QMS Cosmetics

Qms Cosmetics

QMS Cosmetics

De meest effectieve anti-aging behandeling voor je huid.

QMS Cosmetics heeft een scala aan anti-aging producten die huidverjonging in gang zetten en daadwerkelijk zeer goede resultaten geeft.

QMS cosmetic haarlem anti aging noord holland medicosmetics

Wat is QMS Cosmetics precies?

QMS Mediocosmetics is een revolutionair anti-aging concept voor de ouder wordende huid. Dit concept is ontwikkeld door plastisch chirurg Dr. med. Erich Schulte. Hij heeft ontdekt dat de belangrijke ontwikkeling van het eiwit proteïne collageen het herstellend vermogen van de huid enorm versterkt. In zijn Derma-Research Laboratorium wordt succesvol gewerkt aan de hoogst kwalitatieve anti-aging gezichtsbehandelingen voor huidgeneratie. De QMS  productenlijn garandeert kwaliteit van het hoogste niveau met superieure resultaten.

Voor wie zijn de producten bedoeld?

De producten van QMS Mediocosmetics zijn specifiek bedoeld voor mensen die de anti-aging van hun huid tegen willen bevorderen. Na de overgang verliest een vrouw steeds meer oestrogeen, die verantwoordelijk is voor de aanmaak van collageen.

Hoe minder collageen een huid aanmaakt of heeft, hoe slapper de huid wordt. Hierdoor ontstaan er sneller rimpels, vochttekort, huidproblemen en de huid verliest haar elasticiteit. De QMS lijn is een weldaad voor iedereen die huidverjonging in de kern van de huid wil doorvoeren. Het versterkt diverse bestaande gezichtsbehandelingen.

Welke huidproblemen kunnen hierbij worden verminderd?

· Rimpelvorming in het gelaat

· Slapper wordende huid door verlies aan collageen

· Vermindering van pigmentvlekken

· Reductie van rosacea en eczeem klachten

· Vermindering van littekenweefsel

· Een snellere wondgenezing

QMS dringt door tot in de kern van de huid

Bij gewone verzorgingsproducten komen de werkzame stoffen niet door de huidbarrière heen. Deze werken alleen op de eerste 2 van de 5 huidlagen. Wil je echt je huid in de basis verjongen, dan kan QMS tot in de kern van je huid komen. Daar waar de ingebrachte collageen zijn ultieme anti-aging werking kan doen. De anti-aging werking is zo sterk, dat een slapper wordende huid in slechts enkele weken zijn vroeger stevigheid en elasticiteit terugwint. Rimpels zullen zichtbaar verdwijnen en de verouderde huid krijgt weer zijn vroegere frisse en jonge uitstraling.

Hoe zit een behandeling er uit?

Stap 1 We maken eerst huidanalyse van je huid, zodat wij een goed beeld krijgen van je huidproblemen en huidveroudering. Hiermee kunnen we diverse huidproblemen bij de basis ontdekken door op verschillende punten een foto van de opperhuid en de onderhuid te maken.

Stap 2 Met behulp van de huidanalyse, kunnen wij een behandelprogramma voor jou op maat maken. Hierbij geven wij advies over mogelijke huidproblemen en de beste behandeling hiervoor. Afgestemd op jouw huidtype en aard van de klachten of huidveroudering.

Stap 3 Met behulp van het QMS Mediocosmetics programma, kunnen wij de op jouw huidprobleem en/of huidtype passende producten adviseren. Naast een passende gezichtsbehandeling met behulp van onze bestaande anti-aging behandelingen.

Verzorgingsprogramma met 3 behandelfases

Het QSM verzorgingsprogramma bestaat uit 3 behandelfases. Fase 1. De vet- en vochtbalans van je huid wordt in evenwicht gebracht Fase 2. Je huid begint in stevigheid toe te nemen Fase 3. Rimpels, bovenlip lijntjes en pigmentvlekken zullen zichtbaar verminderen of verdwijnen

Iedere fase duurt gemiddeld 4 maanden. Deze periode is nodig om je huid weer in balans te brengen, van binnenuit op te bouwen, optimaal te beschermen en zichtbaar te verjongen. In onze beautysalon leggen we je graag persoonlijk uit hoe jouw behandeling er uit zal komen zien. Afhankelijk van de ernst van eventuele bijkomende huidproblemen, kan een bepaalde behandeling sneller of iets langzamer verlopen. Hierover kunnen wij je goed adviseren, zodat je van te voren weet wat je kan verwachten.

Laat nu een huidanalyse maken!

Wil je de huidconditie van je huid meten, zoals het vochtgehalte, vet, ph waarde, rimpelvorming en onderhuidse huidproblemen? Laat dan een grondige huidanalyse maken, waarbij we met een speciale camera zowel de opperhuid als onderhuid in kaart kunnen brengen. Hierbij kunnen wij dan gelijk een goed passend advies geven voor de beste anti-aging behandeling met de QMS productenlijn. Vul hieronder je gegevens in en vraag gelijk een huidanalyse aan!

Wil je graag eerst een adviesgesprek?  Maak dan een afspraak in ons schoonheidsinstituut in Haarlem. Bel: 023-5254756

qms haarlem noord holland anti-aging resultaat       medicosmetics anti aging kraaienpootjes amsterdam haarlem      cosmetica beauty lounge haarlem anti aging

 

 

schoonheidssalon kliniek huid haarlem acne