Je huidproblemen zichtbaar laten maken d.m.v een huidanalyse..?

Huidanalyse met de Observ® maakt alles duidelijk

Toekomstige huidproblemen zichtbaar maken doe je met de Observ®

Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop der tijd zichtbaar aan het huidoppervlak. Vaak heb je deze huidproblemen of schade al in je jongere jaren opgelopen. Met het menselijk oog zie je deze schade niet. Simpelweg omdat we niet in de huid kunnen kijken. Tot vandaag! Beauty lounge is gaan werken met de nieuwste technolgie :De Observ®.

Dit apparaat maakt elk huidprobleem echter wel zichtbaar met behulp van speciaal licht. Het apparaat analyseert de huid zowel van buiten als van binnen. Hij toont de foto’s via de Ipad waardoor er vaak confronterende feiten naar boven komen. Hierdoor zijn we nog beter in staat een grondige analyse en een persoonlijk behandelplan voor je op te stellen. Ook kunnen we foto’s overlappen waardoor behandel resultaten zeer duidelijk te zien en vergelijken zijn. Vind je het leuk om de foto’s thuis nog eens te bekijken? Dit kan! Als extra service mailen we ze naar je.

Wil je ook een keer de conditie van je huid van binnen bekijken..? Maak dan direct een afspraak voor een gratis huidanalyse of boek meteen online je kennismakingsbehandeling!

huidproblemen zichtbaar maken. huidanalyse huidadvies Haarlem

Hieronder de verschillende soorten huidanalyses

Huidproblemen huidadvies Haarlem Huidanalyse

DAGLICHT MODUS

Met de daglichtmodus kan de huid geobserveerd worden onder gecontroleerd daglicht. Deze modus geeft de mogelijkheid om goede vergelijkingen te maken van huidaandoeningen in daglicht en in de andere modi. Zo wordt het huidprobleem beter inzichtelijk gemaakt.

 

Huidproblemen, huidanalyse UV acné advies Haarlem vette huid eczeem

UV-LICHT MODUS

Met de UV-modus kan een duidelijker en meer gedetailleerd beeld van de huid worden waargenomen.
Contrasten zijn beter zichtbaar en er kan een gericht huid- en behandeladvies worden gegeven.

 

 

Huidproblemen,Huidanalyse huidscan Haarlem velsen ijmuiden advies bij acné

GESIMULEERD WOOD’S LICHT MODUS

De gesimuleerde Wood’s lichtstand bootst het licht na van een klassieke Wood’s lamp.
Deze modus geeft daarmee een extra dimensie in de diagnostiek waarmee diverse huidaandoeningen kunnen worden bekeken, zoals vettige plekken en puistjes in het gezicht, normale en gezonde huid, droge of  acné

 

Huidanalyse pigment huidadvies gezichtverzorging Haarlem bloemendaal acne,pigment

PARALLEL-POLARISATIE MODUS

De parallel-polarisatie modus biedt een verbeterde visualisatie van de oppervlaktestructuren van de huid.
In deze modus is het microreliëf van de huid helder zichtbaar.Fijne lijntjes en rimpels kunnen zeer gedetailleerd worden waargenomen.

huidaandoeningen analyse Amsterdam puistjes en acné velserbroek bloemendaal
CROSS-POLAIRE MODUS: De cross-polaire modus levert een ongekend zicht onder de huidoppervlak. Vasculaire of pigmentatie aandoeningen zijn hierdoor goed zichtbaar. Ook wanneer deze niet aan het huidoppervlak zichtbaar zijn.