Massage Haarlem bij Beauty Lounge

Massage Haarlem bij Beauty Lounge.

Massage Haarlem, Beauty Lounge in Haarlem is een schoonheidsinstituut, gevestigd aan de Noordelijke zijde van de stad. Het voordeel hiervan is dat bij ons voor de deur nog ruimschoots, gratis parkeerruimte is. Toch ben je in tien minuten in centrum Haarlem. Ook stopt er bij ons voor de deur buslijn 2, welke vertrekt van en naar station Haarlem centrum. Om deze redenen combineren mensen regelmatig een bezoek aan Haarlem met een massage of arrangement bij ons.

Massage Haarlem. Massageruimte hotstone ontspanning gezicht

Massage en arrangementen bij Beauty Lounge.

Bij ons kun je terecht voor een breed aanbod van ontspanning en therapeutische massages. Wij hebben hiervoor twee speciaal ingerichte ruimtes in Arabische sfeer. De ruimtes zijn ook speciaal ingericht voor Duo massages. Dit houdt in dat je gezellig met z’n 2 en een behandeling krijgt in één ruimte. Deze behandeling wordt dan ook door twee schoonheidsspecialistes gegeven.

Massage Haarlem. duo hotstone ontspanning well being velsen

Massage Haarlem.

Wat voor massage is er voor mij?

Hieronder een uitleg van de, bij ons, meest gekozen massages.

Hotstone Massage: De warmte van de hotstones dringt diep door in het lichaam. Deze massage stimuleert het zelfherstellend vermogen. Onze hotstonemassages zijn heel geschikt bij spanningen, stress, spijsverteringsproblemen, spierpijn, gewrichtsproblemen (zoals reuma en artrose), rug- of nekklachten en een slechte doorbloeding.

Well-being massage: Deze ontspannende massage in onze praktijk in Haarlem stimuleert de doorbloeding en gaat ongemakken als hoofdpijn, vastzittende spieren en pijn in de nek en rug te lijf. Je zult het merken en voelen: vermoeidheid verdwijnt en je energie keert terug. Geef jouw lichaam en geest de kans om eens volledig tot rust te komen.

Hamman behandeling: Verwennerij voor lichaam en geest! Met kompressen, een lichaamsscrub, warm schuim, heerlijke olie en diverse massages garanderen we pure ontspanning. Een hammam behandeling neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.

Freestyle massage: Deze therapeutische massage voor fysiek en mentaal welbevinden wordt verricht door onze Portugese (Nederlands sprekende) masseur George. Het lichaam komt bij deze massage meer in balans, en (on)bewuste spanningen worden stapje voor stapje opgeruimd. Klaar voor meer energie? Is het tijd om blessures vaarwel te zeggen? Kies dan voor onze freestylemassage.

Wil je meer weten? kijk op www.beauty-lounge.nl  of mail info@beauty-lounge.nl of bel: 023-5254756.

We hopen je graag een keer te mogen ontvangen in 1 van onze massageruimtes.

Groetjes van het Beauty Lounge team.

 Tip: geef een cadeaubon voor een massage Haarlem bij Beauty-Lounge.

We kunnen deze ook, namens jou, naar de ontvanger sturen. Ook te bestellen via de webshop. ( gratis verzending )

uit: massage Haarlem