Ervaringen Permanente Make-Up Wenkbrauwen

Default Avatar75
Carolien
28 juli 2020

Mooie ingerichte en zeer nette salon. Erg goed ontvangen en zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. De informatie verstrekking is ook zeer compleet.

Default Avatar75
Eva
Eva
12 juni 2020

Opnieuw weer super mooi bijgewerkt! Iedereen raadde het mij af, maar dit is echt mooi en heel anders dan andere het zouden doen. Je bent hier aan het goede adres voor echte mooie wenkbrauwen!!

Default Avatar75
Esmeralda
3 juni 2020

Was voor een touch up , de kleur is aangepast welke ik deze te donker vond. Samen met Manon die echt wilde dat ik tevreden was een mooie lichtere kleur uitgekozen ook het model van mijn wenkbrauwen is beetje aangepast. Ik ben erg tevreden zelfs na 1,5 had ik nog zichtbare en duidelijke wenkbrauwen was eigenlijk niet echt nodig . Maar wilde zelf een touch up om de kleur en model aan te passen. Manon werkt ook met verantwoord inkt die gewoon doet wat hij moet doen. Kreeg nog een bakje koffie mee voor onderweg ... ik blijf komen

Default Avatar75
Cristine
28 mei 2020

Prettige en schone omgeving die mij al bij binnenkomst vertrouwen gaf . De behandeling door Manon werd, mijn inziens, op deskundige wijze uitgevoerd.

Default Avatar75
Corrie
27 mei 2020

Ben blij, heel blij. De vriendelijke Manon is zeer deskundig. Ziet er prachtig uit. Op naar de tweede afspraak. 🦋

Default Avatar75
Ilona
15 mei 2020

Ik werd erg prettig geholpen door Manon, ben zeer tevreden met het resultaat en wens haar het allerbeste.

Default Avatar75
Monique
15 mei 2020

Mooie salon en erg fijn geholpen door Manon met aandacht en professionaliteit dus echt een aanrader!

Default Avatar75
Wilma
14 mei 2020

Vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden met het resultaat.

Default Avatar75
Corine
8 februari 2020

Vanochtend mijn nabehandeling brows gehad. Ik raad iedereen die over 'behandeling wenkbrauwen' denkt en/of twijfelt, zoals ik deed toen mijn altijd megavolle brows vorig jaar plots snel minder werden, specialiste Manon 100% aan! Manon is ronduit vakkundig, hierbij luisterend naar jouw wensen/mening met een eerlijk reëel antwoord over wat kan en wat je verwachten mag. Haar agenda is echt vol dus wacht niet met je afspraak, houdt rekening met (enkele) maanden wachttijd, ze is het waard! Haar hart zit bovendien op de goede plaats, dat is ook erg fijn te ervaren. Mijn omgeving was in ieder geval meteen geïnteresseerd, gezien het resultaat van mijn wenkbrauwen. Je zult blij zijn dat je voor Manon koos!

Default Avatar75
Brenda
28 januari 2020

Manon is zeer professioneel en je voelt dat je in goede handen bent. Ondanks dat mijn huid niet goed meewerkt (extreem snel bloeden), gaat Manon voor het beste resultaat. Ieder ander had wellicht niet de kwaliteit gehad om in deze situatie tot een mooi resultaat te komen.

Default Avatar75
Suusje
14 januari 2020

Professioneel en zeer vriendelijk!! Ik kom er al drie jaar naar alle tevredenheid en heb het ervoor over om er een stukje voor te rijden vanuit Den Haag.

Default Avatar75
Esther
10 december 2019

Het was voor mij niet de eerste keer dat ik bij Manon was voor permanente make-up (wenkbrauwen). Het was ook zeker niet de laatste keer, want Manon is gewoon echt de allerbeste in de regio. Als je nog twijfelt over waar je het wilt laten doen, stop dan met twijfelen en maak heel snel een afspraak. Je krijgt er geen spijt van. Manon: weer ontzettend bedankt voor jouw kunstwerk!

Default Avatar75
Marcella
13 november 2019

Resultaat van de permanente make-up van mijn wenkbrauwen zag er beter uit dan ik zelf had verwacht. Binnen de afgesproken tijd was ik klaar en het is een fijne en rustige omgeving om te vertoeven tijdens de behandeling.

Default Avatar75
Rebecca
7 november 2019

De ontvangst en behandeling bij BeautyLounge is perfect. De medewerksters zijn erg aardig en hulpvaardig, en ontvangen je ook heel hartelijk. De salon ziet er verzorgd en mooi uit. En Manon, de eigenares, is super! Niet alleen is geen enkele moeite haar te veel om het voor jou perfecte resultaat te krijgen, ze neemt er ook alle tijd voor en het is meteen duidelijk dat ze een eerste klas vakvrouw is die weet wat ze doet en waarover ze praat. Ze kijkt en luistert heel goed, en je hebt het gevoel dat je bij haar in perfecte handen bent, toch erg belangrijk als het over het uiterlijk gaat. Ik had alleen spijt dat ik niet veel eerder was gekomen -de nieuwe wenkbrauwen die ze heeft aangebracht maken een mega-verschil in hoe ik eruit zie. Veel en veel beter! En geen eindeloos gezeur meer met wenkbrauwpotloden die nooit de goeie kleur hebben, de wenkbrauwfix die niet blijft zitten, de wenkbrauwen zelf die halverwege de dag gaan vervagen, en midden in de winter, als je een muts hebt opgehad, totaal zijn verdwenen, kortom, zoals ik al zei: had ik het maar jaren eerder gedaan. Het is iedere euro meer dan waard!

Default Avatar75
Tineke
31 oktober 2019

Ik ben geweest voor permanente make-up van de wenkbrauwen. Als je de beschrijving op de site leest, en je laat het doen, weet je dat er geen woord van is gelogen. Heel professioneel is Manon. Super precies en een goede vakvrouw. Ik ben heel blij met m'n "nieuwe" wenkbrauwen. Ze zijn precies zoals k had gehoopt.

Default Avatar75
Argy
2 september 2019

Ik ben veeleisend en een perfectioniste die altijd op de kleinste details let. Manon is niet alleen een kunstenares in haar vak maar is zelf ook erg kritisch en scherp oplettend waardoor ze de tijd neemt tot we allebei tevreden zijn. Aandachtig, vriendelijk en professioneel. Manon levert in alle opzichten TOPkwaliteit! Mijn wenkbrauwen zijn prachtig en zien er natuurlijk uit. Ik blijf!

Default Avatar75
Paula
27 augustus 2019

Professioneel en duidelijk uitgelegd door receptioniste alvorens de afspraak! Kleur wengbrauwen in overleg en met mooi resultaat

Default Avatar75
Henny
23 augustus 2019

Wat zijn mijn wenkbrauwen mooi geworden! De afspraken vond ik erg prettig, goede voorlichting over de behandeling, prima nabehandeling en de grote interesse van Manon voor mij als klant heb ik als heel fijn ervaren. Henny Schoon.

Default Avatar75
Sylvia
31 juli 2019

Lieve Manon, Dank je wel voor de PMU behandeling in jouw mooie en netjes verzorgde salon. Ik ben superblij met het resultaat! De lijntjes zijn mooi strak en het ziet er geweldig mooi uit. Wat een perfectionist ben jij zeg! Nogmaals bedankt voor de professionele behandeling!

Default Avatar75
Marlon
20 juli 2019

Ik heb lang getwijfeld of ik het wel moest doen maar ik kreeg duidelijke uitleg hoe alles zou gaan. Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Het resultaat: prachtige wenkbrauwen maar wat nog leuker is zijn de reacties van mensen om mij heen. Vooral omdat ik zelf bijna geen wenkbrauwen heb en dan te horen krijgen dat ik mooie verzorgde wenkbrauwen heb. Ik had het jaren eerder moeten doen!!!

Default Avatar75
Yvette
14 juni 2019

Manon is een zachtaardige dame die alle rust en tijd voor je neemt. Daarnaast is ze uiterst professioneel en voelt je wensen goed aan. Ze heeft mijn volle vertrouwen en het is toch je gezicht waar je tatoeages plaatst.

Default Avatar75
Henrike
9 juni 2019

Manon maakt de beste wenkbrauwen, en heb ervaring op meerdere plekken. Nog nooit zo tevreden geweest. Dank!

Default Avatar75
Joyce
31 mei 2019

Hele fijne plek, neemt de tijd voor je en zijn ontzettend vakkundig

Default Avatar75
Jolanda
23 april 2019

Nadat mijn vaste tatoeëerder voor mijn tepels er mee stopte was ik heel bang dat ik niemand meer zo vinden die deze zo mooi én echt kon tatoeëren als zij. Maar gelukkig vond ik Manon van Beauty Lounge, ook bij haar lijken ze bijna echt en ben ik er meer dan tevreden mee. Omdat de tatoeages zo mooi waren, durfde ik haar ook mijn wenkbrauwen te laten doen. En echt, die zijn prachtig geworden, ook net echt, krijg heel veel complimenten. Ik heb mijn vaste adres voor mijn tatoeages gevonden, heel blij mee!!

Default Avatar75
Karina
7 februari 2019

Altijd goed! En super fijne en proffesionele medewerkers

Default Avatar75
Inge
6 februari 2019

Super leuk met Bobby!

Default Avatar75
Roos
6 februari 2019

Manon is de beste in de wijde omgeving als je permanent make-up overweegt!

Default Avatar75
Romy
29 januari 2019

Ik mis al vanaf de geboorte wenkbrauwhaartjes waardoor ik echt “happen” uit de wenkbrauw heb. Al vanaf mijn 14e heb ik de haartjes ingekleurd met poeder. Toen ik de site van Manon bekeek was ik er al snel over uit en wilde ik hier de permanente make up laten zetten. De beste keuze ooit! Het wordt super mooi gezet. Daarnaast is Manon erg nauwkeurig en luistert ze naar wat je wil. Indien het niet mogelijk is of niet mooi is, zegt ze dit ook eerlijk. Ik ging er blanco in met de gedachte “we zien wel wat het beste staat bij mij” maar Manon die kan heel goed en snel zien wat het beste bij je past. Ik ben er erg blij mee!

Default Avatar75
Carla
22 januari 2019

Manon is altijd zeer perfectionistisch in haar werk en daarbij heel vriendelijk. Wat maakt dat ik hier al enige jaren kom! Ze weet heel goed wat ze doet en kijkt naar het totaalplaatje van mijn gezicht. Ze laat je pas de deur uitgaan als zij tevreden is. Mijn wenkbrauwen vallen niet op, maar als ik het er met vriendinnen over heb, vragen zij altijd wie mijn wenkbrauwen zo mooi tekent... Dat zegt genoeg, toch?

Default Avatar75
Suzan M.
10 december 2018

Ken je dat, dat je zelf je wenkbrauwen altijd nét niet in de juiste vorm bijtekent? Dat had ik dus. Manon zette me op de stoel, liet me zien hoe het met PMU eruit zou komen te zien en het was meteen een wereld van verschil. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Default Avatar75
Linda
5 december 2018

Ik ben prettig behandeld en benaderd, goed en stevig aangesproken.Deskundig . Geeft vertrouwen.

Default Avatar75
Manon
2 december 2018

10+ Klantvriendelijk, uiterst profesioneel en bovendien heel talentvol

Default Avatar75
Judith
26 november 2018

Super! Zeer goed, uniek in z'n soort. Hoogwaardig en kwalitatieve behandelingen, zeer aan te raden.

Default Avatar75
Joke
16 november 2018

Ik was zeer verrast en blij met het resultaat! Ik voel me weer super goed met de wenkbrauwen ! Ben heel dankbaar en werd fantastisch geholpen!

Default Avatar75
Maya
4 november 2018

Manon is zo een perfectioniste permanent make-up artiest. Zeer klantvriendelijk en professioneel. Ik mocht niet weg totdat mijn wenkbrauwen perfect waren. Ze neemt de tijd. Na 4 wk wilde ik het iets donkerder en ik mocht meteen langskomen voor een kosteloze 2e behandeling. Sowieso is BL dé salon voor mij! Ik ga nooit naar een ander!

Default Avatar75
Ingrid
27 oktober 2018

Ik ben door Manon behandeld voor permanente make-up eyeliner en wenkbrauwen. Ik ben met beide zo blij! Heerlijk niets meer bijtekenen oid. Prachtig gezet. Manon is zeer nauwkeurig, luistert goed en een zeer prettig persoon. Mooie salon en vriendelijke meiden.

Default Avatar75
Petra
11 oktober 2018

Ik ben behandeld door een liefdevolle vrouw die haar vak zéér goed verstaat. Ik heb nu prachtige wenkbrauwen en hele mooie fijne lijntjes rond mijn ogen met permanente make up. Zo fijn om in de spiegel te kijken en te zien dat je make up altijd goed zit. Ben er heel blij mee. Petra uit Velsen.

Default Avatar75
Zoe
2 oktober 2018

Na heeel lang getwijfeld te hebben, toch eindelijk besloten om PMU (wenkbrauwen) te laten zetten. Dit door alle goede recensies en foto's die ik had gezien van het werk van Manon. Vandaag was dan eindelijk de dag, en ik ben er nu al echt heel blij mee! Ben super benieuwd hoe het er uit ziet als het helemaal genezen is, maar het kan niet anders dan dat het super mooi zal zijn!

Default Avatar75
Jose
28 september 2018

2015 Eerste keer biij Manon permanente make-up laten doen en dat vond ik toen gewéldig! Nu woon ik inmiddels in Amsterdam maar kom speciaal naar haar salon omdat ik vind dat ze heel goed luistert, kijkt wat bij je gezicht past, qua vorm én kleur. Manon werkt heel zorgvuldig, geconcentreerrd en stopt niet voordat zij zelf ook tevreden is. Super!

Default Avatar75
Ravid
12 september 2018

Echt professionel een echte artist!!!!

Default Avatar75
Lianne
11 september 2018

Goede instructie gehad voor ik heen ging. Manon had in een keer de wenkbrauw gerealiseerd die ik prachtig vond. Aan de slag gegaan. Nu al super blij met het resultaat. Heel benieuwd hoe het eind resultaat zou worden

Default Avatar75
Claudia
25 augustus 2018

Ik kom nu al een jaar of 3 bij Manon om de PMU van mijn wenkbrauwen bij te werken. Zelfs nu ik er 45 minuten voor moet rijden. Elke keer loop ik super tevreden de deur uit! Beauty Lounge is een erg aangename en fijne salon met hele vriendelijke medewerksters. Iedereen die op zoek is naar goede PMU raad ik aan om naar Beauty Lounge te gaan.

Default Avatar75
Mirjam
24 augustus 2018

Heel fijn bezoek. Relaxt, professioneel, perfectionistisch en klantgericht. Ik durfde de controle weer los te laten en had alle vertrouwen in Manon!

Default Avatar75
Sharon
10 augustus 2018

Ik was en ben nog steeds heel tevreden. Was in het begin een beetje zenuwachtig maar had heel snel het vertrouwen doordat ik direct merkte dat ik met een echte professional te doen had.

Default Avatar75
Rita
2 augustus 2018

Gewoon top, fantastisch goed geholpen, Manon is een echte vakvrouw. En Bobby zorgt ervoor dat ik me meteen welkom en thuis voel. Dank jullie wel dames ik ben super blij met de permanente make-up, heel mooi geworden.

Default Avatar75
Jonet
25 juli 2018

Altijd een warm bad bij jullie! Bedankt weer voor mijn prachtige wenkbrauwen en alle heerlijke producten! Liefs en tot snel! ?

Default Avatar75
Fleur
4 juli 2018

Na een klein trauma te hebben opgelopen bij een andere PMU 'specialist', was het erg fijn om in de deskundige handen van Manon te zijn. Fijn hoe ze de tijd neemt en steeds kijkt hoe het nog mooier kan worden. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat en voor nu alvast: Dank je wel!

Default Avatar75
Astrid
30 juni 2018

Gisteren de tweede nabehandeling PMU gehad bij Manon. Ben zeer tevreden met mijn wenkbrauwen, ogen erg natuurlijk en scheelt 's ochtends bij tekenen. Van tevoren was ik erg zenuwachtig voor het laten zetten van PMU, want het blijft toch je gezicht. Maar ik kan het echt iedereen aanraden! Ik ben bij Manon van de Beauty Lounge terecht gekomen via Cynthia.nl

Default Avatar75
Mirjam
22 juni 2018

Via mijn dochter kom ik terecht bij Beautylounge voor permanente make-up van mijn wenkbrauwen. De reis vanuit Friesland is zeker de moeite waard gebleken. Een zeer deskundige en serieuze aanpak. Ben 1 keer geweest en moet nog een keer. Resultaat nu al mooi.

Default Avatar75
Anja
18 juni 2018

Maandag 11 juni voor de nabehandeling van mijn wenkbrauwen geweest. Wat een mooi eindresultaat ? Waar altijd maar een beetje vlashaar (dus geen echte wenkbrauw) zat, zitten nu gewoon wenkbrauwen ??? Superblij mee en heel vakkundig gedaan ? Dankjewel Manon Groetjes Anja

Default Avatar75
Babs
16 juni 2018

Zeer vriendelijke dame en zeer vakkundig geholpen.

Default Avatar75
Bernadette
13 juni 2018

Heel vriendelijk en vooral deskundig en aandachtig geholpen! Met een mooi resultaat.

Default Avatar75
Marjolein
24 mei 2018

Manon heb ik ervaren als een hele professionele,hardwerkende ,fijne vrouw die streeft naar en gaat voor perfectie. Ik voelde mij echt in zeer goede handen bij Manon en ben erg blij met het prachtige resultaat.

Default Avatar75
Charlotte
28 april 2018

Het harsen van mijn wenkbrauwen is goed gelukt; totaal geen uitslag of irritatie terwijl dat bij mij vaak wel zo is. Bedankt!

Default Avatar75
Mariette
24 april 2018

Altijd gezellig met Bobbie. En ze levert haar werk netjes af 🙂

Default Avatar75
Leanne
12 april 2018

Weer supervriendelijk ontvangen door Manon! Bobby kwam Ook nog even vragen hoe het na laatste behandeling was gegaan. Wenkbrauwen bijgekleurd bij mij en bij mijn moeder de eerste behandeling van permanente wenkbrauwen! Manon is heel deskundig, luistert naar je wensen en is een perfectioniste, het moet echt goed zijn!! Heel tevreden!

Default Avatar75
Ineke
20 maart 2018

Manon heel hartelijk dank voor de profesionele relaxte wijze waarop je mijn mooie wenkbrauwen hebt gemaakt. Nu is het aan mij om jouw mooie werk niet te verprutsen! Succes met je examen morgen!

Default Avatar75
Marijke
10 februari 2018

Vanmorgen zag ik zo op tegen de 4 uur durende rit. Manon heeft mijn wenkbrauwen die wat grijzig waren mooi ingeschaduwd met een zachte bruine tint. Mijn liplijn is zo mooi strak gezet, daar ben ik super blij mee. Het was wel gevoelig, ik heb wat liggen te visualiseren !!! ?? Terug reis verliep perfect, af en toe in de binnen spiegel gekeken, er lachte iemand terug.....Dankjewel Manon

Default Avatar75
Marjolein
10 februari 2018

Wat een fijne benadering door Manon en Astrid! Ik was te laat maar desondanks met zoveel warmte en zorg werd ik te woord gestaan ondanks dat een andere klant al in de behandelkamer lag.De intake heeft alsnog daardoor plaatsgevonden en behandelafspraken zijn gemaakt.Ik kijk ernaar uit!Heel veel dank en warme groeten,Marjolein.

Default Avatar75
Alicia
31 januari 2018

Heel tevreden. Vandaag kreeg ik de wenkbrauwen van mijn dromen.

Default Avatar75
Claudine
23 december 2017

Ik had een nabehandeling van een herhalingsbehandeling. Ik wilde graag snel geholpen worden en Manon heeft meteen een gaatje gevonden. Daar was ik superblij mee, nog vlak voor de kerst. En als alle andere keren dat ik bij Manon ben geweest ben ik weer super geholpen en blij met het resultaat! Claudine

Default Avatar75
Hedy
9 december 2017

Voor de behandeling had ik thuis de emlacreme er dikker op moeten smeren,verder heb ik ging alles goed.de wenkbrouwen werden nog extra bijgewerkt en het resultaat was mooi.Dus ga ik straks met keurige wenkbrouwen de feestdagen in.En 'smorgens geen gedoe meer om ze bij te moeten tekenen.Bedankt Manon,jij ook fijne feestdagen,groeten,Hedy.

Default Avatar75
Suzanne van B.
8 december 2017

Ontzettend tevreden over het resultaat en over de behandeling. Hele fijne en professionele salon. Ik zal iedereen aanraden hier naar toe te gaan voor permanente make-up.

Default Avatar75
Michaella
7 december 2017

Gelukkig kon de behandeling gister toch nog geregeld worden. Behandeling was prima, wel iets pijnlijker dan ik verwachtte. In de avond had ik eigenlijk weinig last en nu in de ochtend wel zwelling maar veel minder dan ik verwachtte. Nu maar wachten op het eind resultaat, tot nu toe valt alles mee en ben zeer hoopvol gestemd.

Default Avatar75
Tsin Yee
29 november 2017

Zoals altijd weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad met epileren en massage. En zoals altijd weer super goed geholpen.

Default Avatar75
Saskia van D.
12 september 2017

Wie goed is krijgt het druk. En vanwege het perfectionisme loopt het soms even uit - maar het is prima om te wachten omdat je weet dat dezelfde tijd ook voor jou wordt uitgetrokken. Het resultaat is het sowieso waard!

Default Avatar75
Solmaz
8 september 2017

Wat kijk je me boos aan' of 'Waarom ben je nou zo verbaasd?' Of 'gaat het wel goed met je. Ben je ziek ofzo? Dan realiseer je je: 'shoot ik heb mijn wenkbrauwen in alle haast vanochtend verkeerd bijgetekend of ben ze helemaal vergeten.' Dat wenkbrauwen essentieel zijn voor je uitstraling, weten we allemaal. Daarom zijn er zoveel opties om ze er zo strak mogelijk uit te laten zien. Ik was altijd fan van Anastasia crème die je met een penseel aanbrengt. Een mooi natuurlijk resultaat. Maar goed je bent er wel even mee bezig en toch altijd in de regen en wind je afvragend of je wenkbrauwen nog wel op hun plek zitten. Onlangs heb ik besloten om voor de redelijk nieuwe, natuurlijk ogende, permanente oplossing PMU te gaan. Manon heeft dit voor mij en een vriendin gedaan. Wow wat zijn wij blij met Manon. het resultaat is super mooi en natuurlijk. We krijgen beiden veel complimenten over onze wenkbrauwen. En wat een vrijheid biedt deze nieuwe techniek. Ik sta op, kijk in de spiegel, zie mezelf MET prachtige wenkbrauwen, was m'n gezicht, doe een crème op en een mascara en de dag mag beginnen! Of op vakantie; zwemmen, zweten...nooit meer zorgen over waar m'n wenkbrauwen hangen. Ik ben enorm tevreden over de service, het advies en meedenken van Manon en gun haar expertise van harte aan familie, vrienden en iedereen die mooie wenkbrauwen wil

Default Avatar75
Jessie
25 augustus 2017

Handige locatie, makkelijk toegankelijk. Rustige sfeer... Duidelijke uitleg wat betreft benodigdheden/behandeling. Bij aankomst een prettig ontvang en de klant-vriendelijkheid is optimaal. Maar het belangrijkste... een verachtingen overtroffen resultaat! Gr jessie (3D hairstroke permanente make-up)

Default Avatar75
Celeste
19 augustus 2017

Prima salon, prima service en fantastisch resultaat! Dank je, Manon. Een eindje rijden voor mij, maar dat heb ik er graag voor over. En nu moed verzamelen (en sparen) om ook lippen te doen binnenkort 😉

Default Avatar75
Clara de S.
25 juli 2017

Prettige uitleg, luistert goed naar de klant, levert keurig werk. Speciaal vanuit Limburg naar Haarlem gereden, om de natuurlijke wijze waarop wenkbrauwen worden aangebracht. Hulde voor het resultaat!

Default Avatar75
Saskia van D.
6 juli 2017

In een verzorgde zaak vriendelijk ontvangen. Na onderling overleg over mijn wensen en het intekenen van de wenkbrauwen ging Manon vakkundig en uiterst precies te werk terwijl ik ontspannen op de stoel lag. Meerdere controle momenten om het precies zo te krijgen als gewenst. Een aangename ervaring met een fantastisch resultaat. Happy!

Default Avatar75
Nicole E.
3 juli 2017

Bedankt, ik vond het spannend om na al die jaren tekenen mijn wenkbrauwen permanent te laten zetten. En dan ook nog eens een andere vorm. Maar jeetje wat goed en prachtig gedaan. Ze passen echt bij mij. En ook niet onbelangrijk, alle dames even vriendelijk en super correct. Keep it up. Dank! dank

Default Avatar75
Kee A.
30 juni 2017

Kee A.

Prettige, rustige werkwijze met aandacht voor de wens van de klant. Manon, je werd bij Douglas op de grote markt gecomplimenteerd!

Default Avatar75
Linda O.
27 juni 2017

Ook mijn vervolgafspraak was prettig... Geen wachttijd, fijne sfeer en zo blij met het resultaat!! Ik ben helemaal happy ?

Default Avatar75
Saskia
16 juni 2017

Super professioneel en waanzinnig mooi resultaat.

Default Avatar75
Marijke
14 juni 2017

Vandaag eindelijk aangedurfd om voor permanente wenkbrauwen te gaan. Dankzij het perfectionisme en de vakkundigheid van Manon is het resultaat super geworden. Heel blij mee.

Default Avatar75
Mirjam van G.
7 juni 2017

Nog even de puntjes op de i voor mijn wenkbrauwen.
Prachtig zijn ze geworden.
Dank je wel Manon.

Default Avatar75
Audrey
6 juni 2017

Ik vond het fijn dat stap voor stap uitgelegd werd gegeven gedurende het hele proces

Default Avatar75
Sylvaine
2 juni 2017

Vandaag PMU wenkbrauwen en lijntjes boven en onder laten zetten. Het was een hele zit maar het deed helemaal geen pijn en ik ben super blij met het resultaat!
Heel natuurlijk, precies zoals ik het in gedachten had. Dank je wel Manon!

Default Avatar75
Laura
30 mei 2017

Een prettige intake gehad met betrekking tot PMU voor mijn wenkbrauwen. Ik kijk erg uit naar 23 juni!

Default Avatar75
Jaqueline
26 mei 2017

Zoals eerder: top. Ik vond het heel fijn dat Manon meedacht over het oplossen van de roodheid van mijn oogleden na laseren elders. Deed me goed!

Default Avatar75
Marialette
23 mei 2017

Hoewel de behandeling pijnlijker was dan ik had verwacht, ben ik zeer tevreden met de behandeling zelf. Het gebeurde in alle rust, er werd alle tijd voor genomen, en het oog voor finesse was bewonderenswaardig: ik werd naderhand nog teruggefloten naar de stoel voor een paar wenkbrauwharen die er bij getekend moesten worden om het resultaat te vervolmaken. Chapeau! Het verschil tussen Voor en Na is nu al hemelsbreed. Ik ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk resultaat er uit zal zien, als alles gekalmeerd is.

Default Avatar75
Abby
23 mei 2017

Gewoon weer heel mooi en goed gedaan door Manon. Zy neemt de tyd en geeft ook aandacht/zorg voor de koeling direct na de pmu-behandeling; ook niet onbelangeryk.

Default Avatar75
Linda O.
19 mei 2017

Door mijn eigen toedoen ruim een half uur te laat op mijn eerste afspraak....
Gelukkig heel aardig ontvangen en professionele uitleg gekregen. Ik was best nerveus maar voelde me al snel in goede handen. Het resultaat is nu al prachtig...

Default Avatar75
Myrella S.
28 april 2017

Na jarenlang twijfelen heb ik gisteren wenkbrauwen laten zetten door Manon. Ik ben erg blij met het resultaat; dit had ik veel eerder moeten doen! Ontzettend bedankt 🙂

Default Avatar75
Marianne B.
26 april 2017

Vanaf vandaag zitten mijn wenkbrauwen mooi symmetrisch. Manon heeft ze heel professioneel aangebracht... ontzettend blij mee!!

Default Avatar75
Jennifer van der M.
20 april 2017

Kwam voor wenkbrauw correctie , vond het heel spannend aangezien bij een andere salon het verkeerd was gegaan. Ben tot nu al erg tevreden hoe manon m'n wenkbrauwen heeft weten te fiksen!

Default Avatar75
Henriette
6 april 2017

Henriette J

Heel goed. Vooraf duidelijke afspraken. Vriendelijke en professionele behandeling. Zeer zeker aan te bevelen voor vriendinnen en andere bekenden. Hartelijk dank Manon.

Default Avatar75
Elly
28 maart 2017

28-03-2017
Elly S

Vandaag mijn wenkbrauwen bij laten werken met permanente make-up. Weer erg goed gedaan!! Ben er heel blij mee. Meteen ook aangeraden bij iemand waarmee ik aan de praat raakte vanmiddag bij het winkelen???????????????? Zij vond het er erg mooi uitzien.

Default Avatar75
Jeanet
14 maart 2017

Jeanet E

Super, super... heel mooi resultaat. Dit wilde ik al jaren en heb veel te lang gewacht... dank je wel Manon..

Default Avatar75
Wilma P.
14 maart 2017

14-03-2017
Wilma P

Ik heb vandaag een touch up laten doen van mijn wenkbrauwen en ik moet zeggen: ik ben super tevreden! Manon is een ware kunstenares, ze is heel precies en gedreven, wil een goed resultaat. Dankzij haar heb ik weer een paar hele mooie wenkbrauwen! Heel veel dank Manon.

Default Avatar75
Joke
11 maart 2017

Fijn dat er aandacht aan mij besteed is om te kijken wat het beste bij mij past. Goede uitleg en Manon is duidelijk een perfectioniste in haar werk. Ben zeer tevreden en rij dan ook graag ruim 1 uur naar de salon voor een behandeling. Groeten Joke van '

Default Avatar75
Elise
7 maart 2017

Ik ben weer heel blij met de permanente make up van mijn wenkbrauwen en lijntje onder mijn ogen. Elk jaar bij houden werkt echt prima !

Default Avatar75
Angelique
3 maart 2017

02-03-2017
Angelique

Ik ben wederom weer zeer tevreden over Manon! Ik ben een gevalletje apart betreffende tranende ogen enzo. Maar Manon heeft een zeer rustgevende uitstraling en geeft dan ook duidelijk aan, als je pijn hebt of het eng vind, dan legt ze uit wat de bedoeling is en hoe het voelt. Nogmaals zeer kundig en geeft goed advies. Ik beveel haar iedereen aan!

Default Avatar75
Inge
22 februari 2017

22-02-2017

Dankjewel Manon, voor de mooie wenkbrauwen en eyeliner. Je hebt het zo secuur en perfect gedaan. Ik ben er heel blij mee! Groet en tot over 4 weken, I. K.

Default Avatar75
Anita R.
10 februari 2017

Manon heeft mijn mislukte wenkbrauwen weer prachtig gemaakt. Ze neemt de tijd voor je en weet waar ze mee bezig is. Ik blijf klant????

Default Avatar75
Hille van D.
24 januari 2017

Bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen. Wenkbrauwen weer heel mooi bijgewerkt, kleur, vorm en volume uitstekend

Default Avatar75
Saskia
24 januari 2017

Door fileleed een half uur te laat. Dit was geen probleem. Prettige ontvangst. Niet alleen PMU maar gelijk ook een analyse van de huid. Ik heb een hele lastige, exceemachtige huid. Ik kreeg een goede uitleg en werden mogelijkheden besproken om de huid te verbeteren. Zonder het gevoel dat er "iets werd aangesmeerd". Erg prettig dus. En...erg blij met de PMU!

Default Avatar75
Marianne van G.
19 januari 2017

Manon laat eigenlijk body art zien met de strake, subtiele lijnen die ze met permanente make up zet, waardoor het heel natuurlijk lijkt.

Default Avatar75
Anja K.
16 januari 2017

Ik ben niet voor de spiegel weg te slaan! het ziet er nu al fantastisch uit. Ook de ontvangst was prima, tot de volgende keer

Default Avatar75
Tessa B.
11 januari 2017

Hele fijne afspraak gehad vandaag! Voor de tweede keer super vriendelijk geholpen en m'n wenkbrauwen zijn super! Ik zou iedereen beauty lounge aanraden! Bedankt Manon!

Default Avatar75
Boudewien
3 januari 2017

Wat een feestje, Manon met mijn voeten en Elvia met mijn wenkbrauwen, klaar voor Athene van top tot tenen!

Default Avatar75
Linda keasberry
22 december 2016

Voor wie nog twijfelt of dit een goed, vertrouwd en deskundig adres is, kan ik iedereen overhalen terecht te komen bij Manon en haar team. Ik had weinig wenkbrauw meer en heel blond.
Ik heb het eerst 2 jaar niet aangedurfd, bang voor nare donkere strepen als wenkbrauwen. En nu, sinds november heb ik prachtig, natuurlijke wenkbrauwen en heeft mijn gezicht uitdrukking, ook zonder verdere make-up. Dus een groot compliment aan Manon voor haar vakwerk!
Er zijn al veel aanbevelingen in de reviews, dus dit is er weer eentje bij. Gewoon gaan en het wordt zonder meer mooier!! Dank Manon, voor je deskundigheid en rust waarmee je iemand mooier maakt!

Default Avatar75
Loes Oostra
27 september 2016

zoals altijd weer super geholpen! Wenkbrauwen geverfd en geepileerd 🙂

Default Avatar75
Nele C.
21 augustus 2016

Zeeeeeer tevreden over het resultaat van mijn permanente make up wenkbrauwen door Manon! Lang gezocht naar iemand om mijn gezicht aan toe te vertrouwen en bij deze gevonden. Helemaal uit belgie gekomen en geen spijt van. Manon luistert naar wat je exact wil en gaat heel perfect te werk. Neemt geen genoegen met half resultaat! Echte aanrader voor als je niet weet waar naartoe voor PMU.

Default Avatar75
Nele C.
21 augustus 2016

Zeeeeeer tevreden over het resultaat van mijn permanente make up wenkbrauwen door Manon! Lang gezocht naar iemand om mijn gezicht aan toe te vertrouwen en bij deze gevonden. Helemaal uit belgie gekomen en geen spijt van. Manon luistert naar wat je exact wil en gaat heel perfect te werk. Neemt geen genoegen met half resultaat! Echte aanrader voor als je niet weet waar naartoe voor PMU.

Default Avatar75
Boudewien K.
10 juni 2016

Van top (wenkbrauwen) tot teen (voeten gepedicuurd en nagels gelakt) weer als nieuw, bedankt Manon!

Default Avatar75
Anneke M.
23 mei 2016

Top! Altijd een hartelijke ontvangst. Ik kwam voor de permanente make-up (wenkbrauwen) en het resultaat is werkelijk fantastisch. Niet van echt te onderscheiden en dat oogst veel complimenten in mijn omgeving. Al meerdere vriendinnen hebben nu ook permanente make-up van Manon. Ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen.

Default Avatar75
Marloes van O.
19 mei 2016

Helemaal blij mee! Door Manon mijn wenkbrauwen laten doen, super! Niet alleen heel aardig, maar ook meer dan secuur en netjes in haar werk. Zeker met permanente make-up belangrijk en heel fijn om te merken, dat geeft vertrouwen! Tot de volgende keer!

Default Avatar75
Monique S.
18 mei 2016

Manon is deskundig en precies en luister goed naar jouw wensen.
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen!

Default Avatar75
Marianne F.
11 mei 2016

We waren iets te vroeg,maar werden vriendelijk ontvangen met heerlijk koffie.
Manon kwam na een kleine vijf minuutjes mij halen en is erg professioneel in haar werken het resultaat is prachtig.
Dankjewel en ik maak zoals afgesproken over een poosje een nieuwe afspraak.
Vr.groet Marianne Fluit.

Default Avatar75
Brigitte W.
10 mei 2016

ondanks dat ik niet helemaal kan krijgen wat ik graag zou willen, alle lof voor Manon die geduldig en professioneel met mijn (te hoge) verwachtingen omging.

Default Avatar75
Margreet G.
3 mei 2016

Goed advies, en op een prettige manier gegeven. Heel ontspannen behandeling, duidelijk door een ervaren en kundige specialiste gegeven. Mooie lounge, fijn personeel

Default Avatar75
Carolien O.
22 april 2016

Ik was de eerste keer een beetje over mijn toeren mbt het resultaat. Het was me toch te donker. Manon heeft dat heel goed opgepakt en vandaag samen weer een mooie wenkbrauw gezet, met de aanpassingen.
Dus heel fijn en betrokken. Maar dat vond ik ook al eerder aan de telefoon.
Nu hebben we nog een derde afspraak staan om te kijken hoe het over een week of drie is dat vind ik erg prettig! Dank!!

Default Avatar75
Carmen de H.
11 maart 2016

Deskundig advies, prima behandeling. Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen!

Carmen de Haan

Default Avatar75
Nicole V
8 maart 2016

Ik vind dat er uitstekend naar je wordt geluisterd en gekeken,de sfeer is professioneel doch vriendelijk en afspraken gaan perfect op tijd,kortom een zaak om trots op te zijn.Ik ben blij dat mijn zoektocht naar een adres voor pmu mij hier heeft gebracht .Vriendelijke groet,Nicole.

Default Avatar75
Ria
8 maart 2016

Ik denk er heel positief aan terug. Persoonlijke aandacht, vriendelijk geholpen , goed verzorgde behandeling. Lekker uitgerust thuisgekomen.
Wenkbrauwen goed gelukt!

Default Avatar75
Jessica
26 december 2015

Hi Manon,

Ben echt superblij met het eindresultaat ????! Eindelijk echt mooie wenkbrauwen! Krijg onwijs veel complimenten erover! Super service en echt 100% tevredenheidsgarantie! Zal je bij iedereen aanraden!

Gr. Jessica

Default Avatar75
Anneke
18 juni 2015

Mijn nieuwe wenkbrauwen zijn super en ik krijg er veel complimenten over. Ik ben er weer reuze blij mee.

Hartelijke groet, Anneke

Default Avatar75
Hanita van der M.
16 juni 2015

Ik was best huiverig voor het aanbrengen van permanente make-up. Het is toch iets wat je niet zomaar even doet want het bepaald voor langere tijd je gezichtsuitdrukking voor een groot deel. Ik heb dan ook bij het intake gesprek aangegeven dat ik liever voorzichtig will beginnen.
Achteraf was dat niet nodig want Manon en haar team werken altijd zo en kijken heel goed naar je huidtype, haarkleur, oogkleur en luisteren naar je wensen.
Het is perfect gedaan en lijkt zo natuurlijk dat mijn omgeving het helemaal niet door heeft. Pas als ik zeg dat het permanente make-up is kijken ze me aan en kunnen ze het niet geloven omdat het zo mooi gedaan is. Superblij mee! Ik kan Beauty lounge en Manon en haar team aan iedereen aanraden!

Default Avatar75
Annelies
8 juni 2015

Manon is echt geweldig goed in haar werk. Aantal jaren geleden heeft ze m'n wenkbrauwen gedaan waar ik zeer tevreden over was en nu permanente make-up lippen.
Het waren totaal 3 behandelingen voor permanente make-up lippen.
Bij de 1e behandeling was ik vergeten de voedingssupplement Lysine te slikken.
Dit is alleen echt noodzakelijk bij het hebben van zo nu een dan een koortslip of anders gezegd het herpes simplex virus.
Doordat ik me niet goed had voorbereid op de 1e behandeling kreeg ik daar last van.
Bij de 2e en 3e behandeling had ik me wel goed voorbereid en totaal geen last.
Over het resultaat ben ik wederom uiterst tevreden.

Default Avatar75
Susan
20 mei 2015

Ik ben echt superblij met mijn wenkbrauwen! Manon werkt heel erg precies. Ze heeft ook heel goed aangevoeld hoe ik het graag wilde hebben.

Default Avatar75
Jose J
3 april 2015

Tada.... Resultaat van vandaag! Manon is één van de beste. Ze is super perfectionistisch , precies zoals ik ook ben. Zeker aan te raden!

Default Avatar75
Ans
30 maart 2015

Na enige tijd getwijfeld te hebben eindelijk een afspraak gemaakt om permanente eyeliner boven en onder te laten zetten.
Door de manier van doen gaf Manon mij vertrouwen dat het mooi zou worden en inderdaad het resultaat mag er zijn! De lijntjes zijn precies goed, niet te opvallend. Later heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen.
Het geheel is heel natuurlijk en ik ben er erg blij mee.
Ans

Default Avatar75
Gita S.
5 maart 2015

Vandaag permanente make-up voor mijn Wenkbrouwen laten doen bij Manon van de Beauty Lounge in Haarlem. Helemaal geweldig ben super tevreden. Manon je bent de beste en een topper van mij een dikke 9.5 vertrouw mijn gezicht alleen aan jou toe . Gr. Gita Schoen Haarlem

Default Avatar75
Michelle M.
1 maart 2015

Omdat ik ‘s ochtends veel tijd kwijt was met het zetten van eyeliner wilde ik graag permanente make-up.
Om die reden ben ik naar Beautylounge gegaan. Aldaar kreeg ik eerst een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren. Dat zijn er nogal wat. Ik wilde graag een natuurlijke look, waarbij mijn ogen beter uitkwamen.
Omdat de ogen vrij gevoelig zijn werd er bij mij eerst verdoving crème die ik zelf mee heb genomen aangebracht. Daarna heeft Manon van Beautylounge de eyeliner boven en onder mijn ogen bij mij gezet. Dit gebeurde heel nauwkeurig. Omdat mijn ogen net na de behandeling lichtelijk opgezwollen waren en de inkt nog bovenop de huid lag vond ik het moeilijk in te schatten hoe mijn ogen er uiteindelijk uit zouden gaan zien. Een dag later was de zwelling echter weggetrokken en na enkele dagen werden de lijntjes een stuk lichter en natuurlijker. Een maand na de eerste behandeling volgt er nog een vervolgbehandeling. Bij de tweede behandeling werd de vorm van de lijntjes en de kleur aangepast. Hierna zag ik pas het uiteindelijke resultaat. Ik ben erg blij met mijn eyeliner. Het ziet er heel natuurlijk uit en bespaart mijn veel tijd in de ochtend.
Omdat ik zo tevreden ben met mijn eyeliner heb ik vervolgens ook permanente make-up laten zetten bij mijn wenkbrauwen. Het is niet zo dat ik geen wenkbrauwen heb, maar mijn wenkbrauwen waren niet helemaal gelijk. Manon heeft goed naar de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen gekeken en vervolgens mijn wenkbrauwen op een natuurlijke wijze opgevuld. Ook nu ben ik erg tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik krijg positieve reacties uit mijn omgeving. Vriendinnen vragen mij waar ik deze behandelingen heb laten doen en dan raad ik ze Beautylounge aan.

Groetjes Michelle Machielsen

Default Avatar75
Tjitske
1 juli 2014

Na lang twijfelen heb ik toch gekozen voor permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Omdat het toch om je wenkbrauwen gaat wilde ik zeker weten dat ik de juiste salon koos. Ik heb Beauty Lounge gekozen omdat Manon al 18 jaar ervaring heeft met PMU. Bovendien stond er een filmpje op de website. Dit gaf van te voren een veilig en vertrouwd gevoel. Eenmaal bij Manon nam ze de tijd om de juiste kleur en vorm te vinden, totdat ik er helemaal tevreden mee was. Heel fijn 🙂 Omdat ik een vrij dunne huid heb moest ik twee keer terug komen. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat, en over beauty lounge. Er wordt heel goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen. Echt een aanrader! ” Groet, Tjitske

Default Avatar75
Ans
1 maart 2014

Na enige tijd getwijfeld te hebben eindelijk een afspraak gemaakt om permanente eyeliner boven en onder te laten zetten.
Door de manier van doen gaf Manon mij vertrouwen dat het mooi zou worden en inderdaad het resultaat mag er zijn! De lijntjes zijn precies goed, niet te opvallend. Later heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen.
Het geheel is heel natuurlijk en ik ben er erg blij mee.
Ans

Default Avatar75
Hilda
1 oktober 2013

Lieve Manon, ik ben donderdag bij je geweest. Ik wilde alleen even laten weten hoe blij ik met je ben! Je hebt mijn wenkbrauwen zo mooi gedaan! Geweldig! Ik zie je vr.3okt....liefs Hilda

Default Avatar75
Anoniem
10 september 2013

Ik ben super tevreden over mijn wenkbrauwen met permanente make-up, gezet door Manon. Het ziet er super natuurlijk uit, mooie kleur, hele fijne lijntjes, super service, klantvriendelijk, kort om helemaal top! Ik ben blij dat ik dit heb laten doen en kan het iedereen aanraden!

Default Avatar75
Gerda k.
20 augustus 2013

Hallo Manon,
Hierbij wil ik laten weten ontzettend blij te zijn met mijn nieuwe wenkbrauwen.
Professioneel gedaan heel mooi en echt een prachtige uitstraling. Ga het zeker aanraden.
Er wordt met vakmanschap en enthousiasme gewerkt. Elke morgen wakker worden met
een mooie oogopslag heerlijk. Nogmaals bedankt je bent een kanjer.

Vriendelijke groet,
Gerda Koeman

Default Avatar75
Cecille
2 mei 2013

Manon, Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen ! En mijn man ook [niet onbelangrijk]. Na 1 week zien ze er uit alsof het zo hoort en niet anders.

Default Avatar75
Michelle M
30 maart 2013

Omdat ik ‘s ochtends veel tijd kwijt was met het zetten van eyeliner wilde ik graag permanente make-up.
Om die reden ben ik naar Beautylounge gegaan. Aldaar kreeg ik eerst een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren. Dat zijn er nogal wat. Ik wilde graag een natuurlijke look, waarbij mijn ogen beter uitkwamen.
Omdat de ogen vrij gevoelig zijn werd er bij mij eerst verdovingscreme aangebracht. Daarna heeft Manon van Beautylounge de eyeliner boven en onder mijn ogen bij mij gezet. Dit gebeurde heel nauwkeurig. Omdat mijn ogen net na de behandeling lichtelijk opgezwollen waren en de inkt nog bovenop de huid lag vond ik het moeilijk in te schatten hoe mijn ogen er uiteindelijk uit zouden gaan zien. Een dag later was de zwelling echter weggetrokken en na enkele dagen werden de lijntjes een stuk lichter en natuurlijker. Een maand na de eerste behandeling volgt er nog een vervolgbehandeling. Bij de tweede behandeling werd de vorm van de lijntjes en de kleur aangepast. Hierna zag ik pas het uiteindelijke resultaat. Ik ben erg blij met mijn eyeliner. Het ziet er heel natuurlijk uit en bespaart mijn veel tijd in de ochtend.
Omdat ik zo tevreden ben met mijn eyeliner heb ik vervolgens ook permanente make-up laten zetten bij mijn wenkbrauwen. Het is niet zo dat ik geen wenkbrauwen heb, maar mijn wenkbrauwen waren niet helemaal gelijk. Manon heeft goed naar de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen gekeken en vervolgens mijn wenkbrauwen op een natuurlijke wijze opgevuld. Ook nu ben ik erg tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik krijg positieve reacties uit mijn omgeving. Vriendinnen vragen mij waar ik deze behandelingen heb laten doen en dan raad ik ze Beautylounge aan.

Groetjes Michelle Machielsen

Default Avatar75
Margaux
27 juli 2012

Hi Manon
Hierbij wil ik je nog even laten weten dat ik echt HEEL erg blij ben met mijn wenkbrauwen!!!Je hebt ze echt zo mooi gemaakt dat ik spontaan complimenten krijgt dat ik er goed uit zie. En dan worden ze nog mooier de komende dagen.Super bedankt en ik kom zeker nog een keertje bij je terug na mijn vakantie.
Groetjes Margaux