Fillers voor gezicht en voorhoofd voor rimpel vermindering en meer volume

Met fillers verbeteren wij de huidstructuur, volume en jeugdige uitstraling zodat je er jonger uit ziet

Rimpel vermindering en het glad strijken van je gezicht met fillers geeft een optimaal resultaat met een natuurlijke uitstraling.

Een filler behandeling is een simpele en snelle behandeling die een tijdelijke volumeboost geeft aan bepaalde gezichtsgebieden. Het is een cosmetische toepassing die veelvuldig wordt gebruikt om rimpels te verminderen en de huid meer volume te geven. Het kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden om het gezicht zijn natuurlijke uitstraling terug te geven.

Fillers bij huidveroudering tegengaan

De ouder wordende huid verliest steeds meer elasticiteit en volume. Door deze huidverslapping worden rimpels, groeven, plooien en lijntjes steeds beter zichtbaar. Deze natuurlijke huidveroudering kan je niet tegengaan, maar wel vertragen en verbeteren. Met het gebruik van fillers kunnen wij de natuurlijke volume in je huid herstellen en zullen rimpels vervagen of zelfs helemaal verdwijnen. Met de focus op een natuurlijke uitstraling, brengen fillers de jeugdigheid in je gezicht terug.

Wat zijn fillers precies?

Bij het injecteren van een filler worden uiterst kleine hoeveelheden van het molecuul hyaluronzuur met superdunne naalden in de huid gebracht. Dit huideigen bestandsdeel verlaat je lichaam weer na enkel maanden. Fillers zijn een cosmetische toepassing tegen huidveroudering. Het brengt de volume in je gezicht terug. Het resultaat van een filler behandeling is direct zichtbaar en je rimpels, lijntjes en kraaienpootjes worden zichtbaar gladder.

Hoe werken fillers? Fillers botox amsterdam haarlem traangootje kraaiepootjes

Bij een filler behandeling wordt de huid gehydrateerd, neemt de veerkracht en volume toe  en worden rimpels, lijntjes en kraaienpootjes sterk verminderd of verdwijnen helemaal. De injectables die wij gebruiken  zijn van de hoogste kwaliteit en bevat lidocaïne, waardoor de filler behandeling vrijwel pijnloos is. Afhankelijk van het te behandelen gebied en de soort filler, houdt het effect 9 tot 12 maanden aan. Wij leggen de focus op een medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en waarbij het natuurlijk karakter van je gezicht behouden blijft.

Filler behandeling en de mogelijkheden

Met een filler behandeling kunnen wij diverse gebieden behandelen:

 • Het verminderen van rimpels, kraaienpootjes en lijntjes in het gezicht
 • De marionettenlijn van de lijnen bij de mondhoeken naar de onderkaak
 • Het vullen van de ingevallen wangen
 • Het opvullen van de neus-lippenplooi en verticale lijnen op de bovenlip
 • Het creëren van een strakkere kaaklijnvolume
 • Het vullen van lippen

Direct resultaat


Direct na de filler behandeling zie je het resultaat. Na twee weken is het effect maximaal, zodat rimpels sterk zijn vervaagd en je gezicht er zichtbaar strakker en gladder uit ziet. Doorgaans vermindert de rimpeldiepte met wel meer dan 85 procent. Voor een optimaal langdurig resultaat adviseren wij om na een jaar de behandeling te herhalen.

Filler behandeling aanvragen?

Wil je graag een filler behandeling aanvragen of wil je eerst advies of meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij contact met je op of bel ons voor een afspraak.

Botox €119,= per zone

Fillers € 275,= per ml. ( stylage )

Dokter Woltman is weer aanwezig op zaterdag 24 april, zaterdag 5 juni en zaterdag 3 juli.

 MAAK AFSPRAAK

Fillers rimpels kraaiepootjes haarlem botox

Meer tips voor huidverjonging?  

Wil je meer waardevolle tips en adviezen om je huid zo lang mogelijk gezond, strak en glad te houden?

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of maak gebruik van onze anti-aging kennismakingsbehandeling.

Dit krijg je van ons:

 • Inzicht > wat is de huidige staat van je huid?
 • Kennis > wat moet je doen en laten om huidveroudering tegen te gaan?
 • Direct resultaat > anti-aging behandeling op maat
 • Gratis advies > Hoe kan je huidverjonging zelf bevorderen en je huid optimaal voeden en hydrateren?

Vraag nu een maatwerk kennismakingsbehandeling aan voor slechts € 59,50 euro.

Filler behandeling aanvragen

Vul hieronder je gegevens in om een filler behandeling aan te vragen of bel 023-5254756 voor meer informatie of persoonlijk advies.

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden