Dermapen realiseert natuurlijke huidverjonging zonder chirurgische ingreep!

Huidverjonging op natuurlijke wijze, met de Dermapen bij Beauty Lounge in Haarlem.

Dermapen natuurlijke huidverjonging en verfijning. Bent u op zoek naar huidverjonging en huidverfijning op een natuurlijke manier? Dat kan! De huidspecialisten van Beauty Lounge Haarlem zijn gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging. Op dit moment is behandelen met de Dermapen de meest effectieve behandelwijze die er bestaat voor natuurlijke huidverjonging (anti-aging) en verbetering van de de huidstructuur. De Dermapen werkt snel, effectief en nauwkeurig. De resultaten zijn vergelijkbaar met laserbehandelingen, alleen is de hersteltijd aanzienlijk korter en de resultaten nóg mooier!

Hoe werkt de Dermapen? jongere huid haarlem rokershuid dermapen

De Dermapen is een veilige, effectieve behandeling en beschadigd de huid niet. De pen werkt door middel van kleine vibrerende naaldjes die kleine openingen in de huid maken. Deze openingen zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar helpen uw huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Uw huid wordt aan het werk gezet en gaat zichzelf herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen, elastine en bindweefsel versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de verstelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten met wel liefst 95%.

 

Dermapen huidverjonging. acne littekens fijne lijntjes haarlem kraaiepootjes

Welke resultaten kan je verwachten met de Dermapen?

  • Versteviging van de huid en verfijning van de huidstructuur.

Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zal je al na enkele weken merken dat je huid gladder en gladder wordt. Fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk minder

  • Egalisering van de huidskleur

Overmatig pigment, dat in de bovenste huidlaag aanwezig is, schilfert af en vervaagd, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. De huidtint wordt egaler en stralender.

  • Vermindering van (acné-) littekens

De behandeling kan ook aanzienlijk diepere acné littekens verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen.

Hoe gaat de DermaPen behandeling in zijn werk?

Vóór de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen™ (in een roterende beweging) over uw huid heen gaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovende crème.

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de DermaPen natuurlijke verjonging behandeling?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Om het meest optimale resultaat te bereiken is thuisgebruik van het home microneedling systeem aan te bevelen. dermapen resultaat mooie huid haarlem jongere huid

Veilig en pijnloos; behandeling door gecertificeerd personeel.

De Dermapen is een veilige, effectieve en (vrijwel) pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen™ is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Hoe vaak moet de DermaPen behandeling herhaald worden?

Fijne lijntjes & rimpels: gemiddeld 4-6 behandelingen elke 2 weken Specifieke lijnen op de bovenlip: gemiddeld 3 behandelingen elke 4 weken Vergrote poriën: gemiddeld 4-6 behandelingen elke 2 weken Striae: gemiddeld 6 behandelingen elke 6 weken Littekens: gemiddeld 3 behandelingen elke 6 weken (acne, operatieve, brandwonden) Dermapen Facial: elke 4-6 weken, als onderhoud behandeling

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Dermapen natuurlijke huidverjonging behandeling? Bel ons gerust voor wat onze specialisten voor je kunnen betekenen. Bel 023-5254756 of mail info@beauty-lounge.nl of kijk gerust verder op onze site https://www.beauty-lounge.nl. Wij verwelkomen je graag in onze salon! Vriendelijke groeten, Bobby Manon en Lotte.

Voor alle producten kunt u ook terecht op onze webshop. ( geen verzendkosten )