Hotstone massage, Hamman en zwangerschapmassage Haarlem Beauty Lounge

Lichaamsmassage en beautyarrangement: verwenmoment

Lichaamsmassage in Haarlem, kies zelf welke lichaamsmassage je wilt

Maak een keuze uit één van onze weldadige lichaamsmassages om jouw lichaam en geest te ontspannen, daar waar jij het nodig hebt.

Voor een lichaamsmassage in Haarlem hoef je niet verder te zoeken. In onze aangenaam verwarmde en sfeervolle  massageruimten kun je heerlijk relaxen en jezelf laten verwennen. Geniet van de rustgevende muziek, de geur van onze massageolie en de vaardige handen van onze masseurs. Of het nu gaat om een lichaamsmassage, hotstone massage, well being massage of compleet beauty arrangement, voor een ontspanningsmassage in Haarlem ga je naar Beauty Lounge.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een speciale diepe ontspanningsmassage met warme stenen die een temperatuur van 45-50 graden hebben. Een hotstone massage verlicht spanningen, stimuleert de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Een hotstone massage is heel geschikt bij spijsverteringsproblemen, gewrichtsproblemen, zoals reuma en artrose, rug- of nekklachten, stress, cellulitis en een slechte doorbloeding. Een hotstone massage harmoniseert de mentale en fysieke energie.

Well-being massage

De well-being ontspanningsmassage in Haarlem stimuleert de doorbloeding van je lichaam en werkt heilzaam bij hoofdpijn, vastzittende spieren en pijn in de nek en rug van je lijf. Ervaar het weldadig gevoel dat de vermoeidheid uit je lichaam verdwijnt en je na de well-being massage je een stuk energieker voelt. Geef je lichaam het genot van deze heilzame lichaamsmassage waar je lichaam en geest volledig tot rust komen.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage heeft een zeer ontspannende werking op je lichaam en geest. Bij de soms vermoeiende zwangerschap met pijntjes, slapeloosheid, lage rugpijn en bijkomende stress, is een weldadige zwangerschapsmassage precies wat je nodig hebt. Deze ontspanningsmassage is speciaal voor zwangere vrouwen en draagt bij aan een betere doorbloeding van het lichaam. Laat jezelf ook eens verwennen, want dat mag jij je best gunnen.

hotstone massage hamman zwangerschapsmassage Haarlem lichaamsmassage

Freestyle massage

Deze therapeutische massage voor fysiek en mentaal welbevinden, wordt verricht door onze Portugese Nederlands sprekende masseur. Met deze massage komt je lichaam meer in balans en worden spanningen in je lichaam stap voor stap opgeruimd. De freestyle massage is ook uitstekend geschikt voor blessures of andere lichaamsongemakken. Daar kan de masseur specifiek de massage op toepassen.

Beauty and Lounge Arrangement Haarlem (75 minuten)

* reiniging van de huid met een zachte reinigingsmelk
* verwijderen van alle dode huidcellen met een facescrub
* dieptereiniging van de poriën voor een frisse uitstraling
* een intensief vochtherstellend masker voor een rijkelijk verzorgde huid
* ter afsluiting volgt de ware sensatie met een rug-nek massage met warme oliën

Beauty and Lounge Subliem Arrangement Haarlem (105 minuten)

Een behandeling als hierboven omschreven PLUS:
* het epileren van de wenkbrauwen
* ter afsluiting : een volledige lichaamsmassage met warme oliën

Lichaamsmassage of beauty arrangement boeken?

Wil je graag één van onze lichaamsmassages of een beauty arrangement boeken? Boek online op de oranje button of bel ons voor een afspraak: Tel 023-5254756

Boek hier jouw ontspannende massage of beauty arrangement in Haarlem. Meer informatie? Bel gerust: 023-5254756

Lichaamsmassage boeken?

Vul hieronder je gegevens in om een lichaamsmassage te boeken of bel 023-5254756.

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden