Waarom is je huid reinigen zo belangrijk?

Waarom is je huid reinigen zo belangrijk?

Je huid reinigen is erg belangrijk omdat deze veel te voortduren krijgt door invloeden van buiten af. Denk aan UV licht, uitlaatgassen, de verwarming en airconditioning. Maar ook make-up, roken, slechte voeding en stress kunnen de huid beïnvloeden. Haal s’ avonds maar eens een schoon watje over je gezicht heen en kijk dan eens hoe vies hij is. Je zal je verbazen over hoe zwart het watje is. Maar ook iedere ochtend je gezicht goed schoonmaken is erg belangrijk. Je huid neemt s’ nachts voedingstoffen op uit je crème maar scheid ook afvalstoffen uit, haal je deze er niet vanaf dan zal je dagcrème veel minder goed zijn werking kunnen doen. Wil je een mooie gezonde huid dan is het belangrijk dat hij goed schoon is dus.. Reinigen!

Huid reinigen Haarlem reinigingsmelk anti-AGING huid

 

Je huid reinigen met water werkt niet!

Veel mensen maken hun gezicht nog steeds schoon met alleen water. Maar water maakt de huid niet schoon, sterker nog de ph waarde van de huid raakt uit balans waardoor je juist huidproblemen kunt krijgen. De huid is vet en water en olie mengt zich niet met elkaar tenzij je daar een emulsie (reiniging) voor gebruikt. Je doet de afwas toch ook niet alleen met water? Je huid reinigen vanaf nu dus ook niet meer! Ook voor de mensen die zeggen: “ja, maar ik gebruik geen make-up” Ook die moeten hun huid goed schoonmaken alleen al vanwege de invloeden van buitenaf.

Pak je huid(-probleem) aan met een goede cleanser.

Heb je last van acne of onzuiverheden? Reinig je huid dan met een product waar salicyl inzit dit remt de ontsteking en dood de bacterie op je huid. Denk aan de reiniging van Image de Clear cell reiniging. Heb je last van fijne, lijntjes, rimpeltjes of een grove huid structuur? Gebruik dan een reiniging waar glycol in zit, het stimuleert de cel vernieuwing en dode huidcellen worden verwijderd. Bijvoorbeeld de Ageless reiniging van Image.

Wil je het allerbeste resultaat voor jou huid?

Maak dan een afspraak bij beauty Lounge waar de huidspecialistes jou een persoonlijk advies kunnen geven wat betreft het schoonmaken van jou huid. Laat je dan adviseren door een van de huidspecialistes bij Beauty Lounge. Wij werken onder andere met cosmeceuticals producten. Dit houdt in dat de huidproducten geen chemische kleur en geurstoffen bevatten, mineralen oliën, paraffine en parabenen. Daarnaast bevatten de producten een hoge gradatie aan actieve werkstoffen om je huid weer mooi en gezond te maken. Deze producten zijn alleen te koop bij een huidspecialist, want de producten uit de winkel mogen geen hoge gradatie aan actieve werkstoffen bevatten. Cosmeceuticals producten werken voor resultaat van jouw huid.

Voor meer informatie, of een afspraak voor b.v. een gratis huidanalyse kan je bellen: 023-5254756

Kijk ook eens op onze webshop.

Hopelijk snel tot ziens,

Het Beauty Lounge team

beauty lounge haarlem amsterdam leiden heemstede amstelveen