laser ontharen acne pigment haarlem amsterdam

Laserbehandeling bij laserontharing, huidverbetering en kalknagels laseren

Voor laserontharing, acné behandeling en pigmentenvlekken
geeft een laserbehandeling zeer goede resultaten.

Ervaar zelf de geweldige huidverbetering met een laser behandeling of laat benen of andere lichaamsdelen definitief ontharen.

Laserbehandeling bij laserontharing

Ook voor een laser behandeling voor definitief ontharen kun je bij Beauty Lounge in Haarlem terecht. Nooit meer scheren, harsen of epileren, want laserontharing is één van de meest effectieve behandelmethodes voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Ben je dus op zoek naar een ontharingsmethode met een langdurige werking, dan is de laserbehandeling iets voor jou. In onze schoonheidssalon behandelen wij zowel vrouwen als mannen. ( De behandelingen worden bij ons uitgevoerd door de huidtherapeute van Cosmetic Totale )

Definitief Ontharen:

• veilig en vrijwel pijnloos
• geschikt voor elk huid- en haartype
vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk
• nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren
• blijvend resultaat

Laserbehandeling gezicht bij huidproblemen

Met een laserbehandeling kunnen, met oog op anti aging en huidveroudering, zeer goede resultaten worden bereikt. De laser is een hele goede methode om diverse huidproblemen te behandelen. Denk hierbij aan pigmentvlekken, bij een acné behandeling en bij couperose. Zonder chirurgische ingrepen, kunnen we met een laserbehandeling je huidprobleem aanpakken, huidverjonging stimuleren en eventueel ook littekens verminderen.

laser behandeling haarlem couperose acne en pigmentvlekken

Couperose behandelen met de laser

De laser wordt ook ingezet voor een couperose behandeling, waardoor de ontsierende rode adertjes op je gezicht sterk verminderen of helemaal verdwijnen. Doordat de laser inwerkt op de onderliggende huidlagen, zal de huid zich van binnenuit herstellen, waardoor de couperose aangepakt kan worden en er weer een mooi, glad en fris gezicht tevoorschijn komt.

Huidverbetering:

• zeer effectief, ook bij acne en littekens
• pigmentvlekken en couperose veilig verwijderen
• huid verjongend
• de natuurlijke vervanger voor injectables
acne- en acnelittekenbehandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars

Laserbehandeling voor huidverjonging

Steeds vaker wordt een laserbehandeling als alternatief voor een facelift ingezet. Ook bij diverse tekenen van huidveroudering kan een laserbehandeling hierin ondersteunend zijn.
De lasertechnologie is een bewezen en succesvolle manier om diverse huidproblemen te verminderen en huidveroudering tegen te gaan. De laser heeft ook nauwelijks bijwerkingen, is erg klantvriendelijk en geeft zeer goede resultaten.

Schimmelnagel laseren

Last van schimmelnagels? Met een laserbehandeling voor schimmelnagels ben je snel van je probleem af. Je hoeft je niet meer te schamen voor je voeten en teennagels als je dit bij Beauty Lounge laat behandelen. Snel van je schimmelnagels af met schimmelnagel laseren om weer met trots je blote voeten te laten zien. Bekijk onderstaand filmpje om te kijken hoe een schimmelnagel behandeling in zijn werk gaat.

Schimmelnagels:

• blijvende resultaten
• snel weer ‘teenslipper-proof’
• vrijwel pijnloos

Lees ook onze informatiepagina’s over:

Hoe werkt een laserbehandeling bij huidverjonging?

Met behulp van het licht van de laser komen er hele kleine gaatjes in de huid. Door het genezingsproces van de minuscule openingen, wordt je huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Door de gezonde huidcellen genezen de kleine openingen heel snel. Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. Daarnaast geeft een laserbehandeling de collageenaanmaak een boost, verbetert de huidstructuur en wordt de huid zichtbaar mooier, gladder en steviger.

Huidtherapeut specialist in laserbehandeling

Onze specialist in laserbehandeling heeft jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met de laser en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Bel of mail ons gerust voor een adviesgesprek, zodat wij je vragen kunnen beantwoorden en desgewenst gelijk een afspraak voor je inplannen.

Laserbehandeling aanvragen?

Wil je meer informatie over een laserbehandeling en/of een vrijblijvende huidanalyse? Neem gelijk contact met ons op!

Direct een advies gesprek aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om direct een adviesgesprek aan te vragen of bel 023-5254756!

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden