Image Skincare Haarlem bij Beauty Lounge.

Bij Beauty Lounge werken wij al enige jaren met veel enthousiasme met het merk Image Skincare. Dit omdat Image een cosmeceutical is. Dit wil zeggen dat de ingrediënten in de diepere lagen van de huid kunnen komen en op cellulair niveau werken. Daarnaast bevatten de producten van Image een hoge dosis actieve werkstoffen.

Maximaal bewezen resultaten

Image is één van de snelst groeiende cosmeceutical merken uit de Verenigde Staten. De producten zijn ontwikkeld door een team van internationale artsen. Cosmeceuticals, ook wel cosmedische producten genoemd, bevatten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen die voor maximale resultaten zorgen. Dit maakt ze heel wat geconcentreerder dan de traditionele huidverzorging die bij de drogist en apotheker is te vinden.

image skincare beste schoonheidssalon amsterdam haarlem

Waarvoor is  Image Skincare te gebruiken?

Wij gebruiken Image onder andere voor het behandelen van een droge huid, vochtarme huid, pigmentvlekken, huidveroudering ( volwassen ) acné, vette huid, grove poriën, grove huidstructuur en Rosacea. Image biedt professionele producten waarbij voor ieder huidtype en ieder huidprobleem een geschikte oplossing geboden wordt.

Andere voordelen van Image Skincare producten.

  • Vrij van chemische geur en kleurstoffen
  • Vrij van parabenen ( niet natuurlijke conserveringsmiddelen waarvoor je allergisch kan zijn )
  • Niet op dieren getest
  • Natuurlijke conserveringsmiddelen
  • Maximaal resultaat door gelijke werkstoffen in thuis en salon producten.

De filosofie van de mensen van Image Skincare is: een mooie huid is een gezonde huid. Bij Beauty Lounge zijn wij het hier van harte mee eens. Om dit te bereiken gebruiken wij producten van Image maar ook andere merken. Dit omdat wij dan echt 100% voor iedereen het beste product kunnen leveren en de beste behandelingen kunnen bieden. Andere merken die wij voeren zijn onder andere QMS  en Dr. Baumann.

Ben je benieuwd welke behandeling en / of producten bij jouw passen? Wij geven je graag het juiste advies.

Image skincare online kopen? Als je niet weet wat je nodig hebt, bel of mail eerst naar ons, zodat we je het juiste advies kunnen geven.

Meer weten? Bel 023-5254756 of mail voor meer informatie of een gratis huidanalyse.

 

Hartelijke groeten van het Beauty Lounge team Haarlem

beauty lounge haarlem amsterdam leiden heemstede amstelveen