Ervaringen behandelingen botox & fillers

Default Avatar75
Simone
9 juni 2018

Prima?? Er werd de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Goede indruk.

Default Avatar75
Wil de K.
24 juni 2018

De cosmetisch arts Kristel bij Beauty Lounge heeft mij duidelijk advies gegeven, en direct Fillers laten doen. Ik ben erg blij met het resultaat en met Kristel.

Default Avatar75
Inge
7 mei 2018

Hallo Beauty Lounge, ik wil laten weten dat ik heel blij ben met het resultaat van de cosmetisch arts! Ik vond het ook best spannend maar ze stelde me zeer gerust en behandeling viel me zelfs mee. Gr. Inge

Default Avatar75
Terry
15 augustus 2018

Heb binnnenkort afspraak met jullie cosmetisch arts. Heb al een intake gesprek met haar gehad. Ze heeft me toen erg gerustgesteld. Kijk ernaar uit.

Default Avatar75
Marlies
20 juni 2018

Onlangs bij Beauty Lounge op mijn jukbeenderen met een injecteble meer volume gekregen. Dit heeft een resultaat op een groter gedeelte van mijn gezicht. Prachtig, natuurlijk resultaat. Om de frons tussen mijn wenkbrauwen te verzachten is botox geïnjecteerd.

Default Avatar75
Irene F.
6 mei 2018

Drs Woltman is een fijne vrouw, geeft vertrouwen. Behandeling is ook zeer geslaagd!

Default Avatar75
Lieneke
12 april 2018

Ik heb mijn traangootjes onder de ogen iets laten opvullen door mevrouw Drs. Woltman. Wat een succes! Ik vind dat ik er veel jonger en gezonder uitzie. Erg blij mee. Groetjes Lieneke

Default Avatar75
Bernadette
9 maart 2019

professioneel en prettig laagdrempelig

Default Avatar75
Tim.
10 februari 2019

Hallo, ik heb onder mijn ogen de "traangootjes" laten opvullen ( 10 minuten werk ). Fantastisch, ik lijk wel jaren jonger. Bedankt, zeker tot ziens. Groet Tim

Default Avatar75
Hakima
31 augustus 2019

Drs. Kristel is super aardig en klantvriendelijk, zij stelt je gelijk op je gemak, neemt de tijd om alles te bespreken en bovendien zij is erg kundig, de sfeer voelt erg vertrouwd, ik ben super blij met het resultaat.

Default Avatar75
Beatrix
31 augustus 2019

Vriendelijke ontvangst en ontspannen sfeer. Deskundigheid en goede voorlichting. Top!