Ervaringen Huidverjonging

Default Avatar75
Tineke
25 juli 2018

Met dank aan Bobby een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling gehad, inclusief epileren en een massage. 10eke

Default Avatar75
Esther
7 juli 2018

Prima gedaan Bobby!👍

Default Avatar75
Babs
28 juni 2018

Net als de vorige keer, zeer gastvrij ontvangen en vakkundig geholpen. Kan de Beauty Lounge bij iedereen aanbevelen.

Default Avatar75
Anissa
14 juni 2018

Ik heb een zeer aangename gezichtsbehandeling gehad met massage en alles erop en eraan , een lieve dame die me heeft geholpen . Werken lekker zorgvuldig en met een afspraak heb Het erg naar wens gehad op naar de volgende keer !! 🤗

Default Avatar75
Manon
6 juni 2018

Altijd goede service en een professionele aanpak

Default Avatar75
Esther
1 juni 2018

Was weer een erg prettige ontspannende behandeling. Huid ziet er gelijk weer mooier uit!

Default Avatar75
Esther
31 mei 2018

Was weer een erg prettige ontspannende behandeling. Huid ziet er gelijk weer mooier uit!

Default Avatar75
Alexandra
30 mei 2018

Goede behandeling, zie nu al resultaat, met neoderma. De dames zijn zeer netjes, vriendelijk en behulpzaam. Heel tevreden!

Default Avatar75
Alexandra
30 mei 2018

Goede behandeling, zie nu al resultaat, met neoderma. De dames zijn zeer netjes, vriendelijk en behulpzaam. Heel tevreden!

Default Avatar75
Freya
9 mei 2018

Hele prettige, eerste, ervaring voor een gezichtsbehandeling. Met goed advies voelde ik wel de vrije keus in welke producten ik aanschaf.

Default Avatar75
Tietsia
5 mei 2018

Een prachtige salon en zeer deskundig personeel! Niet verder zoeken. Hier durven ze 100% tevredenheid te garanderen! En terecht wat mij betreft!

Default Avatar75
Elly
3 mei 2018

Ik ben zeer tevreden als klant voor een schoonheidsbehandeling en als klant voor tattoo voor de wenkbrauwen.

Default Avatar75
Leanne
12 april 2018

Weer supervriendelijk ontvangen door Manon! Bobby kwam Ook nog even vragen hoe het na laatste behandeling was gegaan. Wenkbrauwen bijgekleurd bij mij en bij mijn moeder de eerste behandeling van permanente wenkbrauwen! Manon is heel deskundig, luistert naar je wensen en is een perfectioniste, het moet echt goed zijn!! Heel tevreden!

Default Avatar75
Maud
5 april 2018

Weer een heerlijke behandeling gehad van Bobby. Altijd weer een feestje om daar in de stoel te mogen liggen.

Default Avatar75
Madelene
4 april 2018

Prima, professionele behandeling. Warm welkom. Wat wil je nog meer?

Default Avatar75
Sylvia
14 maart 2018

Goed geadviseerd en er werd door allebei uitgebreid gezocht wat het beste is voor mijn huid. Ik heb heel benieuwd naar de nieuwe producten die ik ga proberen. We zijn alleen de ‘foundation (?) poeder’ vergeten op te doen... 😉 Bedankt voor jullie advies en tot over een paar weekjes!

Default Avatar75
Monique
26 februari 2018

Hallo, graag deel ik mijn ervaring met de bindweefselmassage en lichttherapie bij Beauty Lounge in Haarlem noord. De bindweefselmassage vond ik, zeker de eerste keer wel wat pijnlijk. Direkt daarna lichttherapie dit was echt heerlijk. Ben nu voor beide 3x geweest en ik zie echt verschil! Zo leuk, gewoon frissere, jongere huid. Ik blijf zeker komen, ben ook benieuwd of resultaat nog beter wordt. Groetjes Monique

Default Avatar75
Ellen
16 februari 2018

Super leuke en goed opgeleide mensen!! Altijd ontspannen!

Default Avatar75
Marjolein
10 februari 2018

Wat een fijne benadering door Manon en Astrid! Ik was te laat maar desondanks met zoveel warmte en zorg werd ik te woord gestaan ondanks dat een andere klant al in de behandelkamer lag.De intake heeft alsnog daardoor plaatsgevonden en behandelafspraken zijn gemaakt.Ik kijk ernaar uit!Heel veel dank en warme groeten,Marjolein.

Default Avatar75
Maureen
27 januari 2018

Helemaal TOP. Ik ben super blij, geweldige service!

Default Avatar75
Helen
10 januari 2018

heeeeeeelemaal geweldig! en super ontspannend. dike knuf van Helen

Default Avatar75
Jessy
6 januari 2018

Meerdere behandelingen gehad. Huid ziet er nu veel rustiger uit waardoor ik minder make up kan gebruiken. Vriendelijk en deskundige mensen. ( Bobby, Manon )
Denken met je mee om tot een goed resultaat te komen.

Default Avatar75
Dieuwertje
22 december 2017

Het was een prettige ervaring. Lieve meiden, er werd goed naar me geluisterd en zelfs nog wat extra’a voor me gedaan. Ik ben erg te spreken over Beauty Lounge en zal zeker nog terugkomen.

Default Avatar75
Ellen K.
1 december 2017

Heerlijk verwend! Altijd een kadootje! Dank jullie wel! Tot de volgende keer! Groetjes ellen

Default Avatar75
Elly B.
28 november 2017

Weer goed geholpen door Bobbie, ik ben tevreden al heel wat jaartjes lang.

Default Avatar75
Leanne
24 november 2017

Warme ontvangst, behandeling zorgvuldig, Manon neemt echt de tijd voor je, denkt mee en Bobby bedankt voor de goede uitleg op andere vlakken!!!

Default Avatar75
Marleen
14 november 2017

Hoi, ik ben nu drie keer geweest onder de Beauty Angel voor lichttherapie.Ik doe daarbij dan ook een bindweefselmassage. Ik vind dit een geweldige combi voor een frissere huid. Zeker de lichttherapiebehandeling geeft een super effect. Bedankt Beauty Lounge zover voor jullie behandelingen.Volgende week ben ik er weer!

Default Avatar75
Rene
3 oktober 2017

begint altijd goed met een welkom en een lekker kopje thee als je binnen komt. En voelt zo lekker al die cremetjes op je gezicht. Als je weg gaat voelt je gezicht weer lekker schoon!

Default Avatar75
Lucette
11 augustus 2017

Het was fijn, lekker en ontspannen. De producten zijn fijn. Van mij mag het wel iets sneller gaan, dus kortere behandeltijd. Het liefst zou ik in 50 minuten de hele behandeling willen hebben. Reiniging, wenkbrauwen epileren, peeling/ diepte reiniging, gezicht hals decolleté en nek massage en dan 10 minuten masker en dagverzorging. Dus precies zoals het gedaan is, dat was helemaal goed, maar dan iets korter per onderdeel.

Default Avatar75
Ineke
7 augustus 2017

07-09-2017

De bindweefselmassage deed mijn huid weer heerlijk opgloeien!

Default Avatar75
Guler
5 augustus 2017

Bobby heeft voor mij de juiste adviezen gegeven om mijn huid te verzorgen. Ook de reden zijn duidelijk besproken. Klantvriendelijkheid is op een hoog niveau.

Default Avatar75
Suzanne R.
24 juli 2017

vooral de foto's geven goed zicht op de conditie van je huid. Prima (standaard) gesprek.

Default Avatar75
Hanny
22 juni 2017

altijd vriendelijke ontvangst en van de behandeling geniet ik nog steeds . Heel goed Dank je wel.

Default Avatar75
Willy L.
7 juni 2017

Vindt de bindtmassage heeelijk

Default Avatar75
Danny
31 mei 2017

Perfect behandeld en een goede service volgende keer kom ik weer graag bij beauty lounge langs.. vriendelijke groeten Danny

Default Avatar75
Olga
31 mei 2017

Vanmiddag een heerlijke gezichtsbehandeling gehad en daarna een collageen lichttherapie behandeling. Heerlijk zo'n relex momentje !

Dankjewel, Bobby.

Default Avatar75
Betty
25 mei 2017

Prettig geholpen ,ze nemen alle tijd voor je.
Een aan reader.

Default Avatar75
Charonne
24 mei 2017

Goede uitleg, er wordt tijd voor je genomen. Heel fijn!

Default Avatar75
Saskia S.
12 mei 2017

Super aardig, niets overdreven, professioneel en een prachtige salon

Default Avatar75
Katerine van den B.
26 april 2017

Super fijne bindweefsel massage en collageenlamp behandeling gehad vandaag. Dit wil ik elke week wel!

Default Avatar75
Celeste de Q
22 april 2017

21-04-2017
Celeste de Q.

fijne ontvangst, behandeling conform aangegeven opties online booking, schoonheidsspecialiste denkt actief mee, prettige ontspannen sfeer en prima resultaat

Default Avatar75
Hannie K.
19 april 2017

19-04-2017
Hanny Kuijkhoven
Ik kom nog niet zo lang bij jullie maar heb het erg naar mijn zin goed overleg, fijne behandeling en vriendelijk.

Default Avatar75
Claudia R.
19 april 2017

Claudia R.
Fijne, nette salon om te komen met vriendelijk en professioneel personeel!

Default Avatar75
Charlotte T.
6 april 2017

Een heel prettige beautyspecialiste, deskundig advies en fijne producten

Default Avatar75
Annet
29 maart 2017

29-03-2017
Annet R.

Manon je hebt mijn huid weer laten stralen ! Ik ben zeer tevreden met de behandeling en de uitleg die erbij wordt gegeven en je niet als klant het gevoel krijgt van :we doen maar dezelfde behandeling ,maar eerst wordt de huid weer geannalisseerd en naar je geluisterd ! Mvg Annet R. uit Zutphen

Default Avatar75
Karin
22 maart 2017

22-03-2017
Karin D.

Permanente make-up aan laten brengen is natuurlijk geen pretje, zeker niet als het gaat om eye-liner gaat. Dit was voor mij een touch-up, ik had het al eerder laten doen. Ik ben ervan overtuigd dat het resultaat heel mooi zal zijn. Wat ik leuk vond is dat ik na de afspraak een huidanalyse kreeg i.v.m. gevoelige huid. Op basis daarvan heb ik wat producten aangeschaft en wat zijn die heerlijk! De avocado-olie voelt heelt fijn aan op de huid en de minerale poeder make-up is zo mooi. Bedankt! Groetjes, Karin

Default Avatar75
Marie Anne
7 maart 2017

Marie Anne

Super goede bindweefsel massage!

Default Avatar75
Linda B.
22 februari 2017

Professionele, klantgerichte, persoonlijke aanpak met goede service

Default Avatar75
Jolanda
16 februari 2017

Prettig, persoonlijk èn professioneel en niet gehaast!

Default Avatar75
A H Janssen
11 februari 2017

fijne en ontspannen behandeling ervaren bij de schoonheidsspecialiste en heb dan ook meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor volgende maand. ( kleine correcties perm.oog make-up worden, v.a., erna gedaan)

Default Avatar75
Annemiek
27 januari 2017

Mooie salon. Vakkundig vriendelijke dames. Zeker aan te bevelen

Default Avatar75
Saskia
24 januari 2017

Door fileleed een half uur te laat. Dit was geen probleem. Prettige ontvangst. Niet alleen PMU maar gelijk ook een analyse van de huid. Ik heb een hele lastige, exceemachtige huid. Ik kreeg een goede uitleg en werden mogelijkheden besproken om de huid te verbeteren. Zonder het gevoel dat er "iets werd aangesmeerd". Erg prettig dus. En...erg blij met de PMU!

Default Avatar75
Helen
13 januari 2017

Altijd weer even heerlijk met persoonlijke aandacht en resultaat

Default Avatar75
Elly van de B.
11 januari 2017

alles was weer heel prima! Eigenlijk zoals altijd. Bedankt!

Default Avatar75
Rianne W.
31 december 2016

Prima! Goede ontvangst, duidelijk verhaal en persoonlijke aandacht

Default Avatar75
Regina
29 december 2016

Geholpen door Bobbi. Prima bevallen!!

Default Avatar75
Adele P.
23 december 2016

Ik ben tevreden van mijn afspraak met de huid test. En heb ik een goede advies gekregen voor een beter resultaat van mijn huid verzorging. Wat ik ook good vind is dat de ze rustig en duidelijk uitleg geeft en ruim de tijd neemt. Ook de nazorg is goed geregeld.

Default Avatar75
Marianne S.
22 december 2016

Het was zalig en zeer goed verzorgd en professioneel! Grote complimenten.

Default Avatar75
Milica R.
12 december 2016

Altijd een zeer warm ontvang met heerlijke Cappuchino/ kruiden theeën... ontzettend leuk en gezellig team en Manon maakt me iedere keer weer mooi. Ben enorm tevreden en blij en ben inmiddels een vaste klant. Toppers????

Default Avatar75
Naomi K.
7 december 2016

Geweldige salon waar echt tijd in je wordt geïnvesteerd. Nu al tevreden.

Default Avatar75
Manon van L.
7 december 2016

Ik ben al een geruime tijd klant bij Beauty Lounge. Een heerlijke kop thee bij ontvangst, jas wordt netjes voor je opgehangen en vriendelijk en deskundige schoonheidsspecialisten. Kortom prima!

Default Avatar75
Rinke Bergsma
30 november 2016

Wederom een heerlijke gezichtsbehandeling bij Manon. Met een fris gelaat en mooie wenkbrauwen en met een goed product in mijn tas loop ik ontspannen naar buiten en staat mijn volgende afspraak alweer geboekt. In al die jaren geen enkele twijfel gehad niet bij Beauty Lounge terug te komen. Deze salon staat voor vertrouwen, warmte, kwaliteit en deskundigheid, eerlijkheid en gastvrijheid.

Default Avatar75
Marianne S
17 oktober 2016

Zalig, superprofessioneel, pure vakmanschap, stijl en service. Ik kom al meer dan 10 jaar en ben zeer tevreden.

Default Avatar75
Ilse
1 oktober 2016

De Dermapen is een pen met kleine naaldjes die je huid een klein beetje beschadigen, maar tegelijkertijd je huid ook weer een prikkel geven om zichzelf te herstellen. De naaldjes gaan heel snel op en neer en dit maakt een vibrerend geluid. Het voelt echt niet alsof er allemaal naalden gebruikt worden, het is een licht irriterend gevoel als je wordt behandeld met deze pen. Het nadeel van de Dermapen vind ik is dat je even geduld moet hebben. Je stapt niet stralend de salon uit, maar je kan goed zien dat je een behandeling hebt gehad. Met een beetje camouflage is dit overigens goed te verbergen.
Het duurt ongeveer 2 weken voordat je echt resultaat ziet van deze behandeling, maar dan heb je ook wat. Echt een aanrader.
Met vriendelijk groet, Ilse uit Haarlem.

Default Avatar75
Joyce de J
21 september 2016

Beste lieve Medewerkers

ben van morgen voor de tweede keer geweest.
Super fijn heb weer genoten van de behandeling.
wordt zeer vriendelijke en open benaderd.
meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt.
complimenten

Vriendelijke Groet
joyce

Default Avatar75
Gerard J
19 september 2016

Prima, zoals gewoonlijk gastvrij ontvangen met een kopje koffie. Aansluitende behandeling naar volle tevredenheid.
Was ook erg te spreken over mogelijkheid iets eerder dan afgesproken langs te kunnen komen!

Super tevreden dus.

Default Avatar75
Sigrit de Jongh
24 augustus 2016

Fijne ontvangst en uitleg helder. Echt m'n hele gezicht vrij van onzuiverheden nu heel fijn. Ook de eerste lichtbehandeling was heerlijk ontspannend. Na de behandeling ziet mijn huid er echt beter uit.
Bedankt Elvia

Default Avatar75
Tsin Yee Wong
6 augustus 2016

Zoals gewoonlijk weer een goede schoonheidsbehandeling van image facial incl epileren en massage gehad

Default Avatar75
Jack Kok
21 juli 2016

Top behandeling, professioneel en goed advies omtrent huidproblematiek

Default Avatar75
Esther van Santen
16 juli 2016

Weer goed geholpen door Elvia, helemaal top ????.

Default Avatar75
Linda W.
16 juli 2016

Top! Persoonlijke aandacht en professionele kwaliteit. Ik ging ontspannen, blij en tevreden de deur uit. Hartelijke groet, Linda

Default Avatar75
K. C.
13 juli 2016

Altijd goed ontvangst met koffie.
Behandeling wordt goed uitgelegd en zeker niet afgeraffeld. Eindresultaat was weer geweldig!

Default Avatar75
Marloes van Oort
24 juni 2016

Alleen maar positief over Beauty Lounge, zowel over Manon en de manier waarop zij zo goed haar werk doet met PMU. Maar ook over Elvia die mij heel goed en duidelijk heeft geadviseerd vandaag. Dankjulliewel weer!

Default Avatar75
Jolanda F.
23 juni 2016

Voor de eerste keer bij beauty-lounge
Eerste indruk schoon en gezellige binnenkomst.
Gastvrij en wordt nauwkeurig en hygiënische gewerkt .

Default Avatar75
Adrie K.
22 juni 2016

Weer een heerlijke behandeling van Elvia gehad en goed advies. En daarna door Manon weer vakkundig mijn wenkbrauwen bij laten werken. Super!!!

Default Avatar75
Jolanda F.
21 juni 2016

Voor de eerste keer bij beauty-lounge
Eerste indruk schoon en gezellige binnenkomst.
Gastvrij en wordt nauwkeurig en hygiënische gewerkt.

Default Avatar75
Esmee de K
13 juni 2016

Prettig ontvangst, goede behandeling met heel erg veel aandacht voor wat er gedaan wordt..
Ik zou er niks aan veranderen! Alles was erg positief!

Default Avatar75
Olga
Olga
3 juni 2016

Weer een heerlijk rust momentje.
Soraya heeft mij verwend met een gezichtsbehandeling en mooi gelakte nagels.
Een lichtbehandeling van 15 minuten gehad om collageen aan te maken.
Helemaal super!
Dankjewel Soraya.
Hartelijke groeten,
Olga.

Default Avatar75
Manon van L
27 mei 2016

Er wordt de tijd genomen om de behandeling zo goed mogelijk af te maken. Vriendelijk en profesioneel word je geholpen. Daarom blijf je terug komen.

Default Avatar75
Hanita van der M
27 mei 2016

Wederom erg netjes, snel en goed geholpen. En het ziet er weer erg mooi uit. Duidelijk in de prijsafspraak van tevoren en goede behandeling. Ik ben en blijf een zeer tevreden klant.

Default Avatar75
Iny J.
16 mei 2016

Iedereen is Aardig en ben weer op tijd geholpen, ik kon even acclimatiseren met een kopje koffie.
De herinneringsmail vind ik ook heel attent, zo hoef je niet te twijfelen. Super

Default Avatar75
Robert Galje
18 maart 2016

Ik word altijd vriendelijk ontvangen door degene die werken bij binnenkomst en krijg altijd wat te drinken aangeboden en dat vind ik belangrijk dat je welkom ergens bent.
En de behandeling die ik krijg zijn hun geld meer dan waard.Groetjes Robert Galjé

Default Avatar75
Loes
11 maart 2016

zoals altijd zeer tevreden , was weer een fijne behandeling Elvia 🙂

Default Avatar75
Esther van S.
4 maart 2016

heel tevreden. Altijd fijn bij jullie, klantvriendelijk en goede behandeling. Top!

Default Avatar75
Mariska M.
Angelique
28 februari 2016

Behandeling was weer heerlijk!
Mijn schrale/geirriteerde huid voelt weer een beetje rustig aan.

Groetjes,
Mariska

Default Avatar75
Hanneke Nijdam
21 februari 2016

Hanneke Nijdam
Prettige relaxte afspraak, waarin veel gedaan is en netjes.Met keurige voeten en een fris gezicht naar mijn afspraak vandaag! Bedankt

Default Avatar75
Margo W.
16 februari 2016

Ik ben tot nu toe zeer tevreden en waar het om gaat: mijn huid is zeer verbeterd en ik zie er beter uit.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.Ik voel me echt een gast.
16-02-2016