (en vaak blijvend) trekkerig gevoel rondom de ogen.

 

De behandeling met de Plasma Lift

 

Door middel van de revolutionaire techniek – zonder te snijden – wordt middels een applicator stikstof en zuurstof samengebracht tot een ‘plasma-spot’. Hierdoor wordt de lucht tussen de huidplooien direct ge-ioniseerd. Hierbij ontstaat een plasmawolk, welke ervoor zorgt dat de overtollige huid op een gecontroleerde en pijnvrije manier permanent verwijdert wordt en dat de bijwerkingen tot een minimum worden beperkt.

 

In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1-2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In sommige gevallen is er, na de eerste behandeling, nog 1 kleine nabehandeling (15 minuten) nodig, na circa 8 weken.

 

De voordelen van de ooglift behandeling met dePlasma Lift:

 

direct resultaatooglidcorrectie Haarlem wallen kraaienpootjes ooglift

snelle behandeling – maximaal 45 minuten

zonder algehele of plaatselijke anesthesie

zonder littekens

zonder operatie

zonder bijwerkingen

zonder risico’sresultaat ooglidcorrectie zonder operatie. Haarlem weg wallen ooglift

zonder napijn

minimale zwelling

vanaf 18 jaar mogelijk

meerdere herhalingen mogelijk

( We hebben wel ervaren, dat de behandeling helaas niet geheel pijnloos is )

 

Na de ooglidcorrectie:

 

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor uw dagelijks functioneren. Er kan een minimale zwelling optreden, de dag ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden.

 

U krijgt nazorg instructies, een tube SPF 30 én benodigde camouflerende after care mee naar huis. Op de nazorg instructies staat precies wat u wel en wat u niet mag doen. Zo dient u minimaal 5 dagen de camouflerende after care te gebruiken, de ogen goed droog te houden en mag u het behandelde gebied absoluut niet aanraken. Ook dient u minimaal 4 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dient u een SPF 30 te gebruiken.

 

 

Contra-indicaties

 

Contra-indicaties zijn oorzaken waardoor het niet verstandig is om de behandeling te ondergaan.

Absolute contra-indicaties voor deze behandeling zijn:

 

zwangerschap

actieve herpes

zeer zware actieve acné

tijdens gebruik van een antibiotica kuur

permanente fillers (geen botox)

bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus)

Zowel vocht- als vetzakken onder de ogen kunnen niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem betreft.

 

Uiteraard bekijkt onze specialist uw huid uitvoerig van te voren en zal ze samen met u bekijken hoe de behandeling voor u het gewenste resultaat zal geven.

Voor meer informatie, of een gratis intake gesprek, kun je ons bellen op: 023-5254756.

Of maak direct een afspraak!

ooglidcorrectie goedkoop(ste) noord holland haarlem beste ooglift

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

BOTOX HAARLEM FILLER FIJNE LIJNTJES KRAAIENPOOTJES
Anti-Aging

Fillers en Botox in Haarlem

Ook nieuwsgierig naar een Fillers en Botox behandeling in Haarlem? Zie je er vermoeid, boos of oud(er) uit? Wil je er minder boos uitzien, er

Blog

Lash en Browlift Nieuw bij BeautyLounge

BeautyLounge heeft er een expertise bij.  We zijn heel blij te vertellen dat Solo Talitha ons iedere woensdag gaat verrijken met mooie wimpers en wenkbrauwen

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!