Rosacea behandeling om de roodheid in je gezicht aan te pakken

Met een speciale rosacea behandeling worden je klachten aanzienlijk minder. Ervaar het zelf bij Beauty Lounge in Haarlem!

Rosacea verminderen? Onze behandeling helpt!

In onze schoonheidssalon behandelen wij mensen met rosacea. Roodheid in je gezicht valt natuurlijk erg op en daar wil je het liefste van af zijn. Misschien wist je niet eens dat hier ook een speciale rosacea behandeling voor is. Laat je dus voorlichten door één van onze huidspecialistes die je hierover kunnen adviseren.

Wat is rosacea?

rosacea huidaandoening foto haarlem beauty-lounge.nl

Voorbeeld Rosacea

Rosacea is een chronische, niet besmettelijke, maar cosmetisch zeer storende felrode verkleuring in het gezicht. Met name op de wangen en de neus. Het valt erg op door de vlekkerige roodheid in het gelaat, waarbij de bloedvaatjes verwijd zijn. Daarnaast kunnen aanvalsgewijs ook ontstekingsverschijnselen (pukkeltjes en puistjes) voorkomen. Rosacea lijkt op couperose, met het verschil dat rosacea ook gepaard kan gaan met een vorm van acné, wat de huidaandoening dan ook erger maakt. Rosacea komt met name voor bij vrouwen vanaf 30 jaar.

Hoe ontstaat Rosacea?

Uit onderzoeken is naar voren gekomen dat bepaalde schimmels mede het ontstaan van rosacea kunnen aanwakkeren. Ook kunnen erfelijke factoren en de algehele huidconditie een rol spelen. Daarnaast kunnen zonlicht, bepaalde medicatie, alcoholgebruik, verzadigde vetten en veel geraffineerde suikers rosacea verergeren. Je kunt zelf de nodige maatregelen nemen door veel zon, sauna, hete douches en veel gekruid eten te vermijden en je voedingspatroon verbeteren. Hoe gezonder je levensstijl,  hoe beter de conditie van je huid vaak ook is.

rosacea Gezichtsbehandeling en Huidverbetering Beauty Lounge Haarlem

Rosacea behandeling

Een Rosacea behandeling is niet definitief te genezen, maar Beauty Lounge kan wel de klachten verminderen en de huid kalmeren, zodat de roodheid afneemt. Daarnaast is behandeling er op gericht om je totale huidconditie te bevorderen en te verbeteren.

Hoe kunnen wij je rosacea klachten verminderen?

  • Wij beginnen met een huidanalyse om de algehele conditie van je huid in kaart te brengen
  • Wij geven je voedingsadvies om meer ‘schonere’ voeding tot je te nemen, zodat dit ook een positief effect heeft op je huidconditie
  • Wij adviseren je over speciale voedingssupplementen die je huid van binnenuit de beste voedingsstoffen geven, zodat de klachten gaan afnemen
  • Een behandeling met de Dermapen
  • Een behandeling met chemische peeling
  • Op de huid afstemde hoogwaardige producten uit onze schoonheidslijn, die de huid de juiste voeding geven en ondersteunend zijn bij ontstekingen en een onzuivere huid.

Door onze rosacea behandeling die op maat op de ernst van jouw klachten wordt afgestemd, zal je huid er zichtbaar beter, gezonder en mooier uit gaan zien.

Rosacea behandeling aanvragen?

Maak nu een afspraak voor een advies op maat of een huidanalyse, zodat we kunnen bepalen welke rosacea behandeling voor jouw huid het beste is en waarmee je straks weer goed voor de dag kunt komen.

Meer tips voor huidverjonging?  

Wil je meer waardevolle tips en adviezen om je huid zo lang mogelijk gezond, strak en glad te houden?

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of maak gebruik van onze anti-aging kennismakingsbehandeling.

Dit krijg je van ons:

  • Inzicht > wat is de huidige staat van je huid?
  • Kennis > wat moet je doen en laten om huidveroudering tegen te gaan?
  • Direct resultaat > anti-aging behandeling op maat
  • Gratis advies > Hoe kan je huidverjonging zelf bevorderen en je huid optimaal voeden en hydrateren?

Vraag nu een maatwerk kennismakingsbehandeling aan voor slechts € 59,50 euro.

Direct een advies gesprek aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om direct een adviesgesprek aan te vragen of bel 023-5254756!

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden