Ervaringen Permanente Make-up

Default Avatar75
Tietsia
5 mei 2018

Een prachtige salon en zeer deskundig personeel! Niet verder zoeken. Hier durven ze 100% tevredenheid te garanderen! En terecht wat mij betreft!

Default Avatar75
Elly
3 mei 2018

Ik ben zeer tevreden als klant voor een schoonheidsbehandeling en als klant voor tattoo voor de wenkbrauwen.

Default Avatar75
Marjolein
25 april 2018

Gisteravond bij Manon in de salon permanente make up gedaan, ditmaal lijntjes boven de ogen. Vandaag ziet het er al super mooi uit! Marjolein

Default Avatar75
Ineke
20 maart 2018

Manon heel hartelijk dank voor de profesionele relaxte wijze waarop je mijn mooie wenkbrauwen hebt gemaakt. Nu is het aan mij om jouw mooie werk niet te verprutsen! Succes met je examen morgen!

Default Avatar75
Marijke
10 februari 2018

Vanmorgen zag ik zo op tegen de 4 uur durende rit. Manon heeft mijn wenkbrauwen die wat grijzig waren mooi ingeschaduwd met een zachte bruine tint. Mijn liplijn is zo mooi strak gezet, daar ben ik super blij mee. Het was wel gevoelig, ik heb wat liggen te visualiseren !!! 😂😂 Terug reis verliep perfect, af en toe in de binnen spiegel gekeken, er lachte iemand terug.....Dankjewel Manon

Default Avatar75
Marjolein
10 februari 2018

Wat een fijne benadering door Manon en Astrid! Ik was te laat maar desondanks met zoveel warmte en zorg werd ik te woord gestaan ondanks dat een andere klant al in de behandelkamer lag.De intake heeft alsnog daardoor plaatsgevonden en behandelafspraken zijn gemaakt.Ik kijk ernaar uit!Heel veel dank en warme groeten,Marjolein.

Default Avatar75
Alicia
31 januari 2018

Heel tevreden. Vandaag kreeg ik de wenkbrauwen van mijn dromen.

Default Avatar75
Claudine
23 december 2017

Ik had een nabehandeling van een herhalingsbehandeling. Ik wilde graag snel geholpen worden en Manon heeft meteen een gaatje gevonden. Daar was ik superblij mee, nog vlak voor de kerst. En als alle andere keren dat ik bij Manon ben geweest ben ik weer super geholpen en blij met het resultaat! Claudine

Default Avatar75
Hedy
9 december 2017

Voor de behandeling had ik thuis de emlacreme er dikker op moeten smeren,verder heb ik ging alles goed.de wenkbrouwen werden nog extra bijgewerkt en het resultaat was mooi.Dus ga ik straks met keurige wenkbrouwen de feestdagen in.En 'smorgens geen gedoe meer om ze bij te moeten tekenen.Bedankt Manon,jij ook fijne feestdagen,groeten,Hedy.

Default Avatar75
Suzanne van B.
8 december 2017

Ontzettend tevreden over het resultaat en over de behandeling. Hele fijne en professionele salon. Ik zal iedereen aanraden hier naar toe te gaan voor permanente make-up.

Default Avatar75
Michaella
7 december 2017

Gelukkig kon de behandeling gister toch nog geregeld worden. Behandeling was prima, wel iets pijnlijker dan ik verwachtte. In de avond had ik eigenlijk weinig last en nu in de ochtend wel zwelling maar veel minder dan ik verwachtte. Nu maar wachten op het eind resultaat, tot nu toe valt alles mee en ben zeer hoopvol gestemd.

Default Avatar75
Maria T.
10 oktober 2017

Met veel twijfel en 2 uur rijden toch de uitdaging aangegaan, reden daar vrij recent mijn lip lijn door een ervaren PM make- up docente is uitgevoerd !!!! Het resultaat is helaas heel slecht geworden. De zelfverzekerde Manon weet na verschillende wenkbrauwen getekend te hebben mijn vertrouwen te winnen, ik geef me over en kom tijdens de behandeling geheel tot rust, dit gaat goed aflopen. Het is heel goed gedaan...tevreden rij ik naar huis om de volgende maand het resultaat te laten zien en Manon gaat mijn liplijn corrigeren.

Default Avatar75
Saskia van D.
12 september 2017

Wie goed is krijgt het druk. En vanwege het perfectionisme loopt het soms even uit - maar het is prima om te wachten omdat je weet dat dezelfde tijd ook voor jou wordt uitgetrokken. Het resultaat is het sowieso waard!

Default Avatar75
Solmaz
8 september 2017

Wat kijk je me boos aan' of 'Waarom ben je nou zo verbaasd?' Of 'gaat het wel goed met je. Ben je ziek ofzo? Dan realiseer je je: 'shoot ik heb mijn wenkbrauwen in alle haast vanochtend verkeerd bijgetekend of ben ze helemaal vergeten.' Dat wenkbrauwen essentieel zijn voor je uitstraling, weten we allemaal. Daarom zijn er zoveel opties om ze er zo strak mogelijk uit te laten zien. Ik was altijd fan van Anastasia crème die je met een penseel aanbrengt. Een mooi natuurlijk resultaat. Maar goed je bent er wel even mee bezig en toch altijd in de regen en wind je afvragend of je wenkbrauwen nog wel op hun plek zitten. Onlangs heb ik besloten om voor de redelijk nieuwe, natuurlijk ogende, permanente oplossing PMU te gaan. Manon heeft dit voor mij en een vriendin gedaan. Wow wat zijn wij blij met Manon. het resultaat is super mooi en natuurlijk. We krijgen beiden veel complimenten over onze wenkbrauwen. En wat een vrijheid biedt deze nieuwe techniek. Ik sta op, kijk in de spiegel, zie mezelf MET prachtige wenkbrauwen, was m'n gezicht, doe een crème op en een mascara en de dag mag beginnen! Of op vakantie; zwemmen, zweten...nooit meer zorgen over waar m'n wenkbrauwen hangen. Ik ben enorm tevreden over de service, het advies en meedenken van Manon en gun haar expertise van harte aan familie, vrienden en iedereen die mooie wenkbrauwen wil

Default Avatar75
Jessie
25 augustus 2017

Handige locatie, makkelijk toegankelijk. Rustige sfeer... Duidelijke uitleg wat betreft benodigdheden/behandeling. Bij aankomst een prettig ontvang en de klant-vriendelijkheid is optimaal. Maar het belangrijkste... een verachtingen overtroffen resultaat! Gr jessie (3D hairstroke permanente make-up)

Default Avatar75
Celeste
19 augustus 2017

Prima salon, prima service en fantastisch resultaat! Dank je, Manon. Een eindje rijden voor mij, maar dat heb ik er graag voor over. En nu moed verzamelen (en sparen) om ook lippen te doen binnenkort 😉

Default Avatar75
Clara de S.
25 juli 2017

Prettige uitleg, luistert goed naar de klant, levert keurig werk. Speciaal vanuit Limburg naar Haarlem gereden, om de natuurlijke wijze waarop wenkbrauwen worden aangebracht. Hulde voor het resultaat!

Default Avatar75
Saskia van D.
6 juli 2017

In een verzorgde zaak vriendelijk ontvangen. Na onderling overleg over mijn wensen en het intekenen van de wenkbrauwen ging Manon vakkundig en uiterst precies te werk terwijl ik ontspannen op de stoel lag. Meerdere controle momenten om het precies zo te krijgen als gewenst. Een aangename ervaring met een fantastisch resultaat. Happy!

Default Avatar75
Nicole E.
3 juli 2017

Bedankt, ik vond het spannend om na al die jaren tekenen mijn wenkbrauwen permanent te laten zetten. En dan ook nog eens een andere vorm. Maar jeetje wat goed en prachtig gedaan. Ze passen echt bij mij. En ook niet onbelangrijk, alle dames even vriendelijk en super correct. Keep it up. Dank! dank

Default Avatar75
Kee A.
30 juni 2017

Kee A.

Prettige, rustige werkwijze met aandacht voor de wens van de klant. Manon, je werd bij Douglas op de grote markt gecomplimenteerd!

Default Avatar75
Linda O.
27 juni 2017

Ook mijn vervolgafspraak was prettig... Geen wachttijd, fijne sfeer en zo blij met het resultaat!! Ik ben helemaal happy 😍

Default Avatar75
Saskia
16 juni 2017

Super professioneel en waanzinnig mooi resultaat.

Default Avatar75
Marijke
14 juni 2017

Vandaag eindelijk aangedurfd om voor permanente wenkbrauwen te gaan. Dankzij het perfectionisme en de vakkundigheid van Manon is het resultaat super geworden. Heel blij mee.

Default Avatar75
Mirjam van G.
7 juni 2017

Nog even de puntjes op de i voor mijn wenkbrauwen.
Prachtig zijn ze geworden.
Dank je wel Manon.

Default Avatar75
Audrey
6 juni 2017

Ik vond het fijn dat stap voor stap uitgelegd werd gegeven gedurende het hele proces

Default Avatar75
Sylvaine
2 juni 2017

Vandaag PMU wenkbrauwen en lijntjes boven en onder laten zetten. Het was een hele zit maar het deed helemaal geen pijn en ik ben super blij met het resultaat!
Heel natuurlijk, precies zoals ik het in gedachten had. Dank je wel Manon!

Default Avatar75
Laura
30 mei 2017

Een prettige intake gehad met betrekking tot PMU voor mijn wenkbrauwen. Ik kijk erg uit naar 23 juni!

Default Avatar75
Jaqueline
26 mei 2017

Zoals eerder: top. Ik vond het heel fijn dat Manon meedacht over het oplossen van de roodheid van mijn oogleden na laseren elders. Deed me goed!

Default Avatar75
Marialette
23 mei 2017

Hoewel de behandeling pijnlijker was dan ik had verwacht, ben ik zeer tevreden met de behandeling zelf. Het gebeurde in alle rust, er werd alle tijd voor genomen, en het oog voor finesse was bewonderenswaardig: ik werd naderhand nog teruggefloten naar de stoel voor een paar wenkbrauwharen die er bij getekend moesten worden om het resultaat te vervolmaken. Chapeau! Het verschil tussen Voor en Na is nu al hemelsbreed. Ik ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk resultaat er uit zal zien, als alles gekalmeerd is.

Default Avatar75
Abby
23 mei 2017

Gewoon weer heel mooi en goed gedaan door Manon. Zy neemt de tyd en geeft ook aandacht/zorg voor de koeling direct na de pmu-behandeling; ook niet onbelangeryk.

Default Avatar75
Linda O.
19 mei 2017

Door mijn eigen toedoen ruim een half uur te laat op mijn eerste afspraak....
Gelukkig heel aardig ontvangen en professionele uitleg gekregen. Ik was best nerveus maar voelde me al snel in goede handen. Het resultaat is nu al prachtig...

Default Avatar75
Myrella S.
28 april 2017

Na jarenlang twijfelen heb ik gisteren wenkbrauwen laten zetten door Manon. Ik ben erg blij met het resultaat; dit had ik veel eerder moeten doen! Ontzettend bedankt 🙂

Default Avatar75
Marianne B.
26 april 2017

Vanaf vandaag zitten mijn wenkbrauwen mooi symmetrisch. Manon heeft ze heel professioneel aangebracht... ontzettend blij mee!!

Default Avatar75
Jennifer van der M.
20 april 2017

Kwam voor wenkbrauw correctie , vond het heel spannend aangezien bij een andere salon het verkeerd was gegaan. Ben tot nu al erg tevreden hoe manon m'n wenkbrauwen heeft weten te fiksen!

Default Avatar75
Jaqueline
6 april 2017

De afspraak was voor controle van de permanente make up van mijn lippen. Manon was heel eerlijk, dat waardeer ik zeer. Een nieuwe afspraak is gemaakt voor inkleuring.

Default Avatar75
Henriette
6 april 2017

Henriette J

Heel goed. Vooraf duidelijke afspraken. Vriendelijke en professionele behandeling. Zeer zeker aan te bevelen voor vriendinnen en andere bekenden. Hartelijk dank Manon.

Default Avatar75
Elly
28 maart 2017

28-03-2017
Elly S

Vandaag mijn wenkbrauwen bij laten werken met permanente make-up. Weer erg goed gedaan!! Ben er heel blij mee. Meteen ook aangeraden bij iemand waarmee ik aan de praat raakte vanmiddag bij het winkelen???????????????? Zij vond het er erg mooi uitzien.

Default Avatar75
Karin
22 maart 2017

22-03-2017
Karin D.

Permanente make-up aan laten brengen is natuurlijk geen pretje, zeker niet als het gaat om eye-liner gaat. Dit was voor mij een touch-up, ik had het al eerder laten doen. Ik ben ervan overtuigd dat het resultaat heel mooi zal zijn. Wat ik leuk vond is dat ik na de afspraak een huidanalyse kreeg i.v.m. gevoelige huid. Op basis daarvan heb ik wat producten aangeschaft en wat zijn die heerlijk! De avocado-olie voelt heelt fijn aan op de huid en de minerale poeder make-up is zo mooi. Bedankt! Groetjes, Karin

Default Avatar75
Jeanet
14 maart 2017

Jeanet E

Super, super... heel mooi resultaat. Dit wilde ik al jaren en heb veel te lang gewacht... dank je wel Manon..

Default Avatar75
Wilma P.
14 maart 2017

14-03-2017
Wilma P

Ik heb vandaag een touch up laten doen van mijn wenkbrauwen en ik moet zeggen: ik ben super tevreden! Manon is een ware kunstenares, ze is heel precies en gedreven, wil een goed resultaat. Dankzij haar heb ik weer een paar hele mooie wenkbrauwen! Heel veel dank Manon.

Default Avatar75
Joke
11 maart 2017

Fijn dat er aandacht aan mij besteed is om te kijken wat het beste bij mij past. Goede uitleg en Manon is duidelijk een perfectioniste in haar werk. Ben zeer tevreden en rij dan ook graag ruim 1 uur naar de salon voor een behandeling. Groeten Joke van '

Default Avatar75
Elise
7 maart 2017

Ik ben weer heel blij met de permanente make up van mijn wenkbrauwen en lijntje onder mijn ogen. Elk jaar bij houden werkt echt prima !

Default Avatar75
Angelique
3 maart 2017

02-03-2017
Angelique

Ik ben wederom weer zeer tevreden over Manon! Ik ben een gevalletje apart betreffende tranende ogen enzo. Maar Manon heeft een zeer rustgevende uitstraling en geeft dan ook duidelijk aan, als je pijn hebt of het eng vind, dan legt ze uit wat de bedoeling is en hoe het voelt. Nogmaals zeer kundig en geeft goed advies. Ik beveel haar iedereen aan!

Default Avatar75
Inge
22 februari 2017

22-02-2017

Dankjewel Manon, voor de mooie wenkbrauwen en eyeliner. Je hebt het zo secuur en perfect gedaan. Ik ben er heel blij mee! Groet en tot over 4 weken, I. K.

Default Avatar75
Anita R.
10 februari 2017

Manon heeft mijn mislukte wenkbrauwen weer prachtig gemaakt. Ze neemt de tijd voor je en weet waar ze mee bezig is. Ik blijf klant????

Default Avatar75
Hille van D.
24 januari 2017

Bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen. Wenkbrauwen weer heel mooi bijgewerkt, kleur, vorm en volume uitstekend

Default Avatar75
Saskia
24 januari 2017

Door fileleed een half uur te laat. Dit was geen probleem. Prettige ontvangst. Niet alleen PMU maar gelijk ook een analyse van de huid. Ik heb een hele lastige, exceemachtige huid. Ik kreeg een goede uitleg en werden mogelijkheden besproken om de huid te verbeteren. Zonder het gevoel dat er "iets werd aangesmeerd". Erg prettig dus. En...erg blij met de PMU!

Default Avatar75
Marianne van G.
19 januari 2017

Manon laat eigenlijk body art zien met de strake, subtiele lijnen die ze met permanente make up zet, waardoor het heel natuurlijk lijkt.

Default Avatar75
Anja K.
16 januari 2017

Ik ben niet voor de spiegel weg te slaan! het ziet er nu al fantastisch uit. Ook de ontvangst was prima, tot de volgende keer

Default Avatar75
Tessa B.
11 januari 2017

Hele fijne afspraak gehad vandaag! Voor de tweede keer super vriendelijk geholpen en m'n wenkbrauwen zijn super! Ik zou iedereen beauty lounge aanraden! Bedankt Manon!

Default Avatar75
Linda keasberry
22 december 2016

Voor wie nog twijfelt of dit een goed, vertrouwd en deskundig adres is, kan ik iedereen overhalen terecht te komen bij Manon en haar team. Ik had weinig wenkbrauw meer en heel blond.
Ik heb het eerst 2 jaar niet aangedurfd, bang voor nare donkere strepen als wenkbrauwen. En nu, sinds november heb ik prachtig, natuurlijke wenkbrauwen en heeft mijn gezicht uitdrukking, ook zonder verdere make-up. Dus een groot compliment aan Manon voor haar vakwerk!
Er zijn al veel aanbevelingen in de reviews, dus dit is er weer eentje bij. Gewoon gaan en het wordt zonder meer mooier!! Dank Manon, voor je deskundigheid en rust waarmee je iemand mooier maakt!

Default Avatar75
Adrie Koeman
22 juni 2016

Weer een heerlijke behandeling van Elvia gehad en goed advies. En daarna door Manon weer vakkundig mijn wenkbrauwen bij laten werken. Super!!!

Default Avatar75
Esmee de Keijzer
13 juni 2016

Prettig ontvangst, goede behandeling met heel erg veel aandacht voor wat er gedaan wordt..
Ik zou er niks aan veranderen! Alles was erg positief!

Default Avatar75
Anneke Mesman
23 mei 2016

Top! Altijd een hartelijke ontvangst. Ik kwam voor de permanente make-up (wenkbrauwen) en het resultaat is werkelijk fantastisch. Niet van echt te onderscheiden en dat oogst veel complimenten in mijn omgeving. Al meerdere vriendinnen hebben nu ook permanente make-up van Manon. Ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen.

Default Avatar75
Marloes van Oort
19 mei 2016

Helemaal blij mee! Door Manon mijn wenkbrauwen laten doen, super! Niet alleen heel aardig, maar ook meer dan secuur en netjes in haar werk. Zeker met permanente make-up belangrijk en heel fijn om te merken, dat geeft vertrouwen! Tot de volgende keer!

Default Avatar75
Monique Smit
18 mei 2016

Manon is deskundig en precies en luister goed naar jouw wensen.
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen!

Default Avatar75
Iny Janszen
16 mei 2016

Iedereen is Aardig en ben weer op tijd geholpen, ik kon even acclimatiseren met een kopje koffie.
De herinneringsmail vind ik ook heel attent, zo hoef je niet te twijfelen. Super

Default Avatar75
Marianne Fluit
11 mei 2016

We waren iets te vroeg,maar werden vriendelijk ontvangen met heerlijk koffie.
Manon kwam na een kleine vijf minuutjes mij halen en is erg professioneel in haar werken het resultaat is prachtig.
Dankjewel en ik maak zoals afgesproken over een poosje een nieuwe afspraak.
Vr.groet Marianne Fluit.

Default Avatar75
Brigitte Wiers
10 mei 2016

ondanks dat ik niet helemaal kan krijgen wat ik graag zou willen, alle lof voor Manon die geduldig en professioneel met mijn (te hoge) verwachtingen omging.

Default Avatar75
Martina
8 mei 2016

Na een eerdere slechte wenkbrauwen PMU plaatsing ging ik op zoek naar een echte professional.Na veel recensies te hebben gelezen kwam ik terecht bij Manon.Eerst kreeg ik een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren.Je voelt direct bij het eerste contact op het juiste adres te zijn aangekomen.Als volgt heb ik een aantal laserbehandelingen ondergegaan om het mislukte PMU te laten verwijderen.In april afspraak gemaakt bij Manon om mijn nieuwe wenkbrauwen PMU te laten zetten.Er wordt heel goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen.
Sinds de behandeling heb ik weer een sprekend gezicht en mijn zelfvertrouwen terug.Het ziet er heel natuurlijk uit.Mijn wenkbrauwen zijn niet van echt te onderscheiden.Zo prachtig resultaat had ik zelf niet durven dromen.Ik krijg alleen positieve reacties uit mijn omgeving.Manon is echt geweldig,een van de beste.Ze is perfectionistisch en doet haar werk echt met hart en ziel!Ik waardeer haar professionaliteit,goede advies en deskundige hand enorm.Gisteren de 2e behandeling gehad.Zeer mooi gedaan!Hele fijne lijntjes,devorm is heel mooi en de kleur is mooi aangepast aan het geheel.Eindelijk echt mooie wenkbrauwen!Ik ben heel blij dat ik bij Manon terecht ben gekomen en besloten om bij haar te laten zetten.Ik kan er echt over zeggen dat je bij Manon in zeer goede handen bent.
Lieve Manon,
Ik weet niet hoe ik je moet bedanken voor het redden van mijn gezicht na mijn mislukte PMU ervaring.Nog zeer veel succes gewenst en heel veel plezier met je werk!
Groetjes Martina

Default Avatar75
Margreet Geerlings
3 mei 2016

Goed advies, en op een prettige manier gegeven. Heel ontspannen behandeling, duidelijk door een ervaren en kundige specialiste gegeven. Mooie lounge, fijn personeel

Default Avatar75
Carolien Oor
22 april 2016

Ik was de eerste keer een beetje over mijn toeren mbt het resultaat. Het was me toch te donker. Manon heeft dat heel goed opgepakt en vandaag samen weer een mooie wenkbrauw gezet, met de aanpassingen.
Dus heel fijn en betrokken. Maar dat vond ik ook al eerder aan de telefoon.
Nu hebben we nog een derde afspraak staan om te kijken hoe het over een week of drie is dat vind ik erg prettig! Dank!!

Default Avatar75
Carmen de Haan
11 maart 2016

Deskundig advies, prima behandeling. Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen!

Carmen de Haan

Default Avatar75
Nicole Vreem
8 maart 2016

Ik vind dat er uitstekend naar je wordt geluisterd en gekeken,de sfeer is professioneel doch vriendelijk en afspraken gaan perfect op tijd,kortom een zaak om trots op te zijn.Ik ben blij dat mijn zoektocht naar een adres voor pmu mij hier heeft gebracht .Vriendelijke groet,Nicole.

Default Avatar75
Jessica
26 december 2015

Hi Manon,

Ben echt superblij met het eindresultaat ????! Eindelijk echt mooie wenkbrauwen! Krijg onwijs veel complimenten erover! Super service en echt 100% tevredenheidsgarantie! Zal je bij iedereen aanraden!

Gr. Jessica

Default Avatar75
Anneke
18 juni 2015

Mijn nieuwe wenkbrauwen zijn super en ik krijg er veel complimenten over. Ik ben er weer reuze blij mee.

Hartelijke groet, Anneke

Default Avatar75
Hanita van der Meer
16 juni 2015

Ik was best huiverig voor het aanbrengen van permanente make-up. Het is toch iets wat je niet zomaar even doet want het bepaald voor langere tijd je gezichtsuitdrukking voor een groot deel. Ik heb dan ook bij het intake gesprek aangegeven dat ik liever voorzichtig will beginnen.
Achteraf was dat niet nodig want Manon en haar team werken altijd zo en kijken heel goed naar je huidtype, haarkleur, oogkleur en luisteren naar je wensen.
Het is perfect gedaan en lijkt zo natuurlijk dat mijn omgeving het helemaal niet door heeft. Pas als ik zeg dat het permanente make-up is kijken ze me aan en kunnen ze het niet geloven omdat het zo mooi gedaan is. Superblij mee! Ik kan Beauty lounge en Manon en haar team aan iedereen aanraden!

Default Avatar75
Annelies
8 juni 2015

Manon is echt geweldig goed in haar werk. Aantal jaren geleden heeft ze m'n wenkbrauwen gedaan waar ik zeer tevreden over was en nu permanente make-up lippen.
Het waren totaal 3 behandelingen voor permanente make-up lippen.
Bij de 1e behandeling was ik vergeten de voedingssupplement Lysine te slikken.
Dit is alleen echt noodzakelijk bij het hebben van zo nu een dan een koortslip of anders gezegd het herpes simplex virus.
Doordat ik me niet goed had voorbereid op de 1e behandeling kreeg ik daar last van.
Bij de 2e en 3e behandeling had ik me wel goed voorbereid en totaal geen last.
Over het resultaat ben ik wederom uiterst tevreden.

Default Avatar75
Susan
20 mei 2015

Ik ben echt superblij met mijn wenkbrauwen! Manon werkt heel erg precies. Ze heeft ook heel goed aangevoeld hoe ik het graag wilde hebben.

Default Avatar75
Jose Jonker
3 april 2015

Tada.... Resultaat van vandaag! Manon is één van de beste. Ze is super perfectionistisch , precies zoals ik ook ben. Zeker aan te raden!

Default Avatar
Cecille
30 maart 2015

Manon, Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen ! En mijn man ook [niet onbelangrijk]. Na 1 week zien ze er uit alsof het zo hoort en niet anders.

Default Avatar75
Ans
30 maart 2015

Na enige tijd getwijfeld te hebben eindelijk een afspraak gemaakt om permanente eyeliner boven en onder te laten zetten.
Door de manier van doen gaf Manon mij vertrouwen dat het mooi zou worden en inderdaad het resultaat mag er zijn! De lijntjes zijn precies goed, niet te opvallend. Later heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen.
Het geheel is heel natuurlijk en ik ben er erg blij mee.
Ans

Default Avatar75
Michelle Machielsen
1 maart 2015

Omdat ik ‘s ochtends veel tijd kwijt was met het zetten van eyeliner wilde ik graag permanente make-up.
Om die reden ben ik naar Beautylounge gegaan. Aldaar kreeg ik eerst een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren. Dat zijn er nogal wat. Ik wilde graag een natuurlijke look, waarbij mijn ogen beter uitkwamen.
Omdat de ogen vrij gevoelig zijn werd er bij mij eerst verdoving crème die ik zelf mee heb genomen aangebracht. Daarna heeft Manon van Beautylounge de eyeliner boven en onder mijn ogen bij mij gezet. Dit gebeurde heel nauwkeurig. Omdat mijn ogen net na de behandeling lichtelijk opgezwollen waren en de inkt nog bovenop de huid lag vond ik het moeilijk in te schatten hoe mijn ogen er uiteindelijk uit zouden gaan zien. Een dag later was de zwelling echter weggetrokken en na enkele dagen werden de lijntjes een stuk lichter en natuurlijker. Een maand na de eerste behandeling volgt er nog een vervolgbehandeling. Bij de tweede behandeling werd de vorm van de lijntjes en de kleur aangepast. Hierna zag ik pas het uiteindelijke resultaat. Ik ben erg blij met mijn eyeliner. Het ziet er heel natuurlijk uit en bespaart mijn veel tijd in de ochtend.
Omdat ik zo tevreden ben met mijn eyeliner heb ik vervolgens ook permanente make-up laten zetten bij mijn wenkbrauwen. Het is niet zo dat ik geen wenkbrauwen heb, maar mijn wenkbrauwen waren niet helemaal gelijk. Manon heeft goed naar de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen gekeken en vervolgens mijn wenkbrauwen op een natuurlijke wijze opgevuld. Ook nu ben ik erg tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik krijg positieve reacties uit mijn omgeving. Vriendinnen vragen mij waar ik deze behandelingen heb laten doen en dan raad ik ze Beautylounge aan.

Groetjes Michelle Machielsen

Default Avatar75
Tjitske
1 juli 2014

Na lang twijfelen heb ik toch gekozen voor permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Omdat het toch om je wenkbrauwen gaat wilde ik zeker weten dat ik de juiste salon koos. Ik heb Beauty Lounge gekozen omdat Manon al 18 jaar ervaring heeft met PMU. Bovendien stond er een filmpje op de website. Dit gaf van te voren een veilig en vertrouwd gevoel. Eenmaal bij Manon nam ze de tijd om de juiste kleur en vorm te vinden, totdat ik er helemaal tevreden mee was. Heel fijn 🙂 Omdat ik een vrij dunne huid heb moest ik twee keer terug komen. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat, en over beauty lounge. Er wordt heel goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen. Echt een aanrader! ” Groet, Tjitske

Default Avatar75
Ans
1 maart 2014

Na enige tijd getwijfeld te hebben eindelijk een afspraak gemaakt om permanente eyeliner boven en onder te laten zetten.
Door de manier van doen gaf Manon mij vertrouwen dat het mooi zou worden en inderdaad het resultaat mag er zijn! De lijntjes zijn precies goed, niet te opvallend. Later heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen.
Het geheel is heel natuurlijk en ik ben er erg blij mee.
Ans

Default Avatar75
Hilda
1 oktober 2013

Lieve Manon, ik ben donderdag bij je geweest. Ik wilde alleen even laten weten hoe blij ik met je ben! Je hebt mijn wenkbrauwen zo mooi gedaan! Geweldig! Ik zie je vr.3okt....liefs Hilda

Default Avatar75
Anoniem
10 september 2013

Ik ben super tevreden over mijn wenkbrauwen met permanente make-up, gezet door Manon. Het ziet er super natuurlijk uit, mooie kleur, hele fijne lijntjes, super service, klantvriendelijk, kort om helemaal top! Ik ben blij dat ik dit heb laten doen en kan het iedereen aanraden!

Default Avatar75
Gerda Koeman
20 augustus 2013

Hallo Manon,
Hierbij wil ik laten weten ontzettend blij te zijn met mijn nieuwe wenkbrauwen.
Professioneel gedaan heel mooi en echt een prachtige uitstraling. Ga het zeker aanraden.
Er wordt met vakmanschap en enthousiasme gewerkt. Elke morgen wakker worden met
een mooie oogopslag heerlijk. Nogmaals bedankt je bent een kanjer.

Vriendelijke groet,
Gerda Koeman

Default Avatar75
Michelle Machielsen
30 maart 2013

Omdat ik ‘s ochtends veel tijd kwijt was met het zetten van eyeliner wilde ik graag permanente make-up.
Om die reden ben ik naar Beautylounge gegaan. Aldaar kreeg ik eerst een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren. Dat zijn er nogal wat. Ik wilde graag een natuurlijke look, waarbij mijn ogen beter uitkwamen.
Omdat de ogen vrij gevoelig zijn werd er bij mij eerst verdovingscreme aangebracht. Daarna heeft Manon van Beautylounge de eyeliner boven en onder mijn ogen bij mij gezet. Dit gebeurde heel nauwkeurig. Omdat mijn ogen net na de behandeling lichtelijk opgezwollen waren en de inkt nog bovenop de huid lag vond ik het moeilijk in te schatten hoe mijn ogen er uiteindelijk uit zouden gaan zien. Een dag later was de zwelling echter weggetrokken en na enkele dagen werden de lijntjes een stuk lichter en natuurlijker. Een maand na de eerste behandeling volgt er nog een vervolgbehandeling. Bij de tweede behandeling werd de vorm van de lijntjes en de kleur aangepast. Hierna zag ik pas het uiteindelijke resultaat. Ik ben erg blij met mijn eyeliner. Het ziet er heel natuurlijk uit en bespaart mijn veel tijd in de ochtend.
Omdat ik zo tevreden ben met mijn eyeliner heb ik vervolgens ook permanente make-up laten zetten bij mijn wenkbrauwen. Het is niet zo dat ik geen wenkbrauwen heb, maar mijn wenkbrauwen waren niet helemaal gelijk. Manon heeft goed naar de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen gekeken en vervolgens mijn wenkbrauwen op een natuurlijke wijze opgevuld. Ook nu ben ik erg tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik krijg positieve reacties uit mijn omgeving. Vriendinnen vragen mij waar ik deze behandelingen heb laten doen en dan raad ik ze Beautylounge aan.

Groetjes Michelle Machielsen

Default Avatar75
Margaux
27 juli 2012

Hi Manon
Hierbij wil ik je nog even laten weten dat ik echt HEEL erg blij ben met mijn wenkbrauwen!!!Je hebt ze echt zo mooi gemaakt dat ik spontaan complimenten krijgt dat ik er goed uit zie. En dan worden ze nog mooier de komende dagen.Super bedankt en ik kom zeker nog een keertje bij je terug na mijn vakantie.
Groetjes Margaux