Ervaringen Medische Tatoeage

Default Avatar75
Astrid
21 november 2019

Wederom veel aandacht en n zeer secure behandeling, tepeltatoeage.

Default Avatar75
Sandra
3 september 2019

Weer een fijne behandeling . Manon weet echt wat ze doet en heel professioneel.

Default Avatar75
Tietsia
5 mei 2018

Een prachtige salon en zeer deskundig personeel! Niet verder zoeken. Hier durven ze 100% tevredenheid te garanderen! En terecht wat mij betreft!

Default Avatar75
Karin
22 maart 2017

22-03-2017
Karin D.

Permanente make-up aan laten brengen is natuurlijk geen pretje, zeker niet als het gaat om eye-liner gaat. Dit was voor mij een touch-up, ik had het al eerder laten doen. Ik ben ervan overtuigd dat het resultaat heel mooi zal zijn. Wat ik leuk vond is dat ik na de afspraak een huidanalyse kreeg i.v.m. gevoelige huid. Op basis daarvan heb ik wat producten aangeschaft en wat zijn die heerlijk! De avocado-olie voelt heelt fijn aan op de huid en de minerale poeder make-up is zo mooi. Bedankt! Groetjes, Karin

Default Avatar75
Jeanet
14 maart 2017

Jeanet E

Super, super... heel mooi resultaat. Dit wilde ik al jaren en heb veel te lang gewacht... dank je wel Manon..

Default Avatar75
Anja K.
16 januari 2017

Ik ben niet voor de spiegel weg te slaan! het ziet er nu al fantastisch uit. Ook de ontvangst was prima, tot de volgende keer

Default Avatar75
Anneke
18 juni 2015

Mijn nieuwe wenkbrauwen zijn super en ik krijg er veel complimenten over. Ik ben er weer reuze blij mee.

Hartelijke groet, Anneke

Default Avatar75
Niquette
6 februari 2015

Manon, ik wil je laten weten dat ik er blij ben dat ik naar jou ben door verwezen voor een tepeltatoeage. Jij straalt rust uit en neemt de tijd. Er is tijdens de behandeling tijd om je verhaal te vertellen, want op het moment dat jij in beeld komt is het eind in zicht. Een tepeltatoeage maakt dat je borst er weer uitziet als een borst en dat heb ik als vrouw nodig. Nu is het klaar het kan niet beter. Ik zie er bloot weer uit als een vrouw. ik schaam me niet dat ik borstkanker heb gehad, maar wil zelf bepalen aan wie ik het vertel. Als ik me nu ergens omkleed valt het andere niet op en dat is toch een prettig gevoel. Bedankt voor alles.

Groetjes Niquette

Default Avatar75
Ellen V
19 januari 2015

Beste Manon,

Door mijn behandelend plastisch chirurg Dr. Christiano ben ik naar jou doorverwezen voor het laatste stukje van een 2,5 jarig traject van mijn borstreconstructie aan beide borsten na borstkanker.

Hierbij wil ik je enorm bedanken voor de prachtige tepel-tattoo-reconstructie die je hebt uitgevoerd op mijn beide gereconstrueerde borsten. Het is prachtig geworden, ik ben zeer tevreden! Jouw prettige begeleiding tijdens de tattoo-behandelingen heeft hieraan zeker bijgedragen. Juist dit laatste stuk is ook erg belangrijk en is een mooie afsluiter van een zware periode.

Ik zal zowel Dr.Christiano als jou met je expertise aan iedereen aanbevelen!

Groeten Ellen Versteeg