Skip to content

Huidveroudering tegengaan en rimpelbehandeling

Share This Post

Aan huidveroudering valt best veel te doen. Wil je rimpels verminderen en kraaienpootjes verwijderen?

Ben je ouder dan 35 en wil je zo lang mogelijk huidveroudering tegengaan? Beauty Lounge adviseert!

Beauty Lounge adviseert en helpt bij  huidveroudering tegengaan en huidverslapping, waarbij wij tevens je huid de beste verzorging en bescherming kunnen bieden met onze topproducten en specifieke huidbehandelingen.

Kan je vroegtijdige huidveroudering vertragen?

Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven. Na onze 35ste verliest de huid aan elasticiteit, worden de fronsrimpels toch wel dieper en ontstaan de eerste kraaienpootjes in je gezicht. We ontkomen er niet aan dat onze huid door de jaren heen veranderd. Huidveroudering kan je dan ook niet voorkomen, maar het huidverouderingsproces kunnen we wel vertragen en daar kun je zelf ook het nodige aan doen. Wij leggen je dit graag uit.

Het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering

De eerste stap bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering is het goed verzorgen en beschermen van je huid met op de huid afgestemde huidverzorgingsproducten. Het vochtgehalte van je huid hangt af van je vochthuishouding. Juist de bovenste dunne laag van van de huid houdt het vocht vast. Daarom adviseren wij ook altijd om de huid goed te hydrateren, zodat het vochtgehalte goed op peil blijft. Door voldoende water te drinken en de juiste verzorgingsproducten te gebruiken, kun je vroegtijdige huidveroudering wel minimaliseren.

Vrije radicalen die schade aan je huid veroorzaken

Vrije radicalen worden in het lichaam gevormd en ontstaan door o.a. veelvuldig blootstelling aan de zon, extreem droge omgeving, koud weer, stress, slechte voeding, roken en milieuvervuiling. De zogenaamde anti-oxidanten beschermen je huid tegen deze schadelijke vrije radicalen. Anti-oxidanten vind je in fruit, groente, superfoods en voedingssupplementen, maar ook in kwalitatief goede verzorgingsproducten en gezichtcremes.

Door actief met anti-aging bezig te zijn, kun je huidveroudering tegengaan.

Het belang van collageen bij de ouder wordende huid

Huidveroudering treed sneller op als de natuurlijke bescherming van de huid er laag is. Je huid heeft de juiste voedingsstoffen nodig om genoeg collageen aan te kunnen maken waardoor de celvernieuwing in stand blijft. Helaas is collageen vatbaar voor vrije radicalen. Bij slechte voeding, slechte verzorging en diverse externe invloeden, zal collageen afname dus ook de stevigheid van je huid doen verminderen, waardoor huidveroudering optreedt. De huid groeit immers van binnenuit.

Huidveroudering tegengaan met verschillende behandelingen

Beauty Lounge werkt met hoog kwalitatieve producten van o.a. Dr. Bauman, Dermaviduals en Image Skincare, ( ook te bestellen in onze webshop ) welke ook bijdragen aan de behandeling en verzorging van de ouder wordende huid. Dit zijn zeer goede producten die op celniveau werken, om huidverslapping en collageenafbraak te reduceren en je huid zo goed mogelijk te voeden.
Daarnaast bieden wij de volgende huidveroudering behandelingen:

Collageen behandeling
Pigmentvlekken gezicht
Laserbehandeling
Chemische peeling
Dermapen
Bindweefselmassage

 

Wilt je weten wat de huidspecialist van Beauty Lounge voor jou kan doen om huidveroudering, en rimpelvorming tegen te gaan? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke huidanalyse!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

Superboost behandeling

Superboost behandeling. Wat is Superboost? Superboost geeft de zachtheid van een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd

PRP behandeling Haarlem

PRP behandeling Bij Beauty Lounge bieden wij sinds kort de PRP behandeling aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Dr Yamen.   WAT IS PRP? (Platelet

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!