Natuurlijke huidverjonging:
Een frisse, jonge look in slechts 6 weken!

Natuurlijke huidverjonging jonger uiterlijk. Haarlem.Beauty LoungeNatuurlijke huidverjonging elke dag een dagje jonger

Het kan! Verjongen zonder cosmetische ingrepen. Met onze therapeutische behandelingen zetten we de huid weer aan het werk, zodat ze haar elasticiteit en stevigheid terug krijgt. Zonder pijn en op compleet veilige wijze. Hoe dan? Met natuurlijke huidverjonging gaan we rimpels, wallen, een grove poriestructuur, pigmentatie en overige oneffenheden effectief te lijf!

Verjongen zonder operatie

Verjongen zonder operatie, maar mét therapeutische behandelingen: een jonge frisse blik, minder rimpels en wallen en strakke gezichtscontouren. Hoe doen we dat? We stimuleren met een peeling en bijvoorbeeld Dermapen de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid steviger wordt en de fijne lijntjes en rimpels verminderen. De mogelijkheden op een rij:

• Therapeutische peeling
Deze professionele peeling met natuurlijke ingrediënten is zeer effectief voor het verjongen van de huid. Dode huidcellen worden verwijderd, zodat nieuwe jonge huidcellen aan de huidoppervlakte komen. Zo verzacht je rimpels en verwijder je sporen van acne en andere oneffenheden.

• Bindweefselmassage
Met een bindweefselmassage behalen we snel resultaat voor een jong en stevig uitziende huid! Bindweefselmassage is een massage gericht op de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Deze stimulans bevordert de doorbloeding, versnelt afvoer van afvalstoffen en werkt celvernieuwend. Snel resultaat voor een jong en stevig uitziende huid zonder oneffenheden.

Dermapen
De Dermapen is de allernieuwste techniek op het gebied van micro-needling therapie. Dermapen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid door middel van elf kleine, vibrerende naaldjes. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang, zoals de aanmaak aanmaak van collageen en elastine, welke verantwoordelijk zijn voor stevigheid en elasticiteit. Na één week zie je lijntjes en rimpeltjes vervagen. Daarnaast is de opname van werkstoffen uit onze verzorgingsproducten 100x hoger dan bij normaal gebruik. Snel en effectief resultaat van huidverbetering.

Laserbehandeling
Een laserbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen zodat het volume en de elasticiteit van de huid herstellen. De laser vernieuwd de opperhuid en het bindweefsel van de huidlaag daaronder (lederhuid). Gegarandeerd een mooie jonge huid!

Ontvang meer waardevolle tips!

Meer waardevolle tips over huidverjonging?
Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of maak gebruik van onze kennismakingsbehandeling. Dit is wat je krijgt:

  • Inzicht -> wat is de oorzaak van jouw huidprobleem?
  • Kennis -> weet precies wat wel en wat niet goed is voor jouw huid
  • Direct resultaat -> ervaar direct verbetering
  • Advies -> wat moet je doen om de huid in optimale conditie te krijgen én houden?
  • Profiteer nu voor slechts € 59,50 van deze aantrekkelijke kennismakingsbehandeling

Direct een advies gesprek aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om direct een adviesgesprek aan te vragen of bel 023-5254756!

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden