Over Ons

Over Beauty Lounge

Wij zijn er om je huidproblemen op te lossen of je huid er jonger uit te laten zien. Je kunt bij ons ontspannen door middel van gezichtsbehandelingen of massages. We hebben een permanente make-up specialiste en op vaste tijden een arts voor Botox & Fillers. Dit alles in een sfeervol instituut waar we werken met een deskundig en enthousiast team!

over beauty lounge Manon wolbink acne anti-aging permanente make-up amsterdam haarlem den haag

Manon Wolbink

Manon Wolbink eigenaresse van Beauty Lounge sinds 1996. Manon is gespecialiseerd in natuurlijke permanente make-up. Haar jarenlange ervaring en perfectionisme zorgt ervoor dat klanten uitermate tevreden de salon verlaten. Ze volgde haar opleidingen in het binnen- en buitenland en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Verder is ze ook gespecialiseerd in behandelingen die aantoonbaar “een huidverbeterend en verjongend effect” hebben op de huid.

Lotte beauty lounge qms image drbaumann

Lotte Beukers

Huidspecialiste

schoonheidssalon beauty Lounge haarlem velsen amsterdam

Amber de Winter

Schoonheidsspecialist

huidherapeut tca peeling laser couperose acné huid haarlem velserbroek

Laura van Stijn

Huidtherapeute

Doet namens Cosmetique Totale bij ons, laserbehandelingen, Couperose verwijderen, Tca peeling, huidverstrakking en meer.

fillers botox cosmetisch arts haarlem amsterdam velsen leiden

Kristel Woltman

Cosmetisch arts
Naast haar werk als chirurg heeft ze jaren geleden ook de stap gemaakt naar de cosmetische geneeskunde.
De stap naar de cosmetische geneeskunde was een zeer logische stap wat haar betreft.
Het genot van het verfraaien en om cosmetisch het beste resultaat te krijgen zit haar in de vingers.
pedicure haarlem voetverzorging nagels hiel velsen ijmuiden

Cora Nieman

Pedicure

Graag geef ik je advies als je last hebt van je voeten. Kom dan binnen en ontspan. Hier worden je voeten verwend. Knippen, vijlen van de teennagels enz. Kortom een momentje voor jezelf. Ook voor manicure, nagellak en gellak. Bij mij zijn je voeten in goede handen.Graag tot ziens in de salon.

Cora

massage haarlem velsen medisch geneeskrachtig

George

Masseur

Al meer dan 10 jaar doet George (Nederlandstalig) zijn maandelijkse EU Massage tour in verschillende landen. Wat je gaat ervaren is uniek! Deze massage werkt op bewust en onbewust niveau. Het lichaam komt meer in balans en (on)bewuste spanningen worden stapje voor stapje opgeruimd.. Ook voor (langdurige) blessures kan deze massage een oplossing zijn