Ervaringen behandeling huidprobleem oplossen

Default Avatar75
Maud
5 april 2018

Weer een heerlijke behandeling gehad van Bobby. Altijd weer een feestje om daar in de stoel te mogen liggen.

Default Avatar75
Wendy
2 april 2018

Heerlijke salon. Fijne ontvangst met lekkere thee en erg fijne duo ontspanningsmassage. Zeker de moeite waard.

Default Avatar75
Dini
23 maart 2018

Een 10 met een griffel!!

Default Avatar75
Tineke
16 maart 2018

De behandeling is perfect gedaan. Er is goed geluisterd naar m’n wens over het harsen van m’n gezicht en dat is echt fijn te ervaren.

Default Avatar75
Sylvia
14 maart 2018

Goed geadviseerd en er werd door allebei uitgebreid gezocht wat het beste is voor mijn huid. Ik heb heel benieuwd naar de nieuwe producten die ik ga proberen. We zijn alleen de ‘foundation (?) poeder’ vergeten op te doen... 😉 Bedankt voor jullie advies en tot over een paar weekjes!

Default Avatar75
Evelien
2 maart 2018

02-03-2018
Prima! Acné afspraak voor mijn dochter. Heldere uitleg, goed advies.

Default Avatar75
Monique
26 februari 2018

Hallo, graag deel ik mijn ervaring met de bindweefselmassage en lichttherapie bij Beauty Lounge in Haarlem noord. De bindweefselmassage vond ik, zeker de eerste keer wel wat pijnlijk. Direkt daarna lichttherapie dit was echt heerlijk. Ben nu voor beide 3x geweest en ik zie echt verschil! Zo leuk, gewoon frissere, jongere huid. Ik blijf zeker komen, ben ook benieuwd of resultaat nog beter wordt. Groetjes Monique

Default Avatar75
Jurrian
21 februari 2018

Nu 2x geweest Bij Beauty Lounce omdat ik last heb van acne op mijn gezicht. Ik ben erg blij hoe ik geholpen wordt. Heel vriendelijk en profesioneel. Ik zie ook al veel resultaat! Groet

Default Avatar75
Ellen
16 februari 2018

Super leuke en goed opgeleide mensen!! Altijd ontspannen!

Default Avatar75
Marijke
10 februari 2018

Vanmorgen zag ik zo op tegen de 4 uur durende rit. Manon heeft mijn wenkbrauwen die wat grijzig waren mooi ingeschaduwd met een zachte bruine tint. Mijn liplijn is zo mooi strak gezet, daar ben ik super blij mee. Het was wel gevoelig, ik heb wat liggen te visualiseren !!! 😂😂 Terug reis verliep perfect, af en toe in de binnen spiegel gekeken, er lachte iemand terug.....Dankjewel Manon

Default Avatar75
Marjolein
10 februari 2018

Wat een fijne benadering door Manon en Astrid! Ik was te laat maar desondanks met zoveel warmte en zorg werd ik te woord gestaan ondanks dat een andere klant al in de behandelkamer lag.De intake heeft alsnog daardoor plaatsgevonden en behandelafspraken zijn gemaakt.Ik kijk ernaar uit!Heel veel dank en warme groeten,Marjolein.

Default Avatar75
Alicia
31 januari 2018

Heel tevreden. Vandaag kreeg ik de wenkbrauwen van mijn dromen.

Default Avatar75
Maureen
27 januari 2018

Helemaal TOP. Ik ben super blij, geweldige service!

Default Avatar75
Olga
10 januari 2018

Ik voelde mij weer heerlijk verwend met de gezichtsbehandeling en de mooi gelakte nagels! Dankjewel Bobby!

Default Avatar75
Jessy
6 januari 2018

Meerdere behandelingen gehad. Huid ziet er nu veel rustiger uit waardoor ik minder make up kan gebruiken. Vriendelijk en deskundige mensen. ( Bobby, Manon )
Denken met je mee om tot een goed resultaat te komen.

Default Avatar75
Esther
6 januari 2018

Bobby het was weer top!

Default Avatar75
Claudine
23 december 2017

Ik had een nabehandeling van een herhalingsbehandeling. Ik wilde graag snel geholpen worden en Manon heeft meteen een gaatje gevonden. Daar was ik superblij mee, nog vlak voor de kerst. En als alle andere keren dat ik bij Manon ben geweest ben ik weer super geholpen en blij met het resultaat! Claudine

Default Avatar75
Dieuwertje
22 december 2017

Het was een prettige ervaring. Lieve meiden, er werd goed naar me geluisterd en zelfs nog wat extra’a voor me gedaan. Ik ben erg te spreken over Beauty Lounge en zal zeker nog terugkomen.

Default Avatar75
Dieuwertje
22 december 2017

Het was een prettige ervaring. Lieve meiden, er werd goed naar me geluisterd en zelfs nog wat extra’a voor me gedaan. Ik ben erg te spreken over Beauty Lounge en zal zeker nog terugkomen.

Default Avatar75
Mary
21 december 2017

Ik had meteen een afspraak voor dezelfde dag. Ik ben goed behandeld. Het personeel is vriendelijk.

Default Avatar75
Monique
14 december 2017

Leonie, vriendelijke medewerkster die haar vak kent. Ontspannen sfeer.

Default Avatar75
Hedy
9 december 2017

Voor de behandeling had ik thuis de emlacreme er dikker op moeten smeren,verder heb ik ging alles goed.de wenkbrouwen werden nog extra bijgewerkt en het resultaat was mooi.Dus ga ik straks met keurige wenkbrouwen de feestdagen in.En 'smorgens geen gedoe meer om ze bij te moeten tekenen.Bedankt Manon,jij ook fijne feestdagen,groeten,Hedy.

Default Avatar75
Michaella
7 december 2017

Gelukkig kon de behandeling gister toch nog geregeld worden. Behandeling was prima, wel iets pijnlijker dan ik verwachtte. In de avond had ik eigenlijk weinig last en nu in de ochtend wel zwelling maar veel minder dan ik verwachtte. Nu maar wachten op het eind resultaat, tot nu toe valt alles mee en ben zeer hoopvol gestemd.

Default Avatar75
Ellen K.
1 december 2017

Heerlijk verwend! Altijd een kadootje! Dank jullie wel! Tot de volgende keer! Groetjes ellen

Default Avatar75
Leanne
24 november 2017

Warme ontvangst, behandeling zorgvuldig, Manon neemt echt de tijd voor je, denkt mee en Bobby bedankt voor de goede uitleg op andere vlakken!!!

Default Avatar75
Loes K.
4 november 2017

03-11-2017
Loes

Uitstekend geholpen - prettige sfeer en ook heel fijn: voorzichtig behandeld bij bovenlip harsen (ik heb nu bijzonder weinig uitslag, bij een erg gevoelige huid). Ook wenkbrauwen goede kleur- niet te donker. Plus: goed advies gegeven over bindweefselmassage. Dank je wel Leonie

Default Avatar75
Maria T.
10 oktober 2017

Met veel twijfel en 2 uur rijden toch de uitdaging aangegaan, reden daar vrij recent mijn lip lijn door een ervaren PM make- up docente is uitgevoerd !!!! Het resultaat is helaas heel slecht geworden. De zelfverzekerde Manon weet na verschillende wenkbrauwen getekend te hebben mijn vertrouwen te winnen, ik geef me over en kom tijdens de behandeling geheel tot rust, dit gaat goed aflopen. Het is heel goed gedaan...tevreden rij ik naar huis om de volgende maand het resultaat te laten zien en Manon gaat mijn liplijn corrigeren.

Default Avatar75
Rene
3 oktober 2017

begint altijd goed met een welkom en een lekker kopje thee als je binnen komt. En voelt zo lekker al die cremetjes op je gezicht. Als je weg gaat voelt je gezicht weer lekker schoon!

Default Avatar75
Lisa
1 oktober 2017

Ik kom al een tijdje bij Beauty Lounge voor de behandeling van acne in mijn gezicht. Ik heb heel veel littekens, grove poriën en onzuiverheden aan overgehouden. In overleg met Bobby en Manon zijn we aan de behandelingen begonnen.

Na een paar keer werd mijn huid gelijk beter, rustiger en egaler. Ik kreeg ook gelijk complimentjes van vrienden en bekenden dat ik er goed uitzag. Dat gaf me een goed gevoel en dit gevoel wil ik houden. Telkens weer proberen ze nieuwe behandelingen bij mij uit.

en goede producten voor betere resultaten en die resultaten zijn heel mooi. Ook kan ik heel goed bij de meiden terecht voor advies over verzorgingsproducten.

Al met al heeft het me een stuk zelfvertrouwen gegeven. Bedankt daarvoor Beauty Lounge meiden!

Groetjes Lisa.

Default Avatar75
Saskia van D.
12 september 2017

Wie goed is krijgt het druk. En vanwege het perfectionisme loopt het soms even uit - maar het is prima om te wachten omdat je weet dat dezelfde tijd ook voor jou wordt uitgetrokken. Het resultaat is het sowieso waard!

Default Avatar75
Solmaz
8 september 2017

Wat kijk je me boos aan' of 'Waarom ben je nou zo verbaasd?' Of 'gaat het wel goed met je. Ben je ziek ofzo? Dan realiseer je je: 'shoot ik heb mijn wenkbrauwen in alle haast vanochtend verkeerd bijgetekend of ben ze helemaal vergeten.' Dat wenkbrauwen essentieel zijn voor je uitstraling, weten we allemaal. Daarom zijn er zoveel opties om ze er zo strak mogelijk uit te laten zien. Ik was altijd fan van Anastasia crème die je met een penseel aanbrengt. Een mooi natuurlijk resultaat. Maar goed je bent er wel even mee bezig en toch altijd in de regen en wind je afvragend of je wenkbrauwen nog wel op hun plek zitten. Onlangs heb ik besloten om voor de redelijk nieuwe, natuurlijk ogende, permanente oplossing PMU te gaan. Manon heeft dit voor mij en een vriendin gedaan. Wow wat zijn wij blij met Manon. het resultaat is super mooi en natuurlijk. We krijgen beiden veel complimenten over onze wenkbrauwen. En wat een vrijheid biedt deze nieuwe techniek. Ik sta op, kijk in de spiegel, zie mezelf MET prachtige wenkbrauwen, was m'n gezicht, doe een crème op en een mascara en de dag mag beginnen! Of op vakantie; zwemmen, zweten...nooit meer zorgen over waar m'n wenkbrauwen hangen. Ik ben enorm tevreden over de service, het advies en meedenken van Manon en gun haar expertise van harte aan familie, vrienden en iedereen die mooie wenkbrauwen wil

Default Avatar75
Jessie
25 augustus 2017

Handige locatie, makkelijk toegankelijk. Rustige sfeer... Duidelijke uitleg wat betreft benodigdheden/behandeling. Bij aankomst een prettig ontvang en de klant-vriendelijkheid is optimaal. Maar het belangrijkste... een verachtingen overtroffen resultaat! Gr jessie (3D hairstroke permanente make-up)

Default Avatar75
Celeste
19 augustus 2017

Prima salon, prima service en fantastisch resultaat! Dank je, Manon. Een eindje rijden voor mij, maar dat heb ik er graag voor over. En nu moed verzamelen (en sparen) om ook lippen te doen binnenkort 😉

Default Avatar75
Lucette
11 augustus 2017

Het was fijn, lekker en ontspannen. De producten zijn fijn. Van mij mag het wel iets sneller gaan, dus kortere behandeltijd. Het liefst zou ik in 50 minuten de hele behandeling willen hebben. Reiniging, wenkbrauwen epileren, peeling/ diepte reiniging, gezicht hals decolleté en nek massage en dan 10 minuten masker en dagverzorging. Dus precies zoals het gedaan is, dat was helemaal goed, maar dan iets korter per onderdeel.

Default Avatar75
Ineke
7 augustus 2017

07-09-2017

De bindweefselmassage deed mijn huid weer heerlijk opgloeien!

Default Avatar75
Rene H.
2 augustus 2017

Afspraak was heel prettig. Bij binnenkomst meteen een bakje (aparte/byzondere) thee. Alles erg duidelijk uitgelegd en op alle vragen werd duidelijk antwoord gegeven. Nu alleen nog afwachten op het resultaat, dan ben ik helemaal tevreden, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Default Avatar75
Suzanne R.
24 juli 2017

vooral de foto's geven goed zicht op de conditie van je huid. Prima (standaard) gesprek.

Default Avatar75
Saskia van D.
6 juli 2017

In een verzorgde zaak vriendelijk ontvangen. Na onderling overleg over mijn wensen en het intekenen van de wenkbrauwen ging Manon vakkundig en uiterst precies te werk terwijl ik ontspannen op de stoel lag. Meerdere controle momenten om het precies zo te krijgen als gewenst. Een aangename ervaring met een fantastisch resultaat. Happy!

Default Avatar75
Nicole E.
3 juli 2017

Bedankt, ik vond het spannend om na al die jaren tekenen mijn wenkbrauwen permanent te laten zetten. En dan ook nog eens een andere vorm. Maar jeetje wat goed en prachtig gedaan. Ze passen echt bij mij. En ook niet onbelangrijk, alle dames even vriendelijk en super correct. Keep it up. Dank! dank

Default Avatar75
Kee A.
30 juni 2017

Kee A.

Prettige, rustige werkwijze met aandacht voor de wens van de klant. Manon, je werd bij Douglas op de grote markt gecomplimenteerd!

Default Avatar75
Saskia
16 juni 2017

Super professioneel en waanzinnig mooi resultaat.

Default Avatar75
Marijke
14 juni 2017

Vandaag eindelijk aangedurfd om voor permanente wenkbrauwen te gaan. Dankzij het perfectionisme en de vakkundigheid van Manon is het resultaat super geworden. Heel blij mee.

Default Avatar75
Willy L.
7 juni 2017

Vindt de bindtmassage heeelijk

Default Avatar75
Audrey
6 juni 2017

Ik vond het fijn dat stap voor stap uitgelegd werd gegeven gedurende het hele proces

Default Avatar75
Sylvaine
2 juni 2017

Vandaag PMU wenkbrauwen en lijntjes boven en onder laten zetten. Het was een hele zit maar het deed helemaal geen pijn en ik ben super blij met het resultaat!
Heel natuurlijk, precies zoals ik het in gedachten had. Dank je wel Manon!

Default Avatar75
Danny
31 mei 2017

Perfect behandeld en een goede service volgende keer kom ik weer graag bij beauty lounge langs.. vriendelijke groeten Danny

Default Avatar75
Olga
31 mei 2017

Vanmiddag een heerlijke gezichtsbehandeling gehad en daarna een collageen lichttherapie behandeling. Heerlijk zo'n relex momentje !

Dankjewel, Bobby.

Default Avatar75
Laura
30 mei 2017

Een prettige intake gehad met betrekking tot PMU voor mijn wenkbrauwen. Ik kijk erg uit naar 23 juni!

Default Avatar75
Jaqueline
26 mei 2017

Zoals eerder: top. Ik vond het heel fijn dat Manon meedacht over het oplossen van de roodheid van mijn oogleden na laseren elders. Deed me goed!

Default Avatar75
Betty
25 mei 2017

Prettig geholpen ,ze nemen alle tijd voor je.
Een aan reader.

Default Avatar75
Charonne
24 mei 2017

Goede uitleg, er wordt tijd voor je genomen. Heel fijn!

Default Avatar75
Marialette
23 mei 2017

Hoewel de behandeling pijnlijker was dan ik had verwacht, ben ik zeer tevreden met de behandeling zelf. Het gebeurde in alle rust, er werd alle tijd voor genomen, en het oog voor finesse was bewonderenswaardig: ik werd naderhand nog teruggefloten naar de stoel voor een paar wenkbrauwharen die er bij getekend moesten worden om het resultaat te vervolmaken. Chapeau! Het verschil tussen Voor en Na is nu al hemelsbreed. Ik ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk resultaat er uit zal zien, als alles gekalmeerd is.

Default Avatar75
Abby
23 mei 2017

Gewoon weer heel mooi en goed gedaan door Manon. Zy neemt de tyd en geeft ook aandacht/zorg voor de koeling direct na de pmu-behandeling; ook niet onbelangeryk.

Default Avatar75
Linda O.
19 mei 2017

Door mijn eigen toedoen ruim een half uur te laat op mijn eerste afspraak....
Gelukkig heel aardig ontvangen en professionele uitleg gekregen. Ik was best nerveus maar voelde me al snel in goede handen. Het resultaat is nu al prachtig...

Default Avatar75
Rowena
17 mei 2017

Ik wil je alleen maar zeggen dat ik zo blij ben dat ik naar jullie ben gekomen Beauty Lounge. Acné is zo goed als weg! Hoera en dank jullie voor de goede behadelingen.

Default Avatar75
Saskia S.
12 mei 2017

Super aardig, niets overdreven, professioneel en een prachtige salon

Default Avatar75
Myrella S.
28 april 2017

Na jarenlang twijfelen heb ik gisteren wenkbrauwen laten zetten door Manon. Ik ben erg blij met het resultaat; dit had ik veel eerder moeten doen! Ontzettend bedankt 🙂

Default Avatar75
Marianne B.
26 april 2017

Vanaf vandaag zitten mijn wenkbrauwen mooi symmetrisch. Manon heeft ze heel professioneel aangebracht... ontzettend blij mee!!

Default Avatar75
Katerine van den B.
26 april 2017

Super fijne bindweefsel massage en collageenlamp behandeling gehad vandaag. Dit wil ik elke week wel!

Default Avatar75
Celeste de Q
22 april 2017

21-04-2017
Celeste de Q.

fijne ontvangst, behandeling conform aangegeven opties online booking, schoonheidsspecialiste denkt actief mee, prettige ontspannen sfeer en prima resultaat

Default Avatar75
Hannie K.
19 april 2017

19-04-2017
Hanny Kuijkhoven
Ik kom nog niet zo lang bij jullie maar heb het erg naar mijn zin goed overleg, fijne behandeling en vriendelijk.

Default Avatar75
Claudia R.
19 april 2017

Claudia R.
Fijne, nette salon om te komen met vriendelijk en professioneel personeel!

Default Avatar75
Monique K.
18 april 2017

Elvia is altijd heel zorgvuldig. Mijn wenkbrauwen zien er weer top uit en ik ben ook weer blij met mijn gel lac teennagels. En verder is Elvia een hele sympathieke en rustige dame.

Default Avatar75
Jaqueline
6 april 2017

De afspraak was voor controle van de permanente make up van mijn lippen. Manon was heel eerlijk, dat waardeer ik zeer. Een nieuwe afspraak is gemaakt voor inkleuring.

Default Avatar75
Charlotte T.
6 april 2017

Een heel prettige beautyspecialiste, deskundig advies en fijne producten

Default Avatar75
Monique V.
4 april 2017

04-04-2017
Monique V.

perfect, prachtige wenkbrauwen en goede verzorgingsproducten voor mijn gevoelige huid. ben zeer tevreden!

Default Avatar75
Annet
29 maart 2017

29-03-2017
Annet R.

Manon je hebt mijn huid weer laten stralen ! Ik ben zeer tevreden met de behandeling en de uitleg die erbij wordt gegeven en je niet als klant het gevoel krijgt van :we doen maar dezelfde behandeling ,maar eerst wordt de huid weer geannalisseerd en naar je geluisterd ! Mvg Annet R. uit Zutphen

Default Avatar75
Elly
28 maart 2017

28-03-2017
Elly S

Vandaag mijn wenkbrauwen bij laten werken met permanente make-up. Weer erg goed gedaan!! Ben er heel blij mee. Meteen ook aangeraden bij iemand waarmee ik aan de praat raakte vanmiddag bij het winkelen???????????????? Zij vond het er erg mooi uitzien.

Default Avatar75
Karin
22 maart 2017

22-03-2017
Karin D.

Permanente make-up aan laten brengen is natuurlijk geen pretje, zeker niet als het gaat om eye-liner gaat. Dit was voor mij een touch-up, ik had het al eerder laten doen. Ik ben ervan overtuigd dat het resultaat heel mooi zal zijn. Wat ik leuk vond is dat ik na de afspraak een huidanalyse kreeg i.v.m. gevoelige huid. Op basis daarvan heb ik wat producten aangeschaft en wat zijn die heerlijk! De avocado-olie voelt heelt fijn aan op de huid en de minerale poeder make-up is zo mooi. Bedankt! Groetjes, Karin

Default Avatar75
Jeanet
14 maart 2017

Jeanet E

Super, super... heel mooi resultaat. Dit wilde ik al jaren en heb veel te lang gewacht... dank je wel Manon..

Default Avatar75
Wilma P.
14 maart 2017

14-03-2017
Wilma P

Ik heb vandaag een touch up laten doen van mijn wenkbrauwen en ik moet zeggen: ik ben super tevreden! Manon is een ware kunstenares, ze is heel precies en gedreven, wil een goed resultaat. Dankzij haar heb ik weer een paar hele mooie wenkbrauwen! Heel veel dank Manon.

Default Avatar75
Joke
11 maart 2017

Fijn dat er aandacht aan mij besteed is om te kijken wat het beste bij mij past. Goede uitleg en Manon is duidelijk een perfectioniste in haar werk. Ben zeer tevreden en rij dan ook graag ruim 1 uur naar de salon voor een behandeling. Groeten Joke van '

Default Avatar75
Petra
11 maart 2017

Het was een heerlijke massage! Heel ontspannend en echt helemaal goed. We hebben er erg van genoten. Echt een aanrader!

Default Avatar75
Elise
7 maart 2017

Ik ben weer heel blij met de permanente make up van mijn wenkbrauwen en lijntje onder mijn ogen. Elk jaar bij houden werkt echt prima !

Default Avatar75
Marie Anne
7 maart 2017

Marie Anne

Super goede bindweefsel massage!

Default Avatar75
Linda
4 maart 2017

Ik ervaar goede en professionele zorg rond en tijdens de behandeling , maar ook zorgvuldigheid aandacht voor mij als client. Warme groet Linda

Default Avatar75
Nelleke
26 februari 2017

Prettig eerste gesprek en behandeling. Dit geeft me moed om met jullie door te gaan.

Default Avatar75
Jolanda
16 februari 2017

Prettig, persoonlijk èn professioneel en niet gehaast!

Default Avatar75
Louise
13 februari 2017

Ik kom al jaren bij Beauty Lounge in Haarlem. Dit op advies van iemand anders die er zelf goede ervaringen mee heeft. Ik kom bij Beauty Lounge aangezien ik een zeer problematische acne huid heb. Bij Beauty Lounge laat ik het kundig reinigen om verdere littekens te voorkomen of littekens te verminderen door de skinpeeling en microneedling en de producten van Image.

Ik vertrouw niemand anders toe om aan mijn gezicht te komen dan de meiden van Beauty Lounge! Groeten Louise

Default Avatar75
Annemiek
27 januari 2017

Mooie salon. Vakkundig vriendelijke dames. Zeker aan te bevelen

Default Avatar75
Stella A.
12 januari 2017

Heerlijke behandeling! Vriendelijke dames!! ????

Default Avatar75
Elly van de B.
11 januari 2017

alles was weer heel prima! Eigenlijk zoals altijd. Bedankt!

Default Avatar75
Regina
29 december 2016

Geholpen door Bobbi. Prima bevallen!!

Default Avatar75
Adele P.
23 december 2016

Ik ben tevreden van mijn afspraak met de huid test. En heb ik een goede advies gekregen voor een beter resultaat van mijn huid verzorging. Wat ik ook good vind is dat de ze rustig en duidelijk uitleg geeft en ruim de tijd neemt. Ook de nazorg is goed geregeld.

Default Avatar75
Linda keasberry
22 december 2016

Voor wie nog twijfelt of dit een goed, vertrouwd en deskundig adres is, kan ik iedereen overhalen terecht te komen bij Manon en haar team. Ik had weinig wenkbrauw meer en heel blond.
Ik heb het eerst 2 jaar niet aangedurfd, bang voor nare donkere strepen als wenkbrauwen. En nu, sinds november heb ik prachtig, natuurlijke wenkbrauwen en heeft mijn gezicht uitdrukking, ook zonder verdere make-up. Dus een groot compliment aan Manon voor haar vakwerk!
Er zijn al veel aanbevelingen in de reviews, dus dit is er weer eentje bij. Gewoon gaan en het wordt zonder meer mooier!! Dank Manon, voor je deskundigheid en rust waarmee je iemand mooier maakt!

Default Avatar75
Milica R.
12 december 2016

Altijd een zeer warm ontvang met heerlijke Cappuchino/ kruiden theeën... ontzettend leuk en gezellig team en Manon maakt me iedere keer weer mooi. Ben enorm tevreden en blij en ben inmiddels een vaste klant. Toppers????

Default Avatar75
Naomi K.
7 december 2016

Geweldige salon waar echt tijd in je wordt geïnvesteerd. Nu al tevreden.

Default Avatar75
Manon van L.
7 december 2016

Ik ben al een geruime tijd klant bij Beauty Lounge. Een heerlijke kop thee bij ontvangst, jas wordt netjes voor je opgehangen en vriendelijk en deskundige schoonheidsspecialisten. Kortom prima!

Default Avatar75
Rinke Bergsma
30 november 2016

Wederom een heerlijke gezichtsbehandeling bij Manon. Met een fris gelaat en mooie wenkbrauwen en met een goed product in mijn tas loop ik ontspannen naar buiten en staat mijn volgende afspraak alweer geboekt. In al die jaren geen enkele twijfel gehad niet bij Beauty Lounge terug te komen. Deze salon staat voor vertrouwen, warmte, kwaliteit en deskundigheid, eerlijkheid en gastvrijheid.

Default Avatar75
Lot
11 oktober 2016

Ik ben zo blij dat ik ooit ben behandeld voor me acne. Had al een hele tijd van alles geprobeerd.
Spijtig genoeg hielp dat allemaal niet, tót dat ik in Haarlem ben behandeld bij Beauty Lounge.
Na 3 maanden waren die grote ontstekingen weg.
Bedankt!

Default Avatar75
Joyce de Jong
21 september 2016

Beste lieve Medewerkers

ben van morgen voor de tweede keer geweest.
Super fijn heb weer genoten van de behandeling.
wordt zeer vriendelijke en open benaderd.
meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt.
complimenten

Vriendelijke Groet
joyce

Default Avatar75
Gerard Jansen
19 september 2016

Prima, zoals gewoonlijk gastvrij ontvangen met een kopje koffie. Aansluitende behandeling naar volle tevredenheid.
Was ook erg te spreken over mogelijkheid iets eerder dan afgesproken langs te kunnen komen!

Super tevreden dus.

Default Avatar75
Sigrit de Jongh
24 augustus 2016

Fijne ontvangst en uitleg helder. Echt m'n hele gezicht vrij van onzuiverheden nu heel fijn. Ook de eerste lichtbehandeling was heerlijk ontspannend. Na de behandeling ziet mijn huid er echt beter uit.
Bedankt Elvia

Default Avatar75
Hetty van de Kemenade
22 juli 2016

Zorgvuldige behandeling. Goede massage. Heerlijk kunnen ontspannen.

Default Avatar75
Jack Kok
21 juli 2016

Top behandeling, professioneel en goed advies omtrent huidproblematiek

Default Avatar75
Inge Santpoort-Noord
17 juli 2016

Ik ben nu 29 jaar en kamp al vanaf mijn 12e met acne. Soms had ik fases dat het minder aanwezig was, maar mijn huid is eigenlijk nooit rustig geweest. In die jaren heb ik van alles geprobeerd, van antibiotica en benzoylperoxide bij de huisarts, tot behandelingen bij schoonheidsspecialisten en natuurlijk veel verschillende producten bij de drogist. In het najaar ben ik op consult geweest bij Beauty Lounge en heb nu zes peelingbehandelingen ondergaan. Eerst om de twee weken, nu kom ik elke 6 weken. De combinatie van de effectieve behandelingen, goede thuisproducten die geschikt zijn voor mijn huid en voedingsadvies heeft meteen vooruitgang gegeven. Er zijn nu geen baalmomenten meer voor de spiegel. Vroeger had ik weleens dagen dat ik niet naar buiten durfde, maar dat heb ik nu niet meer. Daarom vind ik het belangrijk om dit resultaat bij te houden. Het is prettig om terecht te kunnen bij huidspecialisten die echt verstand hebben van de huid en weten wat werkt voor mij.

Default Avatar75
Esther van Santen
16 juli 2016

Weer goed geholpen door Elvia, helemaal top ????.

Default Avatar75
Linda Weijers
16 juli 2016

Top! Persoonlijke aandacht en professionele kwaliteit. Ik ging ontspannen, blij en tevreden de deur uit. Hartelijke groet, Linda

Default Avatar75
Lotte Schuurmans
14 juli 2016

Voor het eerst mijzelf een welness ochtendje gegund met Wellbeing en Hotstone massage. Wat was dit heerlijk! Rustige, prachtige kamer waar je je meteen volledig kunt ontspannen. Ik ben goed geholpen en dit is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Dank!
gisteren om

Default Avatar75
K. C.
13 juli 2016

Altijd goed ontvangst met koffie.
Behandeling wordt goed uitgelegd en zeker niet afgeraffeld. Eindresultaat was weer geweldig!

Default Avatar75
Maartje van de Slikke
3 juli 2016

Heel professioneel. Goede uitleg en extra informatie of testers worden meegegeven.

Default Avatar75
Marloes van Oort
24 juni 2016

Alleen maar positief over Beauty Lounge, zowel over Manon en de manier waarop zij zo goed haar werk doet met PMU. Maar ook over Elvia die mij heel goed en duidelijk heeft geadviseerd vandaag. Dankjulliewel weer!

Default Avatar75
Adrie Koeman
22 juni 2016

Weer een heerlijke behandeling van Elvia gehad en goed advies. En daarna door Manon weer vakkundig mijn wenkbrauwen bij laten werken. Super!!!

Default Avatar75
Jolanda Frank
21 juni 2016

Voor de eerste keer bij beauty-lounge
Eerste indruk schoon en gezellige binnenkomst.
Gastvrij en wordt nauwkeurig en hygiënische gewerkt.

Default Avatar75
Esmee de Keijzer
13 juni 2016

Prettig ontvangst, goede behandeling met heel erg veel aandacht voor wat er gedaan wordt..
Ik zou er niks aan veranderen! Alles was erg positief!

Default Avatar75
Boudewien Koudstaal
10 juni 2016

Van top (wenkbrauwen) tot teen (voeten gepedicuurd en nagels gelakt) weer als nieuw, bedankt Manon!

Default Avatar75
Olga
Olga
3 juni 2016

Weer een heerlijk rust momentje.
Soraya heeft mij verwend met een gezichtsbehandeling en mooi gelakte nagels.
Een lichtbehandeling van 15 minuten gehad om collageen aan te maken.
Helemaal super!
Dankjewel Soraya.
Hartelijke groeten,
Olga.

Default Avatar75
Manon van Leeuwen
27 mei 2016

Er wordt de tijd genomen om de behandeling zo goed mogelijk af te maken. Vriendelijk en profesioneel word je geholpen. Daarom blijf je terug komen.

Default Avatar75
Hanita van der Meer
27 mei 2016

Wederom erg netjes, snel en goed geholpen. En het ziet er weer erg mooi uit. Duidelijk in de prijsafspraak van tevoren en goede behandeling. Ik ben en blijf een zeer tevreden klant.

Default Avatar75
Anneke Mesman
23 mei 2016

Top! Altijd een hartelijke ontvangst. Ik kwam voor de permanente make-up (wenkbrauwen) en het resultaat is werkelijk fantastisch. Niet van echt te onderscheiden en dat oogst veel complimenten in mijn omgeving. Al meerdere vriendinnen hebben nu ook permanente make-up van Manon. Ik kan haar bij iedereen van harte aanbevelen.

Default Avatar75
Marloes van Oort
19 mei 2016

Helemaal blij mee! Door Manon mijn wenkbrauwen laten doen, super! Niet alleen heel aardig, maar ook meer dan secuur en netjes in haar werk. Zeker met permanente make-up belangrijk en heel fijn om te merken, dat geeft vertrouwen! Tot de volgende keer!

Default Avatar75
Monique Smit
18 mei 2016

Manon is deskundig en precies en luister goed naar jouw wensen.
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe wenkbrauwen!

Default Avatar75
Iny Janszen
16 mei 2016

Iedereen is Aardig en ben weer op tijd geholpen, ik kon even acclimatiseren met een kopje koffie.
De herinneringsmail vind ik ook heel attent, zo hoef je niet te twijfelen. Super

Default Avatar75
Marianne Fluit
11 mei 2016

We waren iets te vroeg,maar werden vriendelijk ontvangen met heerlijk koffie.
Manon kwam na een kleine vijf minuutjes mij halen en is erg professioneel in haar werken het resultaat is prachtig.
Dankjewel en ik maak zoals afgesproken over een poosje een nieuwe afspraak.
Vr.groet Marianne Fluit.

Default Avatar75
Brigitte Wiers
10 mei 2016

ondanks dat ik niet helemaal kan krijgen wat ik graag zou willen, alle lof voor Manon die geduldig en professioneel met mijn (te hoge) verwachtingen omging.

Default Avatar75
Robert Galje
18 maart 2016

Ik word altijd vriendelijk ontvangen door degene die werken bij binnenkomst en krijg altijd wat te drinken aangeboden en dat vind ik belangrijk dat je welkom ergens bent.
En de behandeling die ik krijg zijn hun geld meer dan waard.Groetjes Robert Galjé

Default Avatar75
Ria
8 maart 2016

Ik denk er heel positief aan terug. Persoonlijke aandacht, vriendelijk geholpen , goed verzorgde behandeling. Lekker uitgerust thuisgekomen.
Wenkbrauwen goed gelukt!

Default Avatar75
Esther van Santen
4 maart 2016

heel tevreden. Altijd fijn bij jullie, klantvriendelijk en goede behandeling. Top!

Default Avatar75
Mariska Middendorp
Angelique
28 februari 2016

Behandeling was weer heerlijk!
Mijn schrale/geirriteerde huid voelt weer een beetje rustig aan.

Groetjes,
Mariska

Default Avatar75
Hanneke Nijdam
21 februari 2016

Hanneke Nijdam
Prettige relaxte afspraak, waarin veel gedaan is en netjes.Met keurige voeten en een fris gezicht naar mijn afspraak vandaag! Bedankt

Default Avatar75
Margo Weesie
16 februari 2016

Ik ben tot nu toe zeer tevreden en waar het om gaat: mijn huid is zeer verbeterd en ik zie er beter uit.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.Ik voel me echt een gast.
16-02-2016

Default Avatar75
Jesse
9 februari 2016

Al meer dan een jaar had ik last van acne op me wangen. Na van alles geprobeerd te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Manon terecht en wat ben ik blij dat ik Beauty-Lounge heb ontdekt! De producten die gebruikt worden van IMAGE Skincare raad ik iedereen aan, want na 2 maanden was alles verdwenen alsof ik nooit acne heb gehad. Verdere behandeling was bij mij zelfs niet eens nodig, maar zal uiteraard door blijven gaan met het gebruiken van IMAGE Skincare producten!

Default Avatar75
Ans
30 maart 2015

Na enige tijd getwijfeld te hebben eindelijk een afspraak gemaakt om permanente eyeliner boven en onder te laten zetten.
Door de manier van doen gaf Manon mij vertrouwen dat het mooi zou worden en inderdaad het resultaat mag er zijn! De lijntjes zijn precies goed, niet te opvallend. Later heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen.
Het geheel is heel natuurlijk en ik ben er erg blij mee.
Ans

Default Avatar75
Michelle Machielsen
1 maart 2015

Omdat ik ‘s ochtends veel tijd kwijt was met het zetten van eyeliner wilde ik graag permanente make-up.
Om die reden ben ik naar Beautylounge gegaan. Aldaar kreeg ik eerst een intake-gesprek zodat ik wist wat de mogelijkheden waren. Dat zijn er nogal wat. Ik wilde graag een natuurlijke look, waarbij mijn ogen beter uitkwamen.
Omdat de ogen vrij gevoelig zijn werd er bij mij eerst verdoving crème die ik zelf mee heb genomen aangebracht. Daarna heeft Manon van Beautylounge de eyeliner boven en onder mijn ogen bij mij gezet. Dit gebeurde heel nauwkeurig. Omdat mijn ogen net na de behandeling lichtelijk opgezwollen waren en de inkt nog bovenop de huid lag vond ik het moeilijk in te schatten hoe mijn ogen er uiteindelijk uit zouden gaan zien. Een dag later was de zwelling echter weggetrokken en na enkele dagen werden de lijntjes een stuk lichter en natuurlijker. Een maand na de eerste behandeling volgt er nog een vervolgbehandeling. Bij de tweede behandeling werd de vorm van de lijntjes en de kleur aangepast. Hierna zag ik pas het uiteindelijke resultaat. Ik ben erg blij met mijn eyeliner. Het ziet er heel natuurlijk uit en bespaart mijn veel tijd in de ochtend.
Omdat ik zo tevreden ben met mijn eyeliner heb ik vervolgens ook permanente make-up laten zetten bij mijn wenkbrauwen. Het is niet zo dat ik geen wenkbrauwen heb, maar mijn wenkbrauwen waren niet helemaal gelijk. Manon heeft goed naar de vorm en de kleur van mijn wenkbrauwen gekeken en vervolgens mijn wenkbrauwen op een natuurlijke wijze opgevuld. Ook nu ben ik erg tevreden met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. Ik krijg positieve reacties uit mijn omgeving. Vriendinnen vragen mij waar ik deze behandelingen heb laten doen en dan raad ik ze Beautylounge aan.

Groetjes Michelle Machielsen