anti-aging rimpels pigmentatie huid skin

Botox behandeling voor rimpels en kraaienpootjes verwijderen op een verantwoorde manier

Een botox behandeling in Haarlem: voor anti aging en huidverjonging met subliem resultaat

Kraaienpootjes verwijderen, fronsrimpels gladstrijken en diepere rimpels verminderen  op een snelle en effectieve manier

Een botox behandeling wordt vaak ingezet bij fronsrimpels, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes. Door het veelvuldig aanspannen van de gezichtsspieren kunnen in het gezicht, op het voorhoofd en bij de ogen rimpels ontstaan. Met een botox behandeling ontspannen en verslappen de gezichtsspieren, waardoor rimpels minder zichtbaar worden.

Botox kraaienpootjes  kraaienpootjes verwijderen botox haarlem fillers cosmetisch arts

Kraaienpootjes ontstaan door onder andere veelvuldig lachen. Naarmate de leeftijd vordert en de huid minder elastisch wordt, kunnen deze kraaienpootjes omvangrijker en dieper worden. Op een gegeven moment zijn ze altijd te zien. Botox bij kraaienpootjes geeft snel resultaat om kraaienpootjes te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Botox voorhoofd

Je ontkomt er op ten duur niet aan, maar na je 35 ste worden toch echt de eerste fronsrimpels zichtbaar. Dit is mede afhankelijk van je huidconditie, vochtigheidsgraad en of je veelvuldig fronst of je wenkbrauwen optrekt. Ben je ingespannen bezig dan zijn de fronsrimpels zichtbaar. Soms krijgt een gezichtsuitdrukking hierdoor een bezorgde of norse blik, omdat deze gezichtsspieren op het voorhoofd vaak behoorlijk actief zijn.  Met een botox behandeling verdwijnen deze fronsrimpels, zodat je er jonger, zachter en meer ontspannen uit ziet.

De meest zuivere botox behandelingkraaienpootjes rimpels botox rimpels anti-aging

Beauty Lounge werkt voor een botox behandeling samen met Drs Kristel Woltman Wij werken met het merk Bocouture.  Dit is de meest zuivere botuline toxine voor de botox behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes, fijne lijntjes en rimpels in het gezicht. Doordat de botox de spieren verslapt en ontspant, worden rimpels vermindert en je huid ziet zichtbaar gladder uit. Door de hoge kwaliteit van deze behandeling is dit een effectieve behandelmethode om huidveroudering tegen te gaan.

De voordelen van een botox behandeling

 • Zichtbaar minder rimpels, lijntjes en groeven in je gezicht
 • Je ziet er minstens 8 jaar jonger uit
 • Met behoud van je natuurlijke uitstraling
 • Vrijwel pijnloos door de ultra dunne naalden
 • Snel en effectief en volkomen veilig

Een veilige cosmetische ingreep

Botox is de merknaam van de stof botuline toxine. Dit is een natuurlijke eiwit dat in de medische wereld voor diverse doeleinden wordt gebruikt. Met een botox behandeling zorgt dit eiwit er voor dat de spierspanning tijdelijk sterk vermindert wordt. Met ultradunne naalden wordt de botox onder de huid wordt aangebracht. Na twee weken is het resultaat optimaal en is de rimpeldiepte in de meeste gevallen tot meer dan 85 procent verminderd. Voor een blijvend optimaal resultaat adviseren wij om de botox behandeling na 4 tot 5 maanden te herhalen.

Botox behandeling boeken?

Wil je graag een botox behandeling aanvragen of wil je ( vrijblijvend ) meer informatie of persoonlijk advies?  Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij contact met je op of je kan ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak.

Botox €119,= per zone.

Fillers vanaf € 275,= per ml ( stylage )

Dokter Woltman is weer aanwezig op zaterdag 24 april, zaterdag 5 juni en zaterdag 3 juli.

Maak afspraak

Meer tips voor huidverjonging?  

Wil je meer waardevolle tips en adviezen om je huid zo lang mogelijk gezond, strak en glad te houden?

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of maak gebruik van onze anti-aging kennismakingsbehandeling.

Dit krijg je van ons:

 • Inzicht > wat is de huidige staat van je huid?
 • Kennis > wat moet je doen en laten om huidveroudering tegen te gaan?
 • Direct resultaat > anti-aging behandeling op maat
 • Gratis advies > Hoe kan je huidverjonging zelf bevorderen en je huid optimaal voeden en hydrateren?

Vraag nu een maatwerk kennismakingsbehandeling aan voor slechts € 59,50 euro.

Botox behandeling boeken?

Vul hieronder je gegevens in om een botox behandeling te boeken of bel 023-5254756.

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden