Pigment behandelen met ME-line (Meline)

 

Pigment behandelen met ME-line

NIEUW bij Beauty Lounge: Pigment behandelen met ME-line ( soms ook ouderdomsvlekken of pigmentvlekken genoemd ) De eerste behandeling die ALLE soorten pigmentatie aanpakt en tegelijkertijd heel mooi werkt op huidverjonging. Het is geschikt voor alle phototypes , pigmentsoorten en lichaamsdelen.

WAT MAAKT ME-LINE ZO UNIEK T.O.V ANDERE METHODES?

De kracht ligt hem in het ingrediënt tranexaminezuur.                                                                                         ME-line pigment meline huidverjonging pigmentatie anti-aging amsterdam haarlem

Pigment behandelen met de combinatie van ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. Me-line is een kuur van meerdere behandelingen i.c.m. thuisproducten. ME-line is bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn verbluffend!

Door de combinatie van actieve ingrediënten worden pigmentcellen gecontroleerd vernietigd en opgeruimd door het lichaam, ongeacht wat voor soort pigment het is. Een pigmentstoornis kan komen door: hormonen, medicijngebruik, teveel blootstelling aan zonlicht, zwangerschap, agressieve behandelingen of krabben aan de huid.

Hoe werkt de behandeling?

Voor dat je start met de Me-Line producten begin je met de eerste behandeling. Deze behandeling maakt de opperhuid beter doorlaatbaar. Daarmee verdun je de hoornlaag en ‘reset’ je de huidbarriére waardoor deze optimaal gaat functioneren en de producten goed opgenomen kunnen worden.

De Me-Line behandeling is een kuur van ongeveer 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit  3 behandelingen en moet worden ondersteund met bijpassende producten voor thuis. Daarnaast kan de behandeling geoptimaliseerd worden met Microneedling. Er wordt gestart met  pigment behandelen  (stap 1) in ons instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet met producten.

pigment vlekken meline me-line mooie huid huidverjonging    zonnevlekken meline pigment ouderdomsvlekken huid anti-aging noord holland

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid. Ze zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Doordat er een behandeling is voor zowel de donkere- als voor de lichte huid kunnen wij eigenlijk iedereen helpen met een pigment of verouderingsprobleem.

Doordat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma (hormonaalpigment) veilig behandeld worden.

ME-line Thuisproducten

De thuisproducten van Me-Line zijn wel echt nodig, aangezien deze in synergie werken met de behandelingen en elkaars werking versterken. (Alleen tijdens de kuur in een periode van 3 tot 4 maanden, daarna is enkel de nachtcrème noodzakelijk) Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huid verhelderend effect en zijn daardoor een verplicht onderdeel van de kuur waardoor ze zorgen voor de hoogst haalbare resultaten. De effectiviteit van deze producten is klinisch bewezen!

meline ouderdomsvlek me-line anti-aging noord-holland amsterdam haarlem

Close-up van resultaat ME-line

Voor meer informatie bel: 023-5254756 of mail: info@beauty-lounge.nl

Klik hier voor het online maken van een afspraak voor een gratis adviesgesprek of een behandeling.

ME-line vlekken mooie huid beste schoonheidssalon haarlem Amsterdam