Collageen behandeling met lichttherapie

Om huidveroudering tegen te gaan ( anti-aging ), biedt Beauty Lounge in Haarlem de mogelijkheid van een collageen behandeling met lichttherapie. In deze blog lees je meer over onze mogelijkheden van  lichttherapie van de Beauty Angel.

Collageen lichttherapie Haarlem huidverjonging, beauty angel, huid verjongen

Waar is collageen goed voor?

Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit, veerkracht en hydratatie van de huid. Bij het vorderen van de leeftijd wordt de aanmaak van collageen minder en treed huidveroudering in. Door de verminderde elasticiteit leidt de afbraak van collageen tot rimpelvorming, kraaienpootjes en huidverslapping. Gelukkig is er wel iets aan te doen om de collageenproductie weer te laten opleven. Hiermee worden rimpels glad getrokken en ziet de huid er jonger, frisser en gladder uit.

Wat houdt de lichttherapie in?

De Beauty Angel lichttherapie van Beauty Lounge, zet de cellen in je huid aan om collageen te produceren. Door het licht van de speciale lampen worden de eiwitten, hyaluron en elastinevorming gestimuleerd en het onderhuidse bindweefsel gevuld. Door de lichttherapie ervaart je huid een huidverjonging die je terugziet in een strakkere, vollere huid met een zichtbare vermindering van rimpels en oneffenheden. Ook ouderdomsvlekken en pigmentvlekken verbleken door deze lichttherapie. Deze Beauty Angel lichttherapie is een revolutionaire doorbraak op het gebied van anti-aging om huidveroudering tegen te gaan.

mooie huid jonger collageen lichttherapie Haarlem Beauty Angel. huidverjonging.

Voordelen van deze lichttherapie behandeling:

Wat zijn nu de grootste voordelen van een collageen lichttherapie behandeling?

  • Draagt bij aan huidverbetering en huidverjonging
  • Heeft bij herhaling een langdurig effect
  • Vermindert rimpels en lijntjes in het gezicht en decolleté
  • Verbleekt ouderdomsvlekken en pigmentvlekken
  • Maakt de huid steviger en soepeler
  • Verbetert het vochtgehalte van de huid
  • Een zachtere huid en fijnere poriën

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Een behandeling met lichttherapie gebeurt met behulp van het rode licht van de speciale lampen die op de te behandelen huid worden gericht. Een behandeling kan voor het gezicht, maar ook voor het hele lichaam worden gedaan. Een behandeling duurt normaal gesproken 15 minuten. Voor het beste resultaat adviseren wij om 1x per maand de behandeling te herhalen om het verjongingsproces te blijven ondersteunen.

Huidverjonging met collageen lichttherapie

Met de lichttherapie van Beauty Lounge Haarlem, bieden wij een nieuwe behandeling voor huidverjonging. Met deze lichttherapie ziet je huid er zichtbaar jonger en strakker uit en wordt van binnenuit hersteld. Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten kunnen je alles wat je wil weten hierover vertellen.

beauty lounge haarlem amsterdam leiden heemstede amstelveen

Verschillende behandelingen

Bij Beauty Lounge kun je kiezen uit drie verschillende collageen behandelingen met lichttherapie. In combinatie met één van onze andere behandelingen kost een collageen behandeling slechts € 25,-. Combinatiebehandelingen bestaan vaak uit combinaties met bindweefselmassages en peelings. Ook producten voor thuis dragen bij aan succesvol bestrijden van huidveroudering. Onze producten zijn ook online verkrijgbaar

Lees voor meer informatie op onze website of bel 023-5254756. Hopelijk snel tot ziens!