Over Ons

Wij zijn er om je huidproblemen op te lossen of je huid er jonger uit te laten zien. Je kunt bij ons ontspannen door middel van gezichtsbehandelingen of massages. We hebben een permanente make-up specialiste en op vaste tijden een arts voor Botox & Fillers. Dit alles in een sfeervol instituut waar we werken met een deskundig en enthousiast team!

Manon

Manon Wolbink

Manon Wolbink eigenaresse van Beauty Lounge sinds 1996. Manon is gespecialiseerd in natuurlijke permanente make-up. Haar jarenlange ervaring en perfectionisme zorgt ervoor dat klanten uitermate tevreden de salon verlaten. Ze volgde haar opleidingen in het binnen- en buitenland en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Verder is ze ook gespecialiseerd in behandelingen die aantoonbaar “een huidverbeterend en verjongend effect” hebben op de huid.

Bobby Diender

Huidspecialist

Sladjana Popovic Beauty Lounge Haarlem

Sladjana Popovic

Huidspecialist

amber schoonheidssalon beauty Lounge

Amber de Winter

Schoonheidsspecialist

George Masseur

George (masseur)

Al meer dan 7 jaar doet George (Nederlandstalig) zijn maandelijkse EU Massage tour in verschillende landen. Wat u gaat ervaren is uniek! Deze massage werkt op bewust en onbewust niveau. Het lichaam komt meer in balans en (on)bewuste spanningen worden stapje voor stapje opgeruimd.. Ook voor (langdurige) blessures kan deze massage een oplossing zijn

Stagiair niveau 4