Skip to content

Waarom naar schoonheidsspecialiste gaan?

rosacea Gezichtsbehandeling en Huidverbetering Beauty Lounge Haarlem

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Waarom naar schoonheidsspecialiste gaan, wat brengt een bezoek mij?

 

Dat is een goede vraag, want veel mensen weten eigenlijk niet wat een schoonheidssalon of instituut te bieden heeft, of waar een schoonheidsspecialiste eigenlijk voor is.

 

Waarom naar schoonheidsspecialiste gaan? Het antwoord hierop is natuurlijk niet voor elke schoonheidssalon precies hetzelfde, maar een schoonheidsbehandeling is normaal gesproken bedoeld voor een goede verzorging van de huid, verwijderen van oneffenheden, huidverjonging en huidverzorgingsadvies. Hierbij hoort ook de verkoop van specialistische huidverzorgingsproducten. Dit alles om de huid in een goed mogelijke conditie te brengen en te houden.

Verder is een goed opgeleide schoonheidsspecialiste er zeker ook voor het verhelpen en voorkomen van echte huidproblemen als bijvoorbeeld, Acné, Rosacea, Eczeem enzovoorts. Veel bedrijven bieden ook nog vele andere behandelingen zoals, Pedicure, Manicure, ontharing, massage’s, Permanente Make Up en andere diensten. Normaal gesproken is een bezoek aan een schoonheidssalon erg ontspannend.

Voor wie is een schoonheidsbehandeling bedoeld?

Voor Iedereen! Voor iedereen is het goed om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Jong, oud, man en vrouw. We staan allemaal bloot aan de factoren die onze huid schade toebrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, airco, uv straling, alcohol, nicotine, medicijnen, milieu, suiker of leeftijd. Ook huidproblemen als acné, rosacea of eczeem kan iedereen treffen.

Hoe vaak gaan mensen naar de schoonheidsspecialiste?

Dit verschilt natuurlijk. Het meest ideaal voor de huid is ongeveer één keer per zes weken. Voor een krijgen of behouden van een gezonde, elastische, jongere huid is dit te samen met met goede verzorging thuis, het beste. Bij huidproblemen zijn er perioden dat men vaker komt, dit afhankelijk van het behandelplan.

Haarlem waarom naar schoonheidsspecialiste amsterdam mooie huid
Waarom naar een schoonheidsspecialiste gaan? Beauty-Lounge Haarlem

 

Welke schoonheidssalon kan ik het beste kiezen?

Dit hangt natuurlijk van veel factoren af, zoals woonplaats en wensen.

Ikzelf ben werkzaam bij Beauty Lounge in Haarlem, en ik kan natuurlijk wel vertellen waar wij voor staan. Schoonheidssalon Beauty Lounge uit Haarlem is een toegankelijke salon voor mannen en vrouwen van jong tot maakt niet uit. Onze jongste klant is momenteel 13 en wij behandelen elke 6 weken een mevrouw van 93. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten zich bij Beauty Lounge op hun gemak voelen en het gezellig hebben. We gaan ervoor dat iedereen met een tevreden gevoel bij ons weggaat. Misschien nog belangrijker is dat we bij Beauty Lounge zeer gericht zijn op resultaat, u moet wel krijgen waar u voor betaald. De prijs / kwaliteitsverhouding is goed in balans. Dit vinden wij zeer belangrijk.

Op onze vernieuwde website kunt u snel, of uitgebreid zien, welke behandelingen en diensten wij leveren.

acne collageen rosacea eczeem pigment huid image qms  waarom naar schoonheidsspecialiste huidspecialist huidtherapeut acne rosacea  qms anti-aging peeling collageen dermapen noord holland

 

Wij hopen dat je van deze informatie wat wijzer bent geworden en zouden het leuk vinden je te mogen ontvangen bij Beauty Lounge.

Buslijn 2 stopt voor de deur en parkeren is gratis. A. Fokkerlaan 30 Haarlem. Info@beauty-lounge.nl

Groeten Manon, Bobby, Lotte en  anderen.

Bezoek ook eens onze webshop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijgf op de hoogte van onze laatste tips en tricks

More To Explore

cosmedix haarlem amsterdam voorraad online
Blog

Nieuw Cosmedix | Vegan-Friendly

Cosmedix   Nieuw bij BeautyLounge Haarlem! Cosmedix® is een vegan-friendly huidverbeteringsmerk dat alleen met natuurlijke hoogstaande werkzame ingrediënten in hoge concentraties werkt. Onregelmatigheden – rimpels,

Onze specialisten staan voor je klaar

Wij halen alles uit de kast om jou te laten stralen!

permanente make up manon wolbink in haarlem eyeliner ogen lippen
error: Content is protected !!